10-07-17

4211

OP DE IJTKIJK OVER HET MUURTJE

BIJ

http://nageltjes.be/wp/

 

*

How to debate the left on islam (1)

Geplaatst op 10/07/2017 door Lucky 9

https://youtu.be/KReot3terVI

*

‘Hoe met “links” te debatteren over islam’ is een prachtig en uitzonderlijk belangrijk boek. Bedenk dat uitzendingen van de leugen-media volatiel en uiterst vluchtig zijn, maar dat boeken blijven bestaan. Tenzij men die boeken verbrandt wat bij uitstek een mohammedaanse specialiteit is, ooit door de nationaalsocialisten van meneer Hitler en meneer Goebbels minder dan 100 jaar geleden gretig overgenomen!

*

 

Het is een boek dat in geen enkel westers huishouden zou mogen ontbreken. Dit boek zou moeten gelezen en herlezen worden door elk lid van elke westerse familie.

Dat zou de menselijke beschaving op deze planeet kunnen redden van de ondergang en finale vernietiging. Want, zoals Winston Churchill al circa 80 jaar geleden formuleerde, hondsdolheid in een mens is geen lachertje.

 

De nationaliteit van de auteur van dit in het Engels gepubliceerd meesterwerk zal de kopers van dit relatief goedkoop boek beslist aangenaam verrassen.

Er bestaan al voldoende in het Nederlands gedrukte kritische boeken over de islam.

Kritische essays over de islam, “waarover men niet spreekt”, Islam voor ongelovigen, “het boek bij het boek”, Islam voor varkens apen ezels en andere beesten, “weg uit de islam”, Eurabië enz., enz….

 

Maar een analytisch inzicht gekoppeld aan een formeel logische argumentatie-methode om een absurde ideologie te bekampen werd voordien nog nooit gepubliceerd. De ideologie die in dit boek ontrafeld en met de broek op de enkels gezet wordt is de religie van de politiek correcte kerk.

 

Feiten, geschiedenis, humanisme, formele logica, oorzaak en gevolg, wetenschap en wetenschappelijke expertise bundelen in dit boek de krachten om te formuleren wat, spijts de woede onder het deksel van de officiële doofpot van openbare censuur en publiek waarneembare hersenspoeling, moet geformuleerd worden. De waarheid is nu eenmaal de waarheid. De politiek correcte leugen is, dank zij dit boek, eens en voorgoed, herleid tot een gewone leugen.

Waar gaat het boek over?

Beschaving is een pact tussen de doden, de levenden en de ongeborenen. Door politieke correctheid zijn te veel westerlingen vergeten hun verantwoordelijkheid op te nemen en hun cultureel erfgoed te behouden en te verdedigen, zodat hun kinderen en kleinkinderen een welvarend, veilig en gelukkig leven kunnen leiden.

Politieke juistheid heeft het de anders perfect intelligente Westerlingen onmogelijk gemaakt om duidelijk te denken over belangrijke kwesties. We leven in een periode waarin we vrijwel over alles een open en eerlijke discussie kunnen hebben. Alles behalve het grootste probleem van de 21e eeuw: de islam. Dit komt doordat politieke correctheid een ideologie is geworden die een zeer sterk effect heeft op de manier waarop mensen de wereld zien.

In een eerste hoofdstuk beschrijft de auteur de omgeving waarin de religie van de politieke correctheid kon ontstaan. Enkel de verdraagzame westerse beschaving kon toelaten dat deze door mensen veroorzaakte geestesziekte geproduceerd werd. Politieke correctheid is een sluiks en stiekem opgedrongen denkkader waarbinnen alles wat duidelijk onjuist en dus vals is wel wordt aangevinkt als correct.

*

De angst om lasterlijk ‘racistisch’ genoemd te worden is de oorzaak dat veel mensen aan zelfcensuur gaan doen en de noodzakelijke discussie vermijden. Veel mensen voelen wel aan dat dingen in de verkeerde richting gaan, maar ondervinden dat ze een ‘islamofoob’ of ‘fanaticus ‘ genoemd worden wanneer ze er openlijk over durven spreken.

Misschien wordt je zelfs als ‘islamofoob’ of een ‘racistische dweper’ uitgescholden. Dit boek geeft u alle informatie die u nodig heeft om U uit te spreken, uw cultureel erfgoed te verdedigen in een zeer moeilijke periode en de ogen van uw politiek correcte vrienden, familieleden en collega’s te openen.

 

Wordt op 11 juli (!) vervolgd in een tweede deel van deze boekbespreking: “Hoe leert dit boek je de ogen van politiek correcte personen te openen?“

*

Bron http://nageltjes.be/wp/

**

NADER BEKEKEN

*

Me dunkt dat er dit jaar zo weinig gewag wordt gemaakt over 11 Juli, het Feest bij uitstek van elke Vlaming. Ieder jaar minder en minder. Toeval of politieke correctheid?

Gaat de 1ste Vlaamse veldtocht om het juk van de spreekwoordelijke ‘Niet te dulden Vreemde Meesters in ‘t land’ dezelfde weg op als de verdongen herinnering aan de jongens die ooit met Vaders’ geweer, vochten voor Outer en Heerd, voor Vrijheid en Recht, ttz de ‘Brigands’ van De Boerenkrijg?

 

Of zit Macroni, de Nieuwe Roi Soleil, dar onder? Oer slit van rekening was Philips Le Bel ook zo’n verwaande kwast die alleen ujit was op het geld van de Vlalmingen. En toen dat mislukte op het Groenuingeveld, zich dan maar vergreep aan de Tempeliers? Weer met nihil als resultaat….

Is er iemand die weet waar die dingen

Hedentendage te vinden zijn?

*

Daarom hou ik het hier ‘onder ons’. Tussen collega’s van Recht voor de Raap. Klinke ’t niet, zo botse het.

*

….. de omgeving waarin de religie van de politieke correctheid kon ontstaan. Enkel de verdraagzame westerse beschaving kon toelaten dat deze door mensen veroorzaakte geestesziekte geproduceerd werd. Politieke correctheid is een sluiks en stiekem opgedrongen denk-kader…

*

Juist. Want, zoals Winston Churchill al circa 80 jaar geleden formuleerde, hondsdolheid in een mens is geen lachertje.

*

Hondsdolheid: en politieke correctheid laat het AUB goed doordringen. Want bertere omschrijving voor de Leugenpers bestaat er niet.

In deze Liefde wil ik leven en sterven.

*

(Digitalia)

 

De commentaren zijn gesloten.