22-03-18

4457

 

 

IEDER VOGEL ZINGT ZOALS HIJ GEBEKT IS

*

Onze drie Westerse ‘Regeringsleiders’, op deze Blog de 3M (met de M van Middelmatigen) genoemd (Merkel Macroni, May) eerder met schamel succes naar voor geschoven, zouden m.i. dringend aan een hertscholing ‘Beleefdheid’ aan toe zijn. Zwijgen staat wel gelijk aan instemmen, maar dat soort stilte is eerder de oorzaak voor diepe rimpels in de voorhoofden van elke erudiete waarnemer. Erg, heel erg, is ook de houding van de kleinere meelopers, Coburgia, Rutte-land, Luxemburg e.a. klein op wereldvlak te verwaarlozen grut. Ook het Vaticaan spreekt met gedempte lichten, of al helemaal niet. Ze spreken allemaal als wezens met een geschubde huid..

*

En als de Poet of den Donald hen van de weeromstuit op hun beurt ook niet hoofs bejegenen, zullen ze dus weer de slechterikken zijn.

De Clinton ‘Deep State’-regering in de USA immers ligt op apegapen en dat steekt het ‘Vrije’ Westen. Dezo begeerde Nieuwe Wereld Orde glijdt terig aar ‘af’.

*

Nog een geluk dat de media de wereldbol niet in de andere richting kan doen draaien, namelijk in de door hen gewenste, richting pietrol-pompers

*

Ik geloof dat de tijden rijp zijn, om een beetje variatie in vooral dat ene spreekwoord, dat het gevaarlijk met Hoge Heren kersen eten is. Met Trump en Poetin echter is het vooral letten op de gemoedelijkheid in de ernst.

 

*

**

AAN HUIS GELEVERDE HOOFDSCHOTEL

Trump feliciteerde Poetin, ook al werd hem in hoofdletters gevraagd om dat niet te doen

Bron: Belga, ANP

*

Reuters/Photo News Volgens het Kremlin was het telefoongesprek "constructief" en "zakelijk".

*

De Amerikaanse president Donald Trump heeft gisteren gebeld met zijn Russische ambtsgenoot Vladimir Poetin. Dat heeft het Kremlin bekendgemaakt en wordt gemeld door Amerikaanse media. Trump feliciteerde Poetin daarbij met zijn verkiezingsoverwinning, ook al hadden zijn adviseurs hem dat ten stelligste afgeraden.

*

Poetin werd zondag met een grote meerderheid herkozen als president van de Russische Federatie. De Amerikaanse omroep NBC berichtte vandaag dat Trump Poetin wel heeft gebeld, niet lang nadat er berichten waren verspreid dat hij Poetin nog steeds niet had gefeliciteerd. Het Kremlin verspreidde een communiqué over de inhoud van het gesprek. Ook Trump bevestigde vanuit het Oval Office dat hij met Poetin belde. “We kunnen de wapenwedloop bespreken”, aldus Trump. “Zoals jullie weten zei Poetin kort na zijn verkiezing dat in een wapenwedloop betrokken zijn niet fantastisch is. We geven dit jaar 700 miljard dollar uit aan defensie. De wapenwedloop loopt uit de hand, maar we gaan nooit toelaten dat iemand zoveel als wij zou hebben.”

Poetin is gorilla, Trump pauw, Xi Jinping wolf in schaapsvacht

Opvallend: Trumps veiligheidsadviseurs hadden hem afgeraden om Poetin te feliciteren. Op een van de instructies die hij had gekregen zou in hoofdletters ‘niet feliciteren’ gestaan hebben. Volgens bronnen waren die adviezen echter aan dovemansoren gericht. Trump sprak na afloop van een “heel goed telefoontje” en zei dat hij Poetin had gefeliciteerd.

Sergej Skripal

De twee leiders willen over niet al te lange tijd topoverleg. Volgens het Kremlin was het telefoongesprek “constructief” en “zakelijk” en hadden de twee het over “een mogelijke ontmoeting op het hoogste niveau”. “Het belang van een coördinatie van de inspanningen voor het inperken van de wapenwedloop, werd beklemtoond”, aldus het Kremlin nog.

De vergiftiging van de vroegere Russische ‘dubbelspion’ Sergej Skripal kwam daarentegen niet aan bod, hoewel Trumps adviseurs hem hadden aangeraden om het voorval duidelijk te veroordelen. Dat meldt de Washington Post.

