31-03-17

4087

DAKVENSTER OP DE WERELD

Wat de… Duitse minister: “Aantal Afrikaanse vluchtelingen is verdubbeld, in 2017 komen er 400.000 naar Europa”

Zet maar open die grenzen, iedereen is welkom.

Immigratie is een groot goed. Tenminste, als de nieuwkomers iets toevoegen aan de Nederlandse (an Vlaamse) maatschappij, goed willen integreren, de Westerse manier van leven omarmen, modern en verlicht zijn, en een band met ons land hebben (via hun partner of anderszins). Dat soort mensen moeten altijd welkom zijn. Zo ken ik persoonlijk (nee, ik heb het niet over mezelf) een Nederlandse jongen die getrouwd is met een Turkse. Ze hebben een kind van drie jaar oud, zijn al jaren getrouwd, en houden zielsveel van elkaar. Daar komt bij dat de Turkse dame in kwestie modern is en van onze cultuur houdt. Ik zou zeggen: wees welkom!

Helaas zijn er de afgelopen jaren nogal wat mensen naar Nederland (en Vlaanderen) gekomen die verder niets met onze manier van leven hebben, maar die alleen komen omdat ze denken dat er hier gratis geld te halen valt. Ondertussen integreren ze niet, passen ze zich niet aan, en zijn ze in veel gevallen ook nog eens onterecht uit op een status als vluchteling.

Je zou denken dat we na de debatten van het afgelopen jaar over dit onderwerp ondertussen maatregelen hebben genomen om de instroom van dit soort integratie-weigerende nep-asielzoekers te beperken. Helaas is niets minder waar:

De Duitse minister van Ontwikkelingssamenwerking

Gerd Müller (CSU)

(Christlich-Soziale Union)

*

…verwacht dat er in 2017 zo’n 400.000 mensen via de Middellandse Zee naar Italië proberen te komen. In de eerste drie maanden van dit jaar is het aantal vluchtelingen dat vanuit Afrika naar Europa is gereisd, verdubbeld. ,,Als we dat doorrekenen komen we uit op 300.000 tot 400.000 mensen.“

Zelfs een blinde kan nog zien dat Europa dit soort aantallen (van anti-moderne en niet-geïntegreerde) nieuwkomers (uit achtergestelde landen) helemaal niet aan kan. Daarom is het ongelooflijk dat hier nog steeds niets aan wordt gedaan.

*

Ex-Digitaliaanse Bedenkingen

*

Geef toe, zelfs de meest rabiate racist kan tussen deze redenering geen speld tussen krijgen. En daar heb je meteen de gedroomde valkuil waar het Westen domweg is in gesukkeld. Verder geen commentaar.

Want in de familie maken we precies hetzelfde mee. Betrokkene is zwart als Moorkes gat, steekt met kop en schouders boven iedereen uit, lacht voortdurend die ‘smile’ die alleen Pieteransknechten op hun gezichten kunen toveren en spreekt, leest en scjrijft beter engels dan de meesten van ons. Want hij is telg van een respectabele Gambiaanse familie die het aan de stok had met de vorige President. En ja, als onze dochter naar ginder reist om kennis te maken met de familie, krijgt het jonge paar de beste kamer. Waar er dient geslapen te worden op een… bankje achter een soort gordijntje Allen onder hetzelfde bladerdak… De familie (de stam?) bezit 8 Ha landbouwgrond, maar er is maar geld om brandstof te kopen voor de waterpomp om 1 Ha te bewerken. De maandelijkse € 100 die zoonlief stuurt, vertegenwoordigen ginder een klein fortuin.

En nu komt het: die jongen heeft een vaste job waar hij zich kan opwerken, maar is in bijberoep een kleine zelfstandige, gericht op het land van herkomst. Een soort positieve kolonialiseren in de jioste volgorde. ’n crème van een jongen die met beide voeten op de grond staat. Spreek mioeilijk de Vlaams, maar slaagt in alle examens. Misschien wel door die eeuwige Pietermanskneht ‘smile’.

Maar een betere ‘ontwikkelingshelper’ is er niet. En van dat soort mensen kan gezegd worden, dat ze net als die Boer met zijn os in ’t veld terwijl de wereld vergaat: terwille van de boer die ploegt, besta de wereld voort.

(Digitalia)

 

 

4086

 

DAKVENSTER OP DE WERELD

Vicevoorzitter Europese Commissie: "Poetin mengt zich in Franse verkiezingen en steunt extreemrechts om Europa te verdelen"

*

De Russische president Vladimir Poetin steunt extreemrechts en heeft de Franse presidentskandidate Marine Le Pen ontvangen met als doel om Europa te verzwakken. Dat heeft

Graaier

en vicevoorzitter van de Europese Commissie, Frans Timmermans,

*

…. gisteren gezegd in Madrid.

