03-08-17

4238

 

OP DE IJTKIJK

 

*

Dat van het verband tussen de Holocaust en het (Nationaal) Socialisme is een beladen straffe uitsprak maar is wel een schot in het hart van de de (Rode) Roos. Want precies op de maat van Hedendaags Groen-Linx gedoe met de islam. Chapeau!!!!

Verlà voor wat betreft de diagnose. Voor de remedie moet U terecht bij de Verlichte Grote Verstanden die zich weten comfortabel in de kaas te hebben genesteld. Waar ze na de volgende verkiezingen (net als de ARCO-oplichters) als ratten in de val zullen zitten.

De Thomas de Mazière (met kleine D) is niet alleen als Duitser de hoogmoedige drager van een typische adellijke Franse naam – voor zijn Koninklijke Allures: zie afbeelding bovenaan – maar hij gedraagt zich ook als een tweede Napoleon. De Buonaparte van vòòr Waterloo, uiteraard.

Daar komt zever van. Ge moogt gerust zijn. Want even onnatuurlijk als de later Hitler ooit de gunst van bijna alle Duitsers kon krijgen, zo is Merkel naarstig bezig met hetzelfde te doen door zich te verzekeren van zoveel mogelijk naïeve meelopers langs hare kant. Het is niet voor niets dat Hameln zich van ouds situeert in Duitsland…

*

Thomas de Maizière: “De Holocaust heeft niets met het nationaalsocialisme te maken!”

*

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: E.J. Bron)

*

Een minister van Binnenlandse Zaken die het duidelijke verband tussen de terreuraanslagen en de islam niet wil of kan onderkennen, is een dodelijk gevaar voor Duitsland.

Dat met de Holocaust heeft hij natuurlijk niet gezegd, onze minister van Binnenlandse Zaken. Want wie de wereldwijde islamitische aanslagen, tot nu toe meer dan 33.000 (!) sinds 9/11, wie de bijna dagelijkse aanvallen door moslims tegen Duitsers, meestal gepaard gaande met “Allahu Akbar!” geschreeuw, niet met de islam in verband kan brengen, die lukt het ook niet om de misdaden van de nazi´s niet met het nationaalsocialisme in verband te brengen. Die is of blind, of dom of onwetend – of alle drie samen. Of hij staat aan de kant van de islam – en wil met hem dit Duitsland, ons land, islamiseren. Tot welke groep de Maizière behoort, weet alleen hijzelf.

Iedere moslim kan een Jihadist worden. Het is alleen maar een kwestie van persoonlijke omstandigheden

We weten: we hebben een minister van Binnenlandse Zaken die de ene na de andere keer de in de duizenden lopende moorden op Duitsers, de talloze verkrachtingen van Duitse kinderen tot aan die van Duitse oma´s toe niet in verband gebracht wil zien worden met de islam.

Die, integendeel, aan de zijde van Merkel Duitsland wil blijven overstromen met miljoenen moslims, die in hun ideologische bagage de boodschap van de gevaarlijkste en meest moorddadige religie in de wereldgeschiedenis meenemen naar Duitsland.

Niet bij iedere moslim die hier naartoe komt, wordt deze boodschap: “Dood aan alle niet-moslims!” ook in de praktijk omgezet. Maar iedere moslim die hier naartoe komt, kan onder bepaalde omstandigheden een Jihadist worden (schuilnaam: “terrorist”)

Islamitische bedreigers zijn in principe niet te herkennen

 

Niemand kan dit controleren, niemand kan binnenin iedere moslim kijken. De aanslagen in Engeland werd door daarvoor schijnbaar “aangepaste” en “heel goed geïntegreerde” moslims gepleegd. Enkele dagen in een radicale moskee waren voldoende om van deze islamitische slapers islamitische bommen te maken.

