16-07-17

4218

x

 

Beste blogger, we hebben uw hulp nodig. We zijn een kleine en heel efficiënte onderneming, maar we hebben dezelfde kosten van een grote website: servers, personeel, huur. Overweeg om een donatie te geven van €5, €20, €50 of wat je maar kunt missen, om Bloggen.be te beschermen, neutraal te houden en te onderhouden. Bedankt!
€10   €20   €50   €75    €100   €250   €500   Anders: €
 

Partner sites: SenNet Shop|Quiz spelen? QuizPlezier.com|Nieuws zonder censuur? NewsBird.com

 
 
 
Toevoegen Wijzigen Personaliseer Instellingen Bekijk blog Help
 

Wijzig bericht

Wijzig de titel en/of inhoud van het bericht zoals gewenst.
Indien er een foto behoorde bij het bericht en u geeft er een nieuwe op, zal de oude worden verwijderd en de nieuwe in de plaats komen.
U kan ook de datum van het bericht wijzigen. Als u klaar bent, druk op de knop "wijzigen".

 

Titel van het bericht:

Lettertype: Tekstopmaak: Lettergrootte:

Brontekst:
Categorie: Er werden nog geen categorieën aangemaakt.


Extra's (niet verplicht)

Tags:
Niet verplicht. Indien u wenst, kan u sleutelwoorden/tags aan uw bericht toevoegen. De woorden moeten gescheiden worden door een komma of puntkomma.
Foto van internetadres:
Niet verplicht. Indien u wenst, kan u een foto onderaan het bericht laten toevoegen, waarbij de foto op volgend internetadres staat. Indien u foto's van andere websites gebruikt, let op de auteursrechten. Voorwaarde is dat de foto een .jpg, .png of .gif is. Grote afbeeldingen worden automatisch verkleind.
Foto van harde schijf:
Niet verplicht. Indien gewenst, kan u een foto selecteren van uw harde schijf via "bladeren" om deze toe te laten voegen onderaan uw bericht. Max. 100 kb. Voorwaarde is dat de foto een .jpg, .png of .gif is. Grote afbeeldingen worden automatisch verkleind. Indien u reeds een foto had toegevoegd, zal deze verwijderd worden indien u een nieuwe toevoegt.
Link geassocieerd met foto:
Niet verplicht. Dit is een link die u kan associëren met de foto die u hierboven (van de harde schijf of van een internetadres) heeft ingegeven. Zo maakt u de foto aanklikbaar. Indien gewenst, kan u de link hier opgeven.
Overige bijlagen van harde schijf:
Bijlage toevoegen
BIJLAGE 1:

Voeg nog een bijlage toe
Verwijder de laatste bijlage terug

Niet verplicht. Indien gewenst, kan u een bijlage selecteren van uw harde schijf via "bladeren" om deze toe te laten voegen onderaan uw bericht. Max. 5120 kb.

Bijlage van internetadres:
BIJLAGE URL 1:
Voeg nog een bijlage toe
Verwijder de laatste bijlage terug

 

Niet verplicht. Indien u wenst, kan u een bijlage onderaan het bericht laten toevoegen, waarbij de bijlage op volgend internetadres staat. Indien u bijlages van andere websites gebruikt, let op de auteursrechten.

Datum bericht:
Dag:

Maand: Jaar:


Normaal voegt u gewoon een bericht toe op de dag van vandaag. Wenst u echter berichten in te geven in het verleden, dan kan u de gewenste datum opgeven. Ze zullen dan op de juiste plaats worden gezet in het verleden.
Wenst u berichten in de toekomst te laten verschijnen, dan kan u ook de gewenste datum opgeven. Het bericht zal pas zichtbaar worden op de opgegeven datum. Dit is handig indien u bvb. met vakantie gaat en al berichten in de toekomst wenst in te geven zodat ze zullen verschijnen tijdens uw verlof.
Altijd bovenaan: Duid dit vakje aan indien je wenst dat dit bericht altijd bovenaan je blog blijft staan, zelfs als er recentere berichten zijn.
Kladversie: Duid dit vakje aan indien dit bericht (nog steeds) een kladversie is. Dit wil zeggen dat het bericht bewaard wordt alsook de eventuele foto en andere gevens die u heeft ingegeven, maar dat dit nog NIET verschijnt op uw blog. U kan achteraf via de rubriek "Wijzigen/verwijderen" dit bericht terug ophalen en zo het bericht definitief afwerken en wél publiceren als u het klaar acht.

