27-11-17

4354

 

O U V E R T U R E  

OPUs B A R D O L LI N O

(A N DANTE)

Homo Crfiticus in ‘tSCHELDT is een wijs man. Daar kolt niet één woord kritiek op. Zelfs niet één lettergreep! Maar wijze mannen kunnen zich (uit goedheid?) ook al ‘ns vergissen. De wereldwijde veroverings-oorlog der muzelmannen als ‘n ‘religie’ zoals een andere bestempelen, is een tragische vergissing met onmenselijke gevolgen.

Er wordt van op deze bescheiden stoelzitters-plaats dringend aangeraden om via Google bij de nagelaten geschriften van Arabist wijlen Hans Janssen langs te gaan. Om voor altijd van die sotternij genezen te geraken.

*

De feiten bewijzen het. Islam = oorlog. Oorlog in al zijn vormen… Oorlog zonder ooit ook maar één blijvend vredesverdrag te eerbiedigen…

Van wat de islam precies is in de islam-landen zelf, weten we alleen maar ‘van horen zeggen’ en van de klank der Kalasjnikovs die de wereld rondgaan. In onze landen beleven we dan ook slechts de voortekenen. Dood en vernieling zaaiende trucks, atio-bommen en messentrekkende ‘jongeren’ Om maar die paar te noemen. De rest speelt zich, onder de Hoge Bescherming van de Elite, ondergronds af.

Denk daarbij gewoon aan vulkanen, die zich eerst ondergronds versterken, vooraleer het tot uitbarstingen komt…

*

Een mooi voorbeeld van gespoeld en gekarnd nep-nieuws vindt U rondom het verhaal van de ‘volkerenmoord’ in Srebrenica en wat daar echt gebeurde met de beweerde maar nooit bewezen massa-moord op maar liefst 8.000 ‘onschuldige’ moslim-mannen. Lees het ware verhaal bij

http://xandernieuws.punt.nl/content/2017/11/Mladic-veroor...

en huil de gewenste krokodillentranen. Huil vooralom de veke leugens die zelfs onlangs in het Straftribunaal van Den Haag door de Rechters als evangelie werden geloofd.

*

Salafist tot in de kist

*

Homo Criticus en Zuhal Demir zijn het er roerend over eens: de twee Neder-Marokkanen die in het Genkse stadhuis moslims drie uur lang kwamen toespreken over de do’s en don’ts van de ware islam zijn religieuze gekken.

 

Onder de titel ‘Van wieg tot graf’ kwam het olijke duo uitleggen waarom korte rokjes, muziek, alcohol (zelfs degene die je zelf niet drinkt) en ettelijke andere geneugten, des duivels zijn. Dat hadden ze al eerder gedaan voor een tot tranen toe bewogen publiek – mannen vooraan, kopvodden achteraan – tijdens een reportage van de Nederlandse televisie.

 

Nu heeft Homo Criticus, de mensgeworden achterdocht zelve, er enige bedenkingen bij waarom Abid, de ex-rapper, en Ali, de ex-voetbalinternational, hun jobs hebben ingeruild voor het vredevolle doel.

De ex-rapper legt uit dat hij plots besefte dat zijn teksten in het niet vallen bij de heerlijke vertellingen uit de koran. En om de plankenkoorts te bedwingen heeft hij nu ook geen joint meer nodig.

Tja, Allah is groot, Allah is machtig.

Hij heeft een… Het vervolg rijmt dan wel, maar is toch niet het grensoverschrijdende vers dat u wellicht ooit hebt gehoord. Iets met een meter tachtig. De versie van Homo Criticus: Hij heeft een spaarpot van een miljoen of tachtig.

 

Ruimschoots voldoende om de perfecte predikers te vergoeden voor hun missie. En anders zijn er nog de vrijgevige volgers die door Ali op het smoelenboek werden opgeroepen om een terrorist-ronselaar (die geregeld Antwerpen bezocht) geldelijk te steunen.

 

Burgemeester Wim Dries (CD&V) is zich van geen kwaad bewust. Hij had A & A toch laten screenen? Mijn gedacht: Genk wordt een stadje met een moslimburgemeester en alleen halal-eethuizen. Adieu Pizza Da Giovanni, basta la pasta con prosciutto vero!

*

T E   O N T H O U D E N

OP ONZE VASTE SCHIJF

 doorheen de eeuwen gerespecteerd blijft. Dat is het vriendschapsverdrag vab 1219 tussen ergens een beroemde sultan en de H. Franciscus van Assisi, over het bezoekrecht van Christenen aan de Heilige Plaatsen Nazareth en Bethlehem. Dat w   s tijdens de Vijfde Kruistocht (1213-1221) waar Franciscus ongewapend was meegetrokken en precies daardoor bij de sultan op audiëntie kon. “n Hint voor de huidige Argentijnse Paus om zich met open handen en blote keel aan te bieden bij de Groot-Moefti van Jeruzalem? ?

Ook op gelet dat de Euro’s voor de islamisering rijkelijk rollen? Hoeveel daarvan zouden er in de Zwarte Kas van Kawouter Weke zjn terecht gekomen? Geld heeft geen reuk. En vooral, het heeft geen smaak! Hoogstens zullen wij daarvan iets merken aan de grootte van de reclame-panelen tijdens de verkiezingsstrijd…

Het meest opvallende verschil met de indertijd opkomend Hitler-Regime in Duitsland is, dat de SA (Sturm Abteilung), alhoewel ter plaatse aanwezig, on-opvallend op de achtergrond bleef. Hoogstens werden daar de messen in de eigen rangen geplant.

*

(Hemelreiker)

De commentaren zijn gesloten.