Ze wrijven zich de ogen uit…

*

"De reden waarom Poetin extreemrechts steunt in Europa, is omdat hij weet dat dat ons verzwakt en ons verdeelt", zei de Nederlandse eurocommissaris voor een commissie van het Spaanse parlement. "Een verdeeld Europa betekent dat Poetin de baas is." Timmermans voegde eraan toe dat de Russische president President de extreemrechtse Marine Le Pen heeft uitgenodigd om Europa te verdelen.

Poetin ontving Le Pen om 24 maart in Moskou. Het Kremlin liet weten dat het zich niet mengt in de Franse presidentsverkiezingen, waarvan de eerste ronde plaatsvindt op 23 april, en ‘een woordvoerder’ benadrukte dat het normaal is dat een president President kandidaten ontmoet. Het is echter uitzonderlijk dat Poetin een kandidaat ontmoet zo kort voor een verkiezing.

Toenadering

Le Pen is voorstander van een toenadering tot Moskou en een uitstap uit de eurozone en de NAVO. Een overwinning van Le Pen, die volgens de peilingen de tweede ronde van de verkiezingen zal halen, zou "een uitdaging" betekenen voor de Europese Unie, aldus Timmermans. "We moeten in ieder geval het oordeel van het Franse volk afwachten, ik blijft alvast vertrouwen hebben in het land."

Een overwinning van Le Pen, die volgens de peilingen de tweede ronde van de verkiezingen zal halen, zou "een uitdaging" betekenen voor de Europese Unie, aldus Timmermans nog. "We moeten in ieder geval het verdict van het Franse volk afwachten, ik blijft alvast vertrouwen hebben in het land", klinkt het.

 

Ex-Digitaliaanse Bedenkingen

*

Wat het Front National wil met de Europese Unie is net hetzelfde wat Geert Wilders en de Hardliners van de Vlaamse Beweging ook willen. Dat is niet de begrafenis, maar de gezondmaking ervan. Wat uiteraard wèl het einde betekent van de huidige generatie ‘wereldverbeteraars’ in de ivoren torens van Bruxellabad.

Vriend Guvaal pleegde deze morgen daar een mooi stukje over dat overloopt, neen, niet van melk en honing, maar van zaligheid, in het besef dat de Brexit van Bruxellabad terug Groot Broekzele zal maken. War Vlamingen thuis zijn… Meer dan lezenswaardig. Zie http://blog.seniorennet.be/guvaal/

Ikzelf had die Vlaams droom om eindelijk verlost te zijn van die ‘vreemde Meesters in het Land’ al lang opgegeven. Na de ‘Boedelscheiding’ was mijn visie dan ook dat kleine stukje grondgebied gewon te verkopen aan de Meestbiedende. Dan had die opbrengst kunnen dienen om ons deel van de astronomische ‘Staatsschild’ af te lossen.

U vraagt wie dan de Vlaamse ‘hardliners’ wel mogen zijn? Wel, die zitten zo ’n beetje overal in alle partijen, maar het zijn niet de Leiders er van. Gewoon omdat die door de Macht gewoon verziekt zijn. Mij kennende, dan weet U al dat de beste Leiders uit het zakeneven komen. Al zijn dat niet allemaal Bazen van de Katoen Natie of van een of ander bagger-bedrojf. Voor mijn part kan het de bakker of de slager van op het hoekje zijn, als zijn palmares als ondernemer maar genoeg punten heeft gescoord. Liefst helemaal geen afgestudeerde Pol & Soc of een polletieker van vader op zoon.

Als ze maar bereid zijn, op het einde van hun ‘mndaat’ voor de Vierschaar te verschijnen die strafrechtelijk oordeelt over hun goede trouw. Leitmotiv: wie potje breek (zoals Kris Peeters met de Wet Major of met het ‘Nachtwerk’) potje betaal.

Maar als ze ’t goed doen, mogen ze blijven. Want the proof oif the pudding is the eating….

*

(Digitalia)

4085

 

DAKVENSTER OP DE WERELD

"Moskou is actief betrokken bij de Franse presidentsverkiezing"

*

Rusland is "actief betrokken" bij de campagne van de Franse presidentsverkiezingen. Dat heeft

Brrr, dit is

*

Richard Burr, de voorzitter van de inlichtingencommissie van de Amerikaanse Senaat …

verklaard. De commissie buigt zich vanaf vandaag over de rol die Moskou speelde tijdens de Amerikaanse verkiezingen.

"De hoorzitting van morgen is specifiek gericht om het publiek beter te informeren over waarmee Rusland bezig is, niet alleen in ons land, maar overal ter wereld", aldus de Republikeinse senator tijdens een persconferentie. "Ik denk dat het redelijk is om te zeggen dat de Russen actief betrokken zijn bij de Franse presidentsverkiezingen, zoals iedereen dat vermoedt."

