01-09-17

4276

OP DE IJTKIJK

 

*

Met onderstaand aangebrand en gepekeld artikel opende vriend en Noorder Buurman Xander de poorten van de snel dichterbij komende hel van een nakende ‘burgeroorlog’. Alle burgers van dit Europa zoals het gaart en staat zullen het geweten hebben. Voorlopig kouden we alleen maar toekijken, maar voelden toch reeds de verzengende hitte van de crematoria. Niemand is nog veilig.

*

Voorliggend onderwerp is niet alleen open deuren intrappen, het is ook zware racistisch-populistische praat die straks niet meer door de censuur zal geraken. Wij, op de sociale media, moeten er inderdaad op letten, dat ‘Feind hört mit’ straks beter boven ons klavier zou hangen.

 

En zo leidt dit onderwerp onvermijdelijk naar Adolfina Merkel, al sinds 2005 de laatste opvolgster van die andere Bondskanzler die zich liever als Führer liet aanspreken.

Maar wacht eens! Gerekend naar de jaren van die beruchte voorganger A.H. die van 1933 aan de Macht kwam, maar 12 jaar later (1945) van zijn voetstuk tuimelde, kan de dominees dochter en voormalige STASIagente Angelina Dorothea Kasner (haar echte naam) het ook beginnen voor bekeken houden.

Zo zijn we dus bij de DDR terecht gekomen, een verleden die het mens , (van opleiding natuurkundige), heel haar leven blijft achtervolgen.

*

https://nl.wikipedia.org/wiki/Angela_Merkel

*

Haar leven leest bij WIKI als een Courhts Mahler roman uit de oude doos, van vòòr de mensen konden kijken naar THUIS: in de DDR in weelde opgegroeid, een rijk gevuld liefdesleven, over vele hoofden heen gesprongen, valse naamdraagster, Russisch sprekend, enz.

Kortom: een gevaarlijke vrouw en carrière-jaagster die alles uit de weg ruimt wat haar persoonlijk succes zou kunnen afremmen. Hele werelddelen compleet ontvolken en als slaven aar haar land lokken: U noemt het maar. Een kolfje naar haar hand. Met de middenvinger aan de rrekker.

 

Eva, uit de rib van Adam, was nog minder dan niets in vergelijking met Das Mädchen.

 

Op deze afbeelding ontbreekt de slang, want die zit in Amerika….

*

Enfin, de gedroomde duivelin voor dat ander serpent van de overkant der Oceaan.

Hopelijk kiezen de Duitsers straks voor de alternatieve weg, d.i. de topless weg zonder de huidige Führerin aller Germanen, de Oben-Ohne-route. Boven helemaal niets, want in Duitsland groeien Kanzlers meestal uit tot dictators. De feiten bewijzen dat.

 

Honderden migranten verstoren Duits volksfeest met aanrandingen en geweld – media zwijgen

*

Duitse vrouwen en meisjes voelen zich totaal in de steek gelaten en durven niet eens meer naar de politie te gaan, want die doet niets met hun aangiftes

Een enorme groep van honderden moslimmigranten heeft afgelopen weekend een groot volksfeest in de Duitse stad Chemnitz ‘opgeluisterd’ met het aanranden van vele tientallen vrouwen en meisjes, het uiten van bedreigingen, het plegen van geweld, talloze diefstallen van persoonlijk bezit, en vernielingen. Duitse mannen probeerden de migranten tegen te houden, waardoor er twee groepen tegen over elkaar kwamen te staan en er massale vechtpartijen uitbraken. De Europese media negeerden het vrijwel compleet, en Facebook wiste 7000 berichten van getuigen die videofilmpjes en foto’s van de chaos in Chemnitz hadden geplaatst. Daarmee geven ze moslimmigranten in heel Europa feitelijk een vrijbrief om de volgende keer nog brutaler en gewelddadiger te werk te gaan.