Noord-Korea

Trump en Poetin spraken ook over de mogelijkheid de problemen tussen Rusland en de VS uit de weg te ruimen en economische samenwerking op te starten. Ze zijn het eens dat ze samen moeten werken voor stabiliteit in de wereld en om terrorisme te bestrijden. “Focus was het overwinnen van de problemen die zich opgestapeld hebben in de Russisch-Amerikaanse relaties”, meldt het Russische persbureau Tass. Onder meer de conflicten in Syrië en Oekraïne kwamen aan bod, net als de diplomatieke inspanningen om de spanningen over Noord-Korea te verminderen. Het Witte Huis zelf communiceerde nog niet.

De twee staatshoofden ontmoetten elkaar voor het eerst in de marge van de

G20-top in Hamburg, begin juli vorig jaar.

Een Amerikaans-Russische top kwam er, ondanks de verwachtingen daarover, nog niet.

*

https://www.hln.be/nieuws/buitenland/trump-feliciteerde-p...

 

*

AAN DE VRUCHTEN

KENT MEN DEN BOOM

*

Een paar dagen geleden kreeg ik op mijn donder vanwege een attente lezer. Het ging over weer een Bekende Vlaming niet-liedjeskweler of TV-vedettte, namelijk de veel te vroeg gestorven Kardinaal Jan Schotte (1928-2008,Beveren-Leie). De afbeelding die ik, zoals al mijn afbeeldingen, ophaal bij Google Chrome, van een in KARDINAAL ROOD geklede figuur was… de verkeerde. Stom, zeg! Het zoveelste voorbeeld hoe mijn handicap mij parten speelt!

*

Mijb, excuses, Jan – het zal me nooit meer gebeuren. Dat vergrotings-programma, ziet U. Temeer omdat Mgr. Schotte een figuur is waarnaar ik jaren lang met bewondering naar opgekeken heb. Vooral naar het vanzelfsprekend gemak waarop hij, de eenvoud zelve, meer dan taalvaardig overal ter wereld, al die hoge honneurs waarnam.

Kijk, en dat KARDINAAL ROOD, toen ik het gisteren had over HET RODE PLEIN in Moskou, ook dàt verband was mij ontsnapt. Waarmee ik maar wil zeggen, dat die RODE ROOS (in gebalde vuist) van het Socialisme, alleen maar kan wijzen op de bloederge wreedheid van het Goddeloos Communisme, e zeker niet op enige … waardigheid.

Ik zei het al: luister niet naar woorden, maar kijk naar de daden.

*

Begin de jaren 2.000 vereerde Mgr. Schotte de Gemeente Waregem, intussen, na de eerste fusiegolf Stad geworden en meteen dus zijn Vaderstad, met een werkbezoek iver zaken die waarschijnlijk mijn petje te boven gingen.. Bij die ene officiële Dienst die hij er leidde (en waarbij wij in die bomvolle kerk met de hele familie aan deelnamen), belichtte hij ten aanzien van alle mogelijke plaatselijke notabelen, zijn diepe Vlaamse overtuiging uitvoerig toe. En neen, het was geen politieke stellingname, maar eerder een oproep om ons gezamenlijk glorieus vermelden te herpakken. Men kon een speld horen vallen en de minzame man geraakte maar niet uitgepraat. Voor de vuist weg. De Stem uit Rome door een der onzen! In de run om de volgende Paus te worden na zijn vriend, de zieke Poolse Paus Woytila.

Toen hij kort daarna, na een korte ziekte, eerder onverwacht, was gestorven, zijn we dikwijls naar zijn Titelkerk, het Kerkje der Vlamingen in Rome, geweest. Iedere keer dat er vrienden de zondag voormiddag, moesten afgehaald worden op het vliegveld, maakten we er een vaste gewoonte van om daar tussen de vele andere wereldburgers, om 10.30 de Mis bij te wonen.

*

Het Kerkje der Vlamingen is geflankeerd door gewone appartementsgebouwen, op enkele tientallen meter verwijderd van de Basiliek St Andreas, waar het meestal gemakkelijk parkeren was, op ekele meter van Trevi-fontein en de Campo dei Fiori, de bloemenmarkt waar Cleopatra nog bloemen had gekocht voor r Julius César. Wordt gezegd.