We gaan ervan uit dat het onze verantwoordelijkheid is om te communiceren naar de rest van de wereld over wat er gebeurt, omdat we nu te maken hebben met de belediging van kandidaten." "Het is redelijk om te zeggen dat de Amerikaanse verantwoordelijken de landen hebben gealarmeerd die binnenkort verkiezingen hebben, over wat de overheid weet over de Russische mogelijkheden en intenties", aldus Burr.

Onderzoek

De Franse extreemrechtse presidentskandidate Marine Le Pen werd vorige week nog ontvangen door de Russische president Vladimir Poetin. Poetin verklaarde toen dat er geen Russische inmenging is bij de Franse verkiezingen.

FBI-directeur James Comey bevestigde op 20 maart dat de federale politie een onderzoek heeft geopend naar de betrokkenheid van Rusland bij de Amerikaanse verkiezingen, en de mogelijke "coördinatie" tussen de leden van de Trump-campagne en de Russische regering.

Hoorzittingen

Vandaag gaan in de inlichtingencommissie van de Senaat de hoorzittingen van start. De commissie wil 20 getuigen horen, aldus Burr volgens CNN. Eerder raakte al bekend dat Jared Kushner, de schoonzoon van president Donald Trump, en voormalige campagnevoorzitter Paul Manafort akkoord zijn gegaan om te getuigen, maar hun hoorzittingen werden nog niet vastgelegd.

*

Ex-Digitaliaanse Bedenkingen

*

Een welles-nietes spelletje vol hele leugens en halve waarheden. Het is voorwaar de specialisatie van onze pulpgazetten en verkopers van verspild papier.

Waarbij het voortouw wordt genomen door onze zelfbenoemde Leiders in Bruxellabad, de Verlichte Grote Verstanden die ze denken te zijn, zich al vele jaren nestelen in de Vleespotten van de Macht. Die zijn, en met reden, doodsbang dat hun jobke er aan gaat. En voor iets anders, buiten de politiek en het marchanderen, zijn ze niet bekwaam. De uitzonderingen (zoals ‘Crootje’) bevestigen de regel.

Waarom precies ‘Crootje’? Wel, omdat de Familie ooit bekend heeft gestaan als ‘Orangist’. Het bloed kruipt waar het niet kan gaan…. Trouwens, is het ook niet zó, dat spijts alles, Heel-Nederland, dank zij Geert Wilders, steeds duidelijker in de verf komt te zitten? Blauw zoekt Blauw, ook dàt is een Natuurwet.

Houdt U zich intussen goed vast aan de nummers van de huizen: straks zal er weer ‘uit goede bron’ vernomen worden, dat ook de Poet hierachter zit.

Dat komt, ten laatste de dag dat Filip DeWinter door Poetin ontvangen wordt…

Ondertussen weten we, dat alles wat misloopt in ons Avondland, niet de schuld is van de Euro-graaiers, maar van de Poet. Die heeft inderdaad een bred rug. Dus is Poetin de Grote Boeman uit de verloren droom van de Wereldverbeteraars.

Het anders zien dan de Grote Leiders die zich gedragen als de Rattenvanger van Hameln, is meteen zo extremistisch als het maar kan.. Al zou het wel eens kunnen dat de twee grootste Grootmachten ter wereld, thans geleid door ondernemers die in het zakeneven hun kunde hebben bewezen. Komt daarbij dat Rusland vanouds aan onze kant heeft gestaan, met uitzondering van de jaren van het verdomd communisme. Waarbij te onthouden valt, dat Sint Petersburg, na jaren versleten te worden voor Leningrad, uiteindelijk terug de Stad van Peter de Grote is geworden. Iets dat tot hiertoe niet gelukt is om van Istambul terug Constantinopel, de Stad van Constantijn de Grote te maken. Maar wat niet is, kan altijd nog komen.

Daartoe volstaat het Het Monster te bedenken met dezelfde rechtvaardige straf als waarmee de USA ooit het perfide Japan heeft gestraft… Wat des te erger is geweest, want Japan was men even of zelfs meer beschaafd dan de toenmalige Cowboys uit Amerika. Wat dus zeer duidelijk niet het geval is met de Saoudi’s, verantwoordelijke voor 9/11…

Het is mijn diepste overtuiging dat uiteindelijk het gezond verstand zal zegevieren. Want een confrontatie met de wapens omwille van de economische macht van het Avondland, zou wel eens kunnen eindigen zoals Corneille ooit schreef in Le Cid: ‘Le combat cessa faute de combattants’…. En wacht ons de Apocalyps.

 

(Digitalia)

1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende