10-07-17

4209

OP DE IJTKIJK

 

*

Bestuur Fatih-moskee annuleert gesprek met Homans

*

Het op maandag geplande gesprek tussen Vlaams minister van Binnenlands Bestuur en Inburgering Liesbeth Homans (N-VA) en het bestuur van de Fatih Camii-moskee in Beringen is afgelast. Het moskeebestuur wil niet kwijt waarom.

Dat laat zowel het bestuur als het kabinet van de minister weten. De N-VA-minister heeft de erkenning van de moskee vorige week ingetrokken en zou maandag een onderhoud hebben met het bestuur van de moskee. Maar de moskee heeft dat gesprek nu dus afgezegd.

 

Het moskeebestuur nodigde minister Homans uit voor een onderhoud, nadat maandag was bekend geraakt dat ze de erkenning van ‘het gebedshuis’ intrekt omdat ‘bevolkingsgroepen er tegen elkaar worden opgezet’. De minister ging in op de uitnodiging, maar was niet van plan om haar beslissing om te keren. ‘Mijn beslissing is onherroepelijk. Het ministerieel besluit is al ondertekend en verstuurd’, aldus minister Homans.

Het moskeebestuur heeft het gesprek dit weekend dan toch afgezegd, maar wil niet kwijt waarom. ‘Eventueel wordt er nog een nieuwe afspraak gemaakt, maar die kans is heel klein’, aldus

Vlg Google chrome…

 

Erdogan Yildiz van het moskeebestuur.

*

De woordvoerder van minister Homans bevestigt de annulatie. ‘Wij zijn onmiddellijk ingegaan op de vraag voor een gesprek en hebben hen ook binnen de week een afspraak gegeven’, zegt

Vlg Google Chrome:

Toon De Bock, woordvoerder van minister Homans.

*

Dat was volgens de De Bock niet evident ‘gezien het feit dat de laatste weken voor het zomerreces altijd zeer druk zijn’. ‘Tot donderdag hadden we nog steeds geen bevestiging gekregen van de afspraak, daarom hebben wij zelf nog eens een mail gestuurd met de vraag om de afspraak te bevestigen’, aldus De Bock. ‘We kregen onmiddellijk een antwoord terug waarbij ze de afspraak hebben afgezegd.’

Bron http://www.standaard.be/cnt/dmf20170709_02963664

**

NADER BEKEKEN

*

Als dat geen ‘Gefundenes Fressen’ is geweest voor de verzamelde Leugenpers, die onbewust de partij trekken voor de bezetters van een stuk van ons dierbaar bronsgroen Limburgs grondgebied.

Het ‘Kampenland adé’, dat we vroeger zongen in de Kzugdbeweging, is ‘Kampenland Adieu’ geworden. Want intussen Klein Turkije.

Ja, U hebt goed gelezen: de Mohammed-slippendragers vragen zelf een onderhoud met de Minister maar verwaardigen zich niet eens om te antwoorden. Tot er om bevestiging gevraagd wordt, waarop kortweg negatief gereageerd wordt: er komt geen gesprek. De Hren zijn vergramd.

Wat staat Homans nu te doen?

Niers, zeker?!!!! Tenzij ‘zitten’ en ‘zwijfen’.

Het is nohthans een enige gelegenheid om dat ‘gebedshuis’ onverwijld voor de Rechter te dagen wegens … een waslijst van inbreuken tegen het wettig Gezag. No matter! wat uit de bus komt, maar de gazetten moeten er van vol staan: ‘Homans vraagt uitwijzing van dat ‘Bestuur’. Homans schrapt hun verblijfsvergunningen – Homans eist exorbitante bedragen als ‘schadevergoeding’. Homans dreigt met Wetsvoorstel om alle Moslims met hun familie tot in de 4de Graad voor de minste inbreuk op onze Wetten, het Land uit te zetten. Homans eist de onmiddellijke aanhouding van iedereen daar in dat ‘Bestuur’… Zelfs de afbraak van dit ‘gebedshuis’ kan worden bevolen: als men een hond wil slaan vindt men overal stokken.nWedden dat 15 minuten later CNN aan het filmen zal gan? Dat Homans ten aanzien van de hele wereld zal verketterd worden?! Dat Erdogan zal eisen dat e gevierendeeld wordt eb dat hij dat desnoods zelf zal komen ten uitvoer brengen?!

Maar ja, net voor het Verlof is er ook zoveel te doen, nietwaar. Maar dat geval zal goed bekeken worden begin september…Want bij nader toeien, hebben die brave Beringse Moslims misschien toch wel een beetje gelijk…

Kris Peeters, met de Verkiezingen van volgend jaar voor ogen, is er nog niet aan uit, en Crootje heeft genen tijd want teveel occupé met de Zwarte Vrouwtjes van Afrika.

Resultaat? De bajonetten minaretten van dat gedrocht zullen nog een paar meter hoger moeten….

 

(Digitalia)

 

De commentaren zijn gesloten.