Ja, ook over Brutus en de steekpartij op César wilde ik het nog hebben. In een van diie appartementen die het Kerkje der Vlamingen flankeren, woonde toen een Nederlandse journaliste die in een Italiaans tijdschrift vertelde, dat in de klederruimte waar ze haar bagage kwijt kon, de trappen van de toenmalige Senaat had gezien, met aan de muur een opschrift, dat de beroemde steekpartij precies op die plaats had plaatsgevonden…*

Dat de gevel van de Jerj der Vlamingen heden en dage verserd is met een tricolore vlag, danken wij de koeoiek. En ook ’n beetje Marie-José zuster van Popol III, en ooit voor een paar weke, ’Regina d’Italia’ is geweest, nadat ze eerst de maîtresse van Mussolini was geweest…

*

Hemelrijker

 

21-03-18

4456

 

4456 EVEN VERPOZEN

*

 

Duitse massamedia onthullen: Bij de verkiezing van Poetin hadden de Russen weer eens hun vingers in het spel!

**





4455

 

 

IEDER VOGEL ZINGT ZOALS HIJ GEBEKT IS

*

Hypocrisie is het codewoord iedere nieuwe dag als men rustig aan de ontbijttafel zit, met gezellige radio-muziek op de achtergrond. Want om het kwartier is er ‘Nieuws’ waar de hoofdtoon telkens is’: weer  een of meerdere oneerlijkheden’ die zo nodig moeten uitgeklaard worden. Overal ‘misbruiken’ (bij staaatsexamens), omkopingen (Sarkozy), echte of verzonnen beschldigingen aan het adres van President Trump (verdacht vrouwelijk gezelschap), groepsverkrachting (Antwerpen), enz, enz. Met, niet te vergeten, de groeps-accidenten op onze overvolle auto snelwegen en/of landelijke sluikwegen.

*

Als troostprijs wordt dan als terloops gesproken over Pasen, en het verwonderlijk hoog aantal volwassen mensen die zich Christelijk willen laten dopen. Zeker 0.00002% van de bevolking.

Maar over zaken zoals Xander die hieronder beschrijft: geen woord. Als naar gewoonte vergezeld door de medeplichtige stilte van de ‘kwaqliteitsêrs’. Heen en weer uitgewezen diplomaten zijn al dagen aan ’n stuk belangrijker dan de mislukte gedwongen ‘inburgering’ van vreemde non-culturen.

*

Vroeger schreef een dichter over ‘waar is der Oudren fierheid nu gevaren’. Vandaag zou eerder de vraag moeten zijn, waar der Oudren eerbied nu is gevaren…

** ** ** **

AAN HUIS GELEVERDE HOOFDSCHOTEL

*

Islamisering: Sterke stijging incesthuwelijken, geboorte afwijkingen en psychische stoornissen

 

Palestijnse migrant in Duitsland hakt hoofd van haar 2 jarige kind af maar hoeft niet naar gevangenis, want volgens de rechter ‘was deze daad vanuit uw standpunt noodzakelijk’

In grote steden zoals Duisburg is 1 op de 5 huwelijken reeds tussen neef en nicht.

Met de islam importeert Europa behalve miljoenen volgelingen van een religieuze haatideologie ook tal van gewoonten en gebruiken die bij ons taboe en/of verboden zijn, zoals incest.

In de Arabische en Turkse samenleving zijn incesthuwelijken tussen neef en nicht al honderden jaren gebruikelijk. In grote Duitse steden zoals Duisburg, waar moslims in snel tempo op een meerderheid afstevenen, is één op de vijf huwelijken reeds tussen neef en nicht. De gevolgen voor de maatschappij zijn een forse stijging van het aantal fysieke en psychische afwijkingen en stoornissen, met een nog grotere financiële belasting voor de gezondheidszorg en problematisch gedrag tegenover andere mensen als gevolg.

Islam en incest gaan hand in hand

In de islamitische wereld komen naar verhouding veel meer geestelijk gehandicapten, psychische stoornissen, stofwisselingsziekten en ziekten van het centrale zenuwstelsel voor, die het gevolg zijn van in de loop van vele generaties ontstane genetische defecten. In het enorme Berlijnse migranten stadsdeel Neukölln komen dan ook steeds meer kinderen met aangeboren afwijkingen ter wereld. De vermoedelijke reden is incest.

 

Die Welt schreef al 10 jaar geleden dat incesthuwelijken in moslimkringen wijd verbreid, maar tegelijkertijd een taboe-thema zijn. De reden dat wij daar in de media nooit iets over horen is bekend: dat zou de ‘multiculti’ samenleving alleen maar in een kwaad daglicht stellen. Tegenwoordig gaan voorstanders van de islamisering onmiddellijk ‘racisme!’ schreeuwen, ook al gaat het om de feitelijke en statistische waarheid.

