02-12-17

4355

 

 

 O U V E R T U R E  

OPUs B A R D O L LI N O

(A N DANTE)

Ali Houri – hierboven -levensecht maar vooral triomfantelijk voor de Kaba in Mekka. Het is net alsof hij in hoogsteigen persoon de Zwarte Steen uit de Ruimte bij Allahoe zelf is gaan halen…. Maar vooral hij is daar op die plaats, zo te zien, perfect gelukkig. Stelt zich de vraag voor ons waarom die daar dan niet meteen blijft. Voorgoed.

Als die dat niet doet, mogen we gerust stellen, dat er dinges aan de knikker is. Die hij elders kwijt wil. Om in onze landen te doen zoals mo-slommerds overal ter wereld willen doen: na een grondige opkuis, onze bloedeigen plaats innemen. Dat is dan niet zozeer om aan hun ‘God’ te behagen, maar om er zelf met heelder hopen, beter van te worden. Nadien zal geen mens zich nog mogen herinneren, dat wij er überhauot ooit geweest zij …

Ali Houri

*

Met een naam als een Westerse allegorie wil die valse profeet nu, als een moslim-fanatieker, carrière maken in Weverstad aan de Schelde. Zijn naam is waarschijnlijk nep, net zoals de rest van zijn verhaal. Als Lekka-bedevaarder zou hij het voorzet ‘Al’ in zijn naam moeten hebben. Ali Al Hoeri.

Alibaba de Hor!

*

Antwerpse schepen verbiedt lezingen van Nederlandse moslimprediker Ali Houri

*      

De stad Antwerpen verbiedt de lezingen van de conservatieve Nederlandse moslim Ali Houri. Dat bevestigde schepen van Diversiteit Fons Duchateau (N-VA) aan VTM NIEUWS. “Houri diende op basis van valse voorwendselen een aanvraag in”, zegt de schepen. Houri gaf wel al een lezing in Antwerpen en eerder ook in Genk. De prediker vindt dat naar muziek luisteren en in een café binnenlopen zondig zijn en vroeg eerder deze maand op Facebook om geld te storten voor een terreurverdachte.

Houri gaf in gemeenschapscentrum Den Tir in Antwerpen een lessenreeks over de levenswijze van de profeet Mohammed. Den Tir is nochtans verboden terrein voor ‘levensbeschouwelijke activiteiten, erediensten en religieuze activiteiten’. “Dit had niet mogen gebeuren”, liet de woordvoerder van schepen Fons Duchateau (N-VA) al weten in de krant De Morgen. “Er zijn twee opties”, aldus de schepen op Radio 1. “Ofwel is er een fout gemaakt in de administratie ofwel is de zaal gehuurd onder een vals voorwendsel. In dat laatste geval zullen we de samenwerking met de betrokken organisatie herbekijken en verstrengen.” Dat is nu dus gebeurd, de lezingen mogen niet meer doorgaan.

Demir woedend omdat ‘religieuze gek’ mag preken in Genks stadhuis

 

De ‘lessenreeks’ startte op 19 september en zou 12 weken duren. De vzw die ze organiseert wou voorlopig niet reageren, tot ze weet wat er exact verteld is.

Rapper

De voormalige rapper Abid Tounssi - die er in Genk ook bij was - tekende eerder dit jaar ook present bij een activiteit in het cultureel centrum van Deurne. Bevoegd schepen Caroline Bastiaens (CD&V) houdt echter vol dat de procedures daar op een juiste manier gevolgd zijn.

Bron https://www.hln.be/nieuws/binnenland/ook-stad-antwerpen-s...

*

T E   O N T H O U D E N

OP ONZE VASTE SCHIJF

Een ‘Nederlandse’ moslim-predikter!!!

Hoe kandanaa? Nederland is vele duizenden jaren bewoond door Nederlanders. Die zijn (in hoofdzaak) Christelijk en de laatste jaren zelfs helemaal niks meer. Linx dus die niet eens meer in zichzelf geloven. Hie ’n hoernalist op het idee komt, om de aanvallende voorhoede van een veroverings strategie een gestolen identiteit toe te meten, mag Joost weten. Als dat tenminste zou kunnen. Wabt Hoost vande Vondel is al jàààààren zo dood als een pier. Enfin, dat woord is al zo correct als het weerbericht van de VRT de laatste tijd. Droog bij vlagen en vlagen bij rimpelloos zilerweer in de winter.

Zo zot als een achterdeur dus…. Beter nog: het werk van de Duivel die op z’n kop danst.

 

De man, deze Aligorie, is Turk (of misschien Markhaan?) via Nederland op missie naar Coburgia. Om hier beter verzameling te blazen voor alles wat van nature vreemd is aan onze Lage maat Vruchtbare Landen. Als, volgens de geldende moslim-weten er een voldoende aantal ‘gelovigen’ met de neuzen in de gewenste richting staan, volgt het signaal voor de échte aanval. Bruxellabad genoot er thans tot driemaal toe ’n voorsmaakje van. Onder de code-naam dat het ‘jongerrn’ zijn, die ‘amok willen manen’. Precies of al die ‘amok’ om te lachen zou zijn.

Hoelang nog kan de Overheid ziende blind blijven door lijdzaam nooit de oorzaken, maar altijd de gevolgen te bestrijden? Deze ‘jongeren’ en vooral hun Profeten 48 uur vasthouden vooraleer die weer onbestraft los te laten?

Op zoek gaan naar de oorzaken (de veroverings-tactiek van de islam toegeven en er vervolgens naar handelen) zit er niet in. Zou niet politiek correct zijn. Want dat ‘Staatsgeheim’ kan alleen (om de privacy niet te schenden) binnenskamers en achter gesloten deuren behandeld worden.

De Verlicjte Grote Verstanden willen noch min noch meer een ander volk uit de grond stampen. Een volk dat vooral voor hen blijft stemmen….

Dat is niet alleen de vulgairste vorm van medeplichtigheid, maar het zuiverste mede-daderschap.

Meeheulen met de vijand, ja zelfs ‘de wapens opnemen tegen het Vadermand’: het zijn begrippen die ons, de ouderen, terugvoeren tot de jaren der repressie. Voor 100 keer minder zware feiten zette het Vaderland de besten onder ons tegen de muur. Nu bezetten de nieuwe collaborateurs en de vriendjes de vetste postjes…

*

(Hemelreiker)

De commentaren zijn gesloten.