In Chemnitz brak een nieuwe seks-jihad zoals in Köln uit, schrijft Stefan Schubert, voormalig politieagent, veiligheidsexpert en bestseller auteur (‘No-go zones: Hoe de staat capituleert voor buitenlandercriminaliteit’). Politie een politiek bleven bij hoog en laag ontkennen dat migranten al in de nacht van vrijdag op zaterdag tal van ernstige misdrijven zoals aanrandingen op straat begingen. Het Duitse Bild was feitelijk de enige nationale krant die er aandacht aan besteedde, maar de gebeurtenissen opnieuw verdraaide voor de zoveelste aanval op de AfD, die als enige partij in Duitsland dit soort snel uit de hand lopende wantoestanden wil voorkomen door de massa immigratie en islamisering te stoppen.

Getuigen, foto’s en video’s liegen echter niet. De 41 jarige Sören Uhle, lid van de economische en maatschappelijke ontwikkelingsorganisatie van de stad die het stadsfeest organiseerde, bevestigde dat het om ‘veel buitenlanders’ ging. De beelden laten er geen twijfel over bestaan dat het vrijwel uitsluitend om getinte mannen met zwarte haar gaat, jonge mannen uit Afrika en het Midden Oosten – kortom, dezelfde dadergroep die verantwoordelijk was voor de aanrandings- en verkrachtingsorgie tijdens oud-en-nieuw 2015/2016 in Köln.

Massale vechtpartij toen Duitsers de vrouwen en meisjes probeerden te beschermen

 

Nancy B., inwoner van Chemnitz, schreef op haar Facebook over ‘het onmogelijke gedrag van buitenlandse ‘medeburgers’... Ze hebben oudere vrouwen geschopt, beledigd, etc.. Meerdere Duitsers kwamen ons helpen, maar die (buitenlandse) jongeren waren totaal agressief en hebben op iedereen ingeslagen en ingetrapt. Het kwam zover dat er twee fronten ontstonden, een rij Duitsers en een rij buitenlanders. Het leek wel een film... Deze toestand is onmogelijk. Niemand hoeft mij nog te vertellen dat die buitenlanders ‘verward’ zijn (lett. ‘psychisch ziek’) zijn. Deze mensen horen te worden uitgezet... Ik heb geprobeerd de politie te halen, maar die lieten het helaas afweten.’

Bedreigd en in elkaar geslagen

Fabian N. zette op zijn Facebook een foto van zijn bebloede en beschadigde gezicht. Zijn verhaal werd 7000 keer gedeeld, voordat Merkels extreemlinkse ‘Stasi’ censoren besloten al deze berichten te verwijderen en zijn profiel te blokkeren. Immers: niets, maar dan ook niets mag de geplande verkiezingsoverwinning van Merkel, noch haar Umvolkung van Duitsland en Europa, in gevaar brengen.

De Duitser verhaalt hoe hij een goede vriendin, die door buitenlanders werd bedreigd, wilde beschermen, waarna hij vervolgens zelf werd aangevallen. Toen hij zich verdedigde spoten ze pepperspray in zijn gezicht. Zijn vrienden schoten hem gelukkig te hulp, maar toen hij anderhalf uur later aangifte bij de politie had gedaan en alleen naar zijn auto terugliep, werd hij door dezelfde migranten opnieuw aangevallen en in elkaar geslagen. ‘Toen liepen ze lachend verder en riepen ‘Scheiss Deutschland!’.’

‘Dader was vluchteling, maar dat zal wel weer racistisch zijn’

Een andere inwoner van Chemnitz, Josefine, schreef dat ‘je als jonge vrouw/meisje niet naar het Chemnitzer Stadsfeest kan. Ik ben er helemaal klaar mee. Een vermoedelijke vluchteling heeft mij bijna tot aan mijn huis gevolgd, gestalkt en half aangerand. Ik ben nog nooit zo bang geweest.... Het kon hem niets schelen toen ik zei dat ik dat niet wilde en dat hij weg moest gaan... Dit is het tweede voorval in één week. Ik ben pislink en heel angstig, en wil alleen maar veiligheid, die hier niet volledig gegarandeerd is. Bedankt Merkel, maar het zal wel weer racistisch zijn om dit te zeggen en te delen.’

Onder haar bericht meldden zich diverse vrouwen die eveneens door ‘vluchtelingen’ waren aangerand. Nicole: ‘Het is zo langzamerhand onmogelijk geworden om alleen, en zelfs met een vriendin, naar zo’n evenement te gaan, zonder dat je op een dergelijke wijze wordt lastig gevallen.’