Radicale moskeeën hebben we ook in Duitsland. Er wordt niets radicaals in die zin gepredikt wat men over het algemeen onder dit begrip verstaat. Er wordt alleen uit de koran voorgelezen – en de uitspraken van Mohammed worden geciteerd. Dat is meer dan voldoende radicaliteit.

Want Mohammed was de eerste “terrorist” in de islamitische geschiedenis. Hij liet complete stammen vermoorden, pleegde de eerste islamitische genocide op de joodse stam van de Banu Qurayza, moordde met “zijn eigen geheiligde handen”, verkocht duizenden kinderen en vrouwen als slaven en vermaakte zich seksueel met talloze van deze tot seksslavinnen gemaakte vrouwen en kinderen. Uit zijn mond zijn meer dan 1800 bevelen afkomstig om “ongelovigen” te doden. Na te lezen in

de soenna

– het boek waarin geen enkele journalist of politicus ook maar een blik werpt.

 

Om Mohammed na te doen, is het voornaamste gebod van iedere moslim. Niemand weet dit beter dan Dr. Younus Shaikh, een Pakistaanse mensenrechtenactivist, rationalist en Verlichter. In het jaar 1992 richtte hij de organisatie van rationalisten “The Enlightment” (“De Verlichting”) op, waarvan hij voorzitter werd. Daardoor vestigde hij de aandacht op zich van islamitische fundamentalisten.

 

Na een fingeerde aangifte wegens blasfemie werd hij in oktober 2000 gearresteerd en in augustus 2001 ter dood veroordeeld. Na een herziening van het vonnis werd hij in november 2003 vrijgelaten. Nu woont hij als erkend vluchteling in Zwitserland. Zijn conclusie over de islam:

“De islam is een georganiseerde misdaad tegen de menselijkheid”

 

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

*

NADER BEKEKEN

*

Realiseren wij ons wel voldoende, dat er geen dag voorbijgaat zonder dat er in naam van de islam meerdere dodelijke aanslagen gebeuren? En dat deze feiten crecendo gaan? Zelfs in eigen land. Al wordt er geschreven dat als ‘jongeren’ de Plissie aanvallen, kinderen of Oma’s lastig vallen, dat dit gewoon gebeurt uit baldadigheid. Of uit ‘frustratie’. Misschien zelfs wel voor de lol. Uit verveling. Als tijdverdrijf. Allemaal even onschuldig….

Daar achter meer te willen zoeken is vulgair ‘populisme’… Mag niet. IST VERBOTEN. Dat soort mensen moet voor hun eigen veiligheid in afzondering (Schutzhaft) worden gestopt. Nadat die eerst gebroodroofd werden. En uitgesloten uit de maatschappij.

*

Begrijp mij niet verkeerd. Fransen en Duitsers zijn een speciaal ras. Sedert 1870 (en eigenlijk sedert altijd) hebben die de ene oorlog na de andere tegen elkaar bevochten om uit te zoeken wie de grootste was.. Nu hebben die eindelijk ontdekt (voor gezegd?) wie de Allergrotste is; namelijk de ‘god’ der Pietrol-Pompers. Maar de eigen bevolking nodig voor de instandhouding van hun samenleving, ligt, doorzeefd met kogels, grotendeels ergens onder de grond.

Dan zngt ’n Duitse madam in een bui van neerslachtigheid met triestige stem ‘Sag mir wo die Männer sind’ – ‘Wo sind Sie geblieben’?

Dus moeten die landen dringend worden her-bevolkt met alle soorten menselijke wezens uit verre vreemde landen met een achterlijke cultuur. En vooral met een ‘achterlijk’ gods-veralgen, eigen aan elke mens.

‘Macht nichts’, zegt de opvolgster van Adolf Hitler als . - ‘Das schaffen wir’

Alleen moet de zwijgende meerderheid goed opletten voor de combinatie. Moslimbloed in Duitse (of Franse) aderen, is een explosieve mengeling. Waarvan de buurlanden eens te meer het slachtoffer dreigen te worden.

*

(Digitalia)

De commentaren zijn gesloten.