 

 

tOP DE IJTKIJK

 

*

Wat ik persoonlijk erg vind, dat is dat er door al die ‘wereldverbeteraars’ zoveel met mensenlevens gesold wordt. Erger dan bij de beesten. Of bij Google, die 2 miljoen muggen loslaat.

Ongewroken kan dat niet blijven! Want aan Gods natuurlijke orde wordt niet geraakt Net als de pietrol-pompers niet ongestraft de ondergrond kunnen blijven leeg zuigen zonder dat deze samenslaat… En dat de aarde zich open slaat om iedereen daar te verzwelgen.

Ook de (Duitse) Nationaal Socialisten hebben dat vernietigen van mensenlevens als ‘nutteloze eters’ geprobeerd. Maar dan op een veel bescheidener schaal. Die gingen daarbij rechtuit-rechtaan af op hun doel dat ze zelf hadden uitgevonden: de ‘Endlösung’ zodat achteraf geen sporen of lastige getuigenissen hadden overgebleven.

 

Hun opvolgers in Brussel (Berlijn is een te beladen begrip) zien het breder. Niet zo bekrompen als Hitler, de Kleine Korporaal uit WO I. Zij die moeten ‘vernichticht’ worden, doen dat op het juiste ogenblik wel zelf. Eerst waar die zich komen nestelen, de Europeanen er onder werken, en daarna de volgende eeuw begint het slachten onderling. De voorbeelden daarvan zijn legio en reeds 1400 jaar wereldwijd verspreid over de hele Planeet.

Het zou ook moeten veel rapper gaan. Anders wordt er teveel nagedacht.

En daar precies begint het verkeerd te gaan. De progressievelongen zijn in al hun progressiviteit niet progressief genoeg geweest. Want voorbij gestoken door de digitale mogelijkheden van de elektronica. De Waarheid heeft dus vleugels gekregen die in vroeger tijden niet denkbaar waren.

Vroeger zei de Pastoor in de Kerk, dat God nooit sloeg, zonder tegeljkertijd te zalven….

*

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

*

 

Doorlaten naar het noorden: Italië dreigt met het verstrekken van nood-visa aan 200.000 “migranten”

*

Eerst dreigde Italië ermee om het binnenlopen van veel “redding”schepen (vooral NGO-schepen) voor “migranten” in zijn havens te verbieden, nu dreigen Italiaanse regeringsleden de EU-landen in Noord-Europa om aan 200.000 “migranten” reisdocumenten te verstrekken om andere EU-landen binnen te kunnen komen. Italië is dus overbelast door de onderbrenging en verzorging van 200.000 “migranten”? Die 200.000 zijn het aantal dat over de Middellandse Zee is gekomen en zich in Italië bevinden.

Vroeger wuifden Italiaanse beambten veel “migranten” verder richting Midden-Europa, men drukte hen voor de reis zelfs zakgeld in de hand, nu moeten nood-visa ervoor zorgen de last af te dragen aan de Europese partners. Waar zullen de 200.000 “migranten” vroeger of later terechtkomen? En hoe zal de Duitse regering op de dreiging uit Italië reageren, vooral met het oog op de komende parlementsverkiezingen?

[…] Vooraanstaande Italiaanse regeringsleden dreigen de EU-landen in Noord-Europa ermee aan 200.000 “migranten” reisdocumenten te verstrekken. Deze dienen het voor de “migranten” mogelijk te maken te vertrekken naar andere EU-landen. Zoals “The Times” in Londen bericht, wil de Italiaanse regering voor deze maatregel gebruikmaken van een niet zo bekende EU-richtlijn. Italië kampt met de gevolgen van een enorme migratiebeweging uit Noord-Afrika en heeft de afgelopen jaren vergeefs geprobeerd een solidair gedrag van de andere EU-landen te bereiken.