Autoriteiten laten Duitse vrouwen in de steek

Uit alle reacties van de aangerande vrouwen blijkt dat ze door autoriteiten volledig in de steek worden gelaten. De politie doet niets met hun aangiftes, en verwijst ze hooguit door naar slachtofferhulp. De media weigeren erover te berichten.

 

‘Bij de opgebouwde pro-vluchtelingen-druk door politiek en media durven jonge vrouwen, zelfs na seksuele aanvallen, niet meer naar de officiële instituten te gaan. De feiten rond het Chemnitzer Stadtfest onderstrepen de totale huichelarij in de omgang met vluchtelingencriminaliteit. Vluchtelingen begaan misdrijven, de massamedia verzwijgen hun achtergrond, en Facebook censureert de getuigenissen van de slachtoffers van het geweld.’ (1)


Xander

(1) Anonymous / Journalistenwatch
(2) Afbeelding: screenshot/ YouTube via Anonymous & Journalistenwatch

 *

NADER BEKEKEN

*

*

Wat op de keper beschouwd verontrustend is, is dat Hameln, de stad van de Rattenvanger, ook ion Duitsland moet gelegen geweest zijn. Want in dat land zijn het niet alleen de ezels die altijd over dezelfde steen blijven vallen. Zelfs in ons klein dorpje van niemendalle hebbe we zien marcheren. Netjes in de pas…

Deze morgen bij het ontwaken, schoot mij ineens een oud kinderliedje te binnen…

Klein soldaatje, groot soldaatje

Laat mij niet passeren.

De trommel slaat, de fluite gaat

en mijn vader is soldaat….

Kameraad!

*

 

Onze Pa toonde toen (zomer 1940) voor hoe soldaatjes in de huskamer marcheerden, tot we allemaal en vooral ons Ma, krom lagen n van het lachen.

Maar buiten op de steenweg liepen toen de échte sioldaten. Flink in de pas. Terwijl ze iets zongen in de zin dat ze allemaal naar Engeland wilden varen…

Ziet U, al die dingen komen altijd terug. Nu zit het er weer bovenarms op tussen Duitlsland en Engeland. Voorlopig nog altijd – voor de tijd dat het duurt - rond conferenntie-tafels.

Maar wat als die dominees dochter herkozen wordt?! Ik mag er niet aan denken.

(Digitalia)

 

4275

OP DE IJTKIJK

 

Goed om weten is, dat het Amerikaans Staatsbestel niet ‘draait’ zoals de dingen draaien bij ons in dit apen-land. Daar is een ‘Departement’ be-mand (of be-vrouwd) door een vast team van ambtenaren die in principe als ‘onafhankelijken’ hun vaste job verondersteld zijn uit te voeren. Zij ‘besturen’ a.h.w. het Land onder het gezag, de leiding en het toezicht van de Kamer, de Senaat en het Staatshoofd.

Maar het ‘Staatshoofd’ is en blijft wel altijd verantwoordelijk voor hun ‘daden’.

‘Liberfty’ heet dat.

In Coburgia, zo goed als enig in Europa en misschien wel in heel de wereld (buiten sommige neger-republieken), gaat bij elke nieuwe bewindsploeg, al het oude personeel er vierkant uit, om vervangen te worden door de vriendjes van de nieuwe Meesters.

U hoeft zich maar de paardjesmolen uit Uw eigen kinderjaren voor de geest te halen, die om de haverklap een nieuwe ‘bezetting’ krijgt.

 

Niet zo dus in de States. In principe toch niet. Maar wat als alle, zo niet de meeste departementen na 8 jaar Obama deze keer één grote corrupte bede zijn geworden, die de afgedankte Simpsons Clintons letterlijk blijft achterna lopen?!? Hierbij gesteund door de meeste media-kapitalisten die dreigen brodeloos te worden, als de corruptie gestopt zou worden…

En nu komt daar toch geen klassieke ‘polletieker’ aan de Macht, maar een bedreven zakenman die het klappen van de zweep maar al te goed kent. Om een aap in zijn klompen te bijten!