Naast sociale zekerheid ook gezondheidszorg overbelast

Met de massa import van miljoenen moslimmigranten stijgt in veel landen niet enkel de criminaliteit explosief, en wordt niet alleen de sociale zekerheid overbelast, maar moeten de burgers ook fors gaan betalen voor de grote aantallen geïmporteerde afwijkingen, stoornissen en ziekten, die het rechtstreekse gevolg zijn van andere normen, waarden en gewoonten die vaak op gespannen voet staan met de onze.

Niet zelden worden misdaden door migranten aan ‘verwarde’ mannen (en vrouwen) toegeschreven, maar dat valt tegenwoordig onder politiek correcte ‘culturele verrijking’, en mag als zodanig niet worden aangepakt of zelfs maar benoemd.

 

Aankaarten bloedschande absoluut taboe voor ‘progressieve’ elite

 

Overal waar de islam opkomt en de samenleving stapsgewijs infiltreert en uiteindelijk totaal overneemt, inmiddels in bijna een derde van de hele wereld, worden incestueuze relaties en huwelijken eerder regel dan uitzondering, en genieten niet zelden zelfs de voorkeur. Precies deze mensen migreren massaal naar Europa. De problemen die worden veroorzaakt door deze bloedschande praktijken, zijn echter een absoluut taboe. Voor de aan de macht zijnde ‘progressieve’ links-liberale cultuur-relativisten is de geleidelijke verdringing van de Westerse waarden door de islamitische immers topprioriteit.

 

Eurabia een feit: Palestijnse vrouw mag ongestraft hoofd 2 jarig kind afhakken

 

Eén van de talrijke dagelijkse ‘Einzelfälle’ onderstrepen waar wij de komende jaren in snel toenemende mate mee te maken krijgen: een 25 jarige Palestijnse vrouw sneed in Düsseldorf het hoofd van haar 2 jarige kind af. Op het politiebureau belde ze met haar man en vertelde hem dat ‘Dania nu veilig in de hemel is’. De psychisch gestoorde vrouw dacht namelijk dat haar kind door de geheime dienst werd achtervolgd.

 

Als u denkt: die vrouw zit nu voor lange tijd achter slot en grendel, heeft u het mis. Want: moslim èn Palestijns, dan kun je in de ogen van de Europese elite helemaal niets kwaad doen. De migrant ontliep daarom strafrechtelijke vervolging, en hoeft zich alleen (natuurlijk op kosten van de belastingbetalers) in een kliniek te laten behandelen. De redenatie van de politiek-correcte (in Nederland zouden we erbij zetten: D66- of GL) rechter? ‘Uit uw standpunt was uw daad noodzakelijk.’

Welkom in het Europa van de 21e Eeuw.

Xander 

(1) Anonymous

http://xandernieuws.punt.nl/content/2018/03/Islamisering-...

*

*

AAN DE VRUCHTEN

KENT MEN DEN BOOM

*

Vaststelling. Aan de Snel Belg-wet van de Gentse Konijnentand, op zichzelf al ’n zware wraakroepende vergissing, ontbreekt volgens mij een klein veterinair aanhangsel.

En het is juist dat ‘aanhangsel’ dat verantwoordelijk is voor veel, zeer veel zedelijk wangedrag. Ook onze (op zichzelf al kunstmatige) nationaliteit opgespeld krijgen, had moeten, als compensatie, gelijk staan met die bepaalde ingreep snijgreep.

Wedden dat er dan enorm veel retour-biljetten hadden verkocht geweest, zodat de immigratie zich meer zou beperken tot alleen maar niet mannelijke wezens want ontmande ‘Verrijkers’ en vrouwen dus, deze laatsten dus die op die manier hun seksslavinenen-stztuut uitgedragen door hun kopvodden, hadden kunnen inruilen.

In chique restaurants worden er voor de eigen inlandse fijnproevers ‘stierenclootjes’, ’n soort kalfszwezeriken, als delicatesse opgediend. Dezelfde menselijke delicatessen hadden dan, om te voldoen aan de voedselschaarste en uit heimwee naar de thuislanden, in de kebabs der overgebleven vreemdelingen kunnen geserveerd worden.

*

Merkel zal het mij niet graag horen zeggen, maar had men in Duitsland van bij het begin, deze wetgeving ingevoerd, dan was er daar nu helemaal geen migranten-probleem geweest. Integendeel, de samenleving zou er veel sympathieker want veel vrouwelijker hebben uitgezien. En vooral veel veiliger.

*

Nogal drastisch, zegt U? Ja, en dan?

*

*

Hemelrijker



1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende