21-11-17

4352

 

O U V E R T U R E  

OPUs B A R D O L LI N O

(A N DANTE)

Als U via de hieronder aangeboden link de video van het Nederlandse programma Nieuwsuur niet zou openen, dan mist U de clou van Uw leven. Want zover is het reeds gevorderd met de islamisering, dat het abnormale normaal is geworden, en het normale (het onze) als abnormaal overkomt.

Na verloop van meer dan 1 maand, komen dan toch de togen los: al dat Salafisme is slecht, maa de islam qls geheel is goed…

*

Zuhal Demir stelt onderzoek in naar omstreden islam-lezing in stadhuis Genk

*

Staatssecretaris voor Gelijke Kansen Zuhal Demir (N-VA) wil het Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen laten onderzoeken of mannen en vrouwen gescheiden mogen worden tijdens lezingen over islam. Demir doet dit na 

de berichtgeving over de ondertussen omstreden lezing in het Genkse stadhuis

door het Nederlandse programma Nieuwsuur

*

"Ik was geshockeerd en bezorgd", zegt Demir over de lezing van de twee Nederlandse islampredikers

  & Ali Houri en Abid Tounssi.

Tijdens de lezing van 30 september in het Genkse stadhuis kon het  Nederlandse programma vastleggen hoe de predikers ervoor pleiten om geen alcohol te drinken en niet naar muziek te luisteren. 

In de uitzending van deze zondag is ook te zien hoe mannen en vrouwen gescheiden de lezing bijwonen. "Moet een stadshal daarvoor dienen?" vraagt Demir zich nog af. "Ik heb ook het het Instituut voor de Gelijkeheid van Mannen en Vrouwen gevraagd of de scheiding van mannen een vrouwen tijdens de lezing een inbreuk is op het Gelijkheidsbeginsel." 

Bovendien blijkt op de Facebookpagina van Ali Houri dat hij steun vraagt voor Tarik Ibn Ali, een veroordeelde haatprediker, die de spirituele leider was voor de terroristen die een aanslag pleegden op de Bataclan. Eerder op de dag heeft de staatssecretaris ook op Twitter verontwaardigd gereageerd. In een tweet over de uitzending had ze het over "religieuze gekken", die de bevolking tegen elkaar opzetten, en vrouwen "als vuil behandelen". 

Bij het Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen is te horen dat er geen commentaar gegeven wordt over deze zaak. "Onze juridische dienst zal onderzoeken of we in deze zaak bevoegd zijn of niet", aldus communicatiemedewerker Liesbet Vanhollebeke

Bron & Link

https://www.demorgen.be/binnenland/zuhal-demir-stelt-onde...

*

Nog nooit is in de poco-media iets doodwijgen zo wzlsprekend geweest. Bestaat daar de ‘Omèrrta’ (de zwijgplicht) even dodelijk als bij de Siciliaanse Maffia? Of is men er daar integendeel veel te beschaamd over?

*

Bedenk daarbij ook langs de kant van de Overweldigers de publicitaire waarde van al de Genker opnames die ‘all over the world’ zullen verspreid worden door de mo-slimmerds. Met de boodschap ‘How we won the West’…

Maar buiten die Zulma (van wie Sjarel Premier in de Kamers de ogen niet kan van afhouden!) kijken de Heren en vooral de Dames politici zedig de andere kant op. Om geen slechte gedachten te krijgen?

Geen kik door noch Tsjeef, noch Sosse noch van de Blauwe Konijntjes, over de Genker scheve schaats. Geen wonder, want Wereldwonder en Grote Baas Wim Dries (Tsjeef vanaf zijn geboorte) van de Vereniging van Vlaamse Steden en Gemeenten (VVSG) zwaait tot volgend jaar de plak over zowat 308 Vlaamse Steden en Gemeenten.

Kortom: Genk neemt het voortouw in de Vaart der Volkeren. Recht naar beneden en de totale islamisering.

Tenzij dat gerekend is zonder de Nieuwe Vlaamse Alimentatie…

 

http://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20171120_03196732

*

(Hemelreiker)

 

 

De commentaren zijn gesloten.