Zo zit de nieuwe President dan goed en wel tussen twee vuren die hem ieder de kop kunnen kosten Ofwel vervangt hij dat gespuis en staat het land meteen op stelten, ofwel wordt hij meegesleept in hun dodelijke spelletjes waarvan hij op de koop toe nog de schuld zal krijgen.

En zeggen dat Shakespeare al drama’s kon voortbrengen over een klein landje als Denemarken met het gezegde ‘there is somthing rotten in Danmark’. Wat zou hij dan gezegd hebben over de rottigheid in Aùerika. Moest dat land tenminste al ontdekt zijn geweest.

Ja waarlijk: voor de Clintons is het inderdaad nu ‘to be or not to be’. Het gaat deze keer niet tegen een stuje Muzelman die te lang in de zon heeft gelegen, maar tegen een keikiop. Hard tegen onzacht.

Kijk, ik ben maar ’n arm versleten gepensioneerd boekhoudertje, maar m’n intuïtie doet het nog altijd goed. Al heeft die daarbij soms wel in bepaalde omstandigheden de hulp nodig van beide ellebogen.

Wat de ‘Democraten’ in Amerika doen, luidt in doordeweeks d West-Vlaams dialect ‘leerke (of schourke) steken’, d.i. anderen de klus laten klaren, om de kooltjes uit het vuur te halen.

Anders gezegd: dat is wis en waarachtig spelen met vuur. In dit geval: met dodelijk B6-12 vuur.

Trump zal op zijn manier dat varkentje wel wassen. Op z’n één been zelfs. Enfin, zo hopen we allemaal met zoveel mogelijk grote hopen vertrouwen En veel hopen doen veel leven.

https://www.youtube.com/watch?v=RkVqV6NPpJ0

*

National Defense Magazine

*

De Verenigde Staten hebben vandaag een succesvolle test uitgevoerd met een vernieuwde B61-12 zwaartekracht kernbom, alhoewel het projectiel niet met een ‘live’ kernkop was bewapend. Volgens de hoofdredacteur van het National Defense Magazine, onderdeel van de National Defensie Industrial Association, wijst de tweede test binnen korte tijd erop dat de modernisering van de B61 kernbom –die ook in Nederland ligt opgeslagen- in versneld tempo wordt uitgevoerd, en dat ‘Washington en Brussel rekening houden met het scenario van een beperkte kernoorlog in Europa.’ Wie denkt er nu nog steeds dat de door de Westerse elite geplande Derde Wereldoorlog tegen Rusland, met wederom slagveld Europa, niets meer dan een complottheorie’ is?

Dat vooral de Amerikanen op oorlog uit zijn, bleek twee maanden geleden opnieuw, toen Amerikaanse senatoren, inclusief Tom Cotton, lid van het Comité Bewapende Strijdkrachten, er bij president Trump op aandrongen om snel nieuwe raketten te ontwikkelen, die ‘een eerste stap moeten zijn naar het overboord gooien van het INF verdrag.’

Het Kremlin noemde dit streven ‘belachelijk’, en zij dat het eenzijdig opzeggen van het INF verdrag zowel de VS als Europa zullen beschadigen. Ook spraken de Russen er hun zorgen over uit dat de B61 wordt gemoderniseerd, omdat hierdoor een nog onstabielere situatie dreigt te ontstaan waarbij het gebruik van deze kernbommen steeds waarschijnlijker wordt, met alle gevolgen van dien. Dit moderniseringsprogramma ging overigens al van start tijdens de regering Obama.

 

20 vernieuwde B61-12 bommen naar Nederland

De eerste vernieuwde B61-12 moet in 2020 in gebruik worden genomen, en gaat alle vier bestaande verouderde versies vervangen. De kernbom kan dan veel nauwkeurig naar een doelwit worden gestuurd, en bevat een nucleaire lading wier vernietigingskracht kan worden bijgesteld om bijvoorbeeld zoveel mogelijk bijkomende schade en radioactieve fall-out te voorkomen. Het behoeft geen uitleg dat de drempel om kernwapens te gebruiken hierdoor fors wordt verlaagd.