Paolo Gentiloni, de Italiaanse minister-president, is volgens “The Times” woedend dat de rest van Europa weigerde om zijn eerlijke aandeel aan “migranten” op te nemen. Zo zouden andere landen hun havens hebben gesloten, nadat het aantal uit Libië komende “migranten” de afgelopen maanden significant zou zijn toegenomen. […]

Lees verder op de “Deutsche Wirtschafts Nachrichten”.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

: *

NADER BEKEKEN

 *

In 2002 werden mijn vrouw en ik hier in de Vlaamse Ardennen weggepest door de politieke willekeur om va woonzones landbouwzones te maken. En omgekeerd. Het toeval wilde dat wij in l        landelijk Italië terecht kwamen waar de tijd was blijven stilstaan. De mensen waren er arm maar proper. We leerden het land lief te hebben, wat voor Vlamingen niet moeilijk bleek te zijn Dank zij ofwel Eddy Mercx, ofwel Rubens en de Vlaamse Primitieven. We gingen daar naar zee zoals hier naar De Panne of Blankenberge, maar daar heette dat plaatsje ‘Porr’Ercolo’, het havenstadje in de brede baai waar ‘Ercolo’ (Hercules) op zijn zwerftochten volgens de Antieken voet aan land zou hebben gezet. Volkomen begrijpelijk overigens.

Toen we daar begin dit jaar begonnen (om gezondheidsredenen) onze biezen te pakken, was de streek onherkenbaar geworden. De ‘Via Francigena’, d.i. de nog altijd bestaande en goed onderhouden voetweg voor pelgrim uit alle landen van Europa naar Rome was druk bezet. In omgekeerde richting. Richting Canterbury. Door velden, door bossen, door bergen en door dalen. In een aanhoudende stroom vluchtelingen als over een achtergelaten vuilnisbelt.

Carabinieri te lande zijn er niet meer, tenzij voor noodgevallen teruggetrokken in de grote steden op een paar honderd kilometer ver. En de ‘Polizia Comunale” heeft het veel te druk met snelheidscontroles. In hoofdzaak tegen wagens met buitenlandse nummerplaat.

De bushokjes langs de Openbare Weg zijn dag en nacht tot de nok bezet door van de kou rillende Zwarte Pieten die daar als een bende roofvogels zijn neergestreken. En dat zijn toch ook iemands kinderen!

Het toerisme is er zo dood als een pier. Wat wilt U de pensioenen zijn nog niet de helft van de onze…

Onze drie Duitse Herders kwamen goed van pas en hun blikkerend gebit moet in meer dan één negergeweten gebrand staan voor de eeuwigheid.

Voor alle duidelijkheid: we werden dus gerust gelaten.

Ondertussen is het dus zomer geworden, ook in Port’Ercolo. We zijn nu zeven maand verder en ik hor van mijn vrouw (die als import-Italiaanse ginder de boel tracht te verkopen) dat het er niet op verbeterd is. Integendeel: in de verlaten olijfgaarden rondom zo ver we kijken kunnen, gonst het van bedrijvigheid. Maar het mag een mirakel heten, niemand wordt door dat Zwaard van Damocles lastig gevallen. Die horden zwervers zijn dan ook geen ‘blijvers’, maar ‘trekkes’. Naar de volgende voedselbedeling in de volgende Gemeente. Door mensen van de plaatselijke Christelijke Liefdadigheid.

Blijven duren, vraagt U?

Afrika loopt leeg. Wat we nu meelaken is nog maar het begin. De ‘Uitnodiging tot de Dans’….

*

(Digitalia)

Uitloggen
 
 

© 2005-2017 Bloggen.be | Help | Kenmerken | Meer info | Privacy | Adverteren | Disclaimer | Abuse | Foto's | Contact
Je eigen website blog snel, gebruiksvriendelijk en gratis! Op Bloggen.be natuurlijk!

 

De commentaren zijn gesloten.