23-01-15

2328

***

Vrijdag 23 januari

Zon 8u31-17u18

H Barnard

*

.

.

*

.

*

INLEIDING

 

Als over de IS-lammerij de aap uit de mouw komt, kunnen wij meteen maar in dat ene bepaald onderdeel van hem… bijten.

Kijk, dat is het nut van spreekwoorden. Ik persoonlijk vind ze zelfs beter dan cartoons, want meestal een heel stuk minder vulgair. Dit spreek woord van die aap bijvoorbeeld vind ik precies op maat om weer te geven wat in Antwerpen gebeurt. Zie Rechts Actueel hieronder.

Ik hoop maar dat Pegida-Vlaanderen nu maandag de juist aap vindt om die de passende behandeling te geven..

 

MIDDENSTUK

Onder voorname dankzegging

overgenomen door Digitalia bij

http://rechtsactueel.com/2015/01/22/pegida-manifestatie-maandag-verboden-abou-jahjah-en-co-zondag-wel-op-straat/

*

PEGIDA-manifestatie maandag verboden, Abou Jahjah en Co zondag wél op straat!

Er is iets vreemd aan de gang in Antwerpen. Om enigszins begrijpelijke redenen werd de PEGIDA Vlaanderen-betoging door de burgemeester verboden. Het is te zeggen, ze werd voor aanstaande maandag niet toegelaten wegens het terreurniveau. Door diezelfde dreiging uit islamitische hoek werd dan maar ineens de anti-PEGIDA van de PVDA verboden. Maar de vriendjes van de PVDA mogen wél betogen… op zondag, een dag voor de PEGIDA-betoging.

 

We stellen dus vast dat een terreurdreiging niet geldt in het weekeinde. Of wat moeten we ons daarbij voorstellen? De Kif Kif-betoging ten voordele van de Palestijnen en in samenwerking met onder andere Movement X van Abou Jahjah zal ongestoord plaatsvinden in het centrum van de Stad. De reden van de politie: “Daarvoor zijn minder manschappen nodig.” Tevens zei men aan de telefoon dat er “nog andere redenen waren,” maar daar wilden ze “niet dieper op ingaan.”

We gaan er niet veel woorden aan vuil maken, maar redeneer even mee: PEGIDA kondigt als eerste een vreedzame betoging aan. Vervolgens kondigt extreem-links een tegenbetoging aan en omdat extreem-links een gewelddadig imago heeft (wat niet kan ontkend worden) zoekt de Antwerpse burgemeester een reden om confrontaties te vermijden. Vervolgens verbiedt hij dan maar beide betogingen.

Klinkt dit niet logischer dan de zogenaamde reden dat er geen politiemanschappen genoeg zouden zijn wegens terreurdreigingsniveau 3? Temeer omdat er zondag, de dag voordien en dus evenzeer tijdens het verhoogde terreurniveau, plots wél manschappen genoeg zouden zijn om Jahjah en zijn 40 rovers in de gaten te houden.

Ondertussen kregen we de volgende verontrustende foto binnen via een Tweet van Wim Van Osselaer, Antwerps gemeenteraadslid voor het Vlaams Belang. Islamisering in de praktijk, uiteraard op uw kosten:

"Vlaamse kinderen met hoofd op grond in moskee Mouslimine die niet erkend werd door veto staatsveiligheid."

Sowieso zal PEGIDA maandag meteen een nieuwe datum voorstellen, hoogstwaarschijnlijk de eerstvolgende maandag na de afgelaste betoging. Als De Wever en de Antwerpse politiecommissaris denken het enthousiasme van ruim 7000 PEGIDA-volgers op Facebook de kop te kunnen indrukken door dit soort spelletjes te spelen, dan denken ze beter nog maar eens twee keer na. Het tegendeel zou weleens waar kunnen zijn.

O ja, op maandagavond vindt de commissie veiligheid plaats van de Antwerpse gemeenteraad. Deze is toegankelijk voor het publiek. We geven het maar mee ter info, moest je toevallig een trip naar Antwerpen gepland hebben.

*

 

UITLEIDING

 

De vrees voor aanslagen hangt dus weer een stuk hoger aan de vlaggenmast der poco-vrienden. Zij hebben er gewoon om gevraagd. De dreiging is nu code 3+++, om binnen enkele dagen te flirten van Oranje naar Rood. En dan zijn we waar we moeten zijn; bij Rood, de kleur van Linx. Rijden we straks allemaal, net zoals BDW, met kogelvrije vesten in gepantserde wagens. Moet de consumptie een boost geven en  de industrie en dus de tewerkstelling doen opfleuren.

En toch blijft men maar spreken van ‘een dreiging’, in plaats van een realiteit. ’s Avonds buiten komen en gemolesteerd worden, is net zo. Een echte oorlog tegen ons, nog altijd een ‘dreiging’ blijven noemen, is wel een stupiditeit die niet ongestraft zal blijven.

Weet U, beste mensen, heel de IS-lammerij is geen dreiging meer, want iemand afknallen onder het uitzinnig tieren van Allahu Akbar, is ook geen dreiging meer uit de mond van een gewone moordenaar, aar vanwege een godsdienstfanaat met moordneigingen. Het is misschien voor de poco-aanhangers geen dreiging, voor zo lang ze niet zelf het slachtoffer zijn. Maar men hoeft helemaal geen grote verbeelding te hebben, om in die bende getaande ‘hangjongeren’ op het pleintje, de Jihadisten van morgen te zien. Los in het veld gekweekt als konijnenjongen.

Over ‘Syrië-gangers. Zouden de Dames & Heren Grote Verstanden eens navraag willen doen bij hen die ‘gematigde IS-lammers heten te zijn, over de aard van de in Syriëe gevoerde ‘oorlog’, waar deze ‘strijders’ zo maar binnen en buiten lopen. Heet dat daar dan geen deserteren, waar, bij zelfs beschaafde volkeren in tijd van oorlog, de dood met de kogel op volgt?

Het is maar omdat hier stilaan de mening groeit, dat Syrië-strijders daar gewoon een soort ‘betaalde stage’ mogen gaan lopen. Een soort eenzijdige uitwisseling, zoals bij universiteitsstudenten die met steun van de Staat in het buitenland mogen gaan … pinten pakken.

Dat zulks nog altijd niet doorzien wordt, is gewoon een schuldig verzuim van de verantwooordelijken, waaruit men kan besluiten dat onze politici van ‘de meerderheid’ allemaal bloed aan de handen hebben.

Maar allez, er is nog hoop. Nu al die teruggekeerde ‘Jihadisten’ beetje bij beetje op de werkvloer zijn terug gekeerd; zullen die worden…. in de gaten gehouden. Maar zelfs als men hen die dubbele nationaliteit afneemt, kunnen ze nog altijd hun wapens behouden.

Ik zoek mij al de ganse voormiddag suf om een tweede spreekwoord te vinden over het bijten in bepaalde lichaamsdelen….

*

Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

(Get) Digitalia

.

*

EINDE

*

 

Commentaren

Helemaal akkoord met deze stelling!

Gepost door: Laure | 23-01-15

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.