 

De VS wil in totaal 180 B61-12 thermonucleaire bommen in Europa opslaan, waarvan 20 in Nederland, 20 in België, 20 in Duitsland, 50 in Turkije, en 70 in Italië. Gezien de sterk verslechterde verhoudingen tussen het Westen en Turkije is het niet uitgesloten dat de 50 voor Turkije bedoelde kernbommen elders worden ondergebracht.

Xander

) Zero Hedge
(2) Afbeelding: NNSA (government) via Twitter

*

NADER BEKEKEN

Goede vooruitzichten, nietwaar?! Na de tikkende tijdbom van de islam, krijgen we er nu , samen met de begeleidende militaire macht, nog 20 atoombommen bij, ‘Made in USA’.

Allemaal zeer comfortabelel geruststellend tegen dat er iets gebeurt.

’t Is maar te hopen (weer let grote hopen vertrouwen) dat die tijdbom uit het Midden Oosten zich nooit meester kan maken van die tweede tijdbom. Want dan is het ineens en zonder waarschuwings sirenes lijk momenteel in Japan van BOEM-BOEM-BAAF en het is gedaan met ons allemaal.

Maar net zoals in de twee voorgaande ‘wereldoorlogen’, blijven de States wel degelijk netjes ver van de vuurlijn.

Met de groeten van The Clinton Wife.

*

(Digitalia)

 

4273

OP DE IJTKIJK

 

*

De afbeelding helemaal bovenaan is een snapshot helemaal op de maat van Merkels kiescampagne: das Mädchen, de fuik in de aanslag, doet ze zich zo onschuldig mogelijk voor. In de hoop om daarna des te beter te kunnen toeslaan…

In ’t Fransoos, naast het Amerikaans, de geliefde taal van de Europese Unie, luidt dat ‘Reculer pur mieux attaquer’…

Verstehen Sie?

Eenmaal in haar Ober Kommando der Wehrmacht (OKW) ingetrokken en goed afgeschermd door haar SS (Schitz Staffel) zal er met de zweep op los gegaan worden. Tot iedereen vrijwillig-gedwongen in de pas loopt.

Kunnen ze nogmaals ‘gegen Engeland fahren’, nu Winston Churchill er niet meer is en de Iran Lady vervangen is door Treeske May.

*

“Morele plicht”: Brussel verlangt van EU-landen “vrijwillige” opname van vluchtelingen uit Afrika

*

De Europese Commissie verlangt van de EU-lidstaten de “vrijwillige” opname van “vluchtelingen” uit Afrika. Dit zou eraan bijdragen de illegale migratie via de Middellandse Zee in te dammen.

“We hebben een juridische en morele plicht om diegenen bescherming te bieden die deze echt nodig hebben”, staat er in een brief aan de ministers van Binnenlandse Zaken van de lidstaten, waarover het “Handelsblatt” bericht.

Volgens de brief zouden de regeringen tot midden september moeten meedelen hoeveel mensen zij komend jaar op zouden willen nemen – en daarbij “zo ambitieus mogelijk” moeten zijn, staat er in de afgelopen vrijdag verstuurde brief.

Het zou nu zaak zijn om niet meer alleen “vluchtelingen” uit Turkije en het Midden-Oosten naar elders over te brengen, maar in toenemende mate ook uit landen zoals Egypte, Libië, Niger of Soedan.

Voor Avramopoulos is het openen van legale wegen nar Europa een centraal element om grip te krijgen op de vluchtelingencrisis via de centrale Middellandse Zeeroute. De zogenaamde “Resettlement” was ook onderwerp van gesprek op de migratie-top maandag in Parijs.

*

Bron: Bron:
www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

*

NADER BEKEKEN

Niet voor niets ‘des Pudels Kern’ weer een spraakwoord in de Deutsche Sprache…

Wij Vlamingen (en Nederlanders), één in het dieptst van onze gedachten, zijn daar als hondenliefhebbers iet of wat subtieler in. Geen honden-taal, zoals de Duitsers. Wij spreken duidelijke taal waarin duidelijke waarschuwingen voor de komende gevaren doorklinken. Wij zeggen gewon ‘Wie het gevaar (Merkel) bemint, zal er door vergaan’.

In Duitsland zou men, na maar liefst twee verloren wereldoorlogen, beter moeten weten. In Berlijn zou men best schoemakertje bij de eigen leest blijven.

*

(Digitalia)