14-12-17

4364

 

 O U V E R T U R E  

OPUs B A R D O L LI N O

(A N DANTE)

Het begrip ‘Deep State’ in de USA wil vrij vertaald zeggen, ‘De Verborgen Tegen-Staat’. Deze is het waard om er een Shakesperaiaans Drama over te fantaseren, met de sluwe Clinton-slang in de hoofddrol…

De hoofd-drol (****)

*

Het is weeral Xander die met dit artikel de kat de bel aanbindt. De tekst hiervan is zoveel mogelijk door te geven, na gewaarschuwd te hebben dat het de gezondheid kan schaden. Want het opent zoveel vreemde horizonten dat de niet-gewaarschuwde lezers er duizelig zouden kunnen van worden.

http://xandernieuws.punt.nl/content/2017/12/Oud-CIA-direc...

*

(****) Schrijven over een hofddrol is de Clintons teveel eer aandoen. De doordeweekse platte drol van ’n vulgaire straathond zou al volstaan. Maar dan zou de bijeen gestolen luxe waarin dat soort mensen leeft, niet tot uiting komen. Het is dus beter over een luxe-uitdraai te spreken, die omwille van de Wereld Volksgezondheid en het Klimaat, best zo spoedig mogelijk dient opgeruimd te worden…

*

T E   O N T H O U D E N

OP ONZE VASTE SCHIJF

En toch duimen de Media hier te lande, in stomme bewondering voor hun (verkochte) Amerikaanse collega’s, den Donald de ene drol na de andere in de broekzakken.

In de hoop op bijval, doen ze dat zelfs niet in ’t geniep, maar in de volle glorie van hun door het gewone Volk betaalde eigen schijnwerpers. In de hoop van ‘return on investments’?

 

Laat hen dat dan duidelijk zijn: dat is een valse hoop. Want wie recht in zijn schoenen loopt, wordt niet door hondendrillen, koe-vlaaien noch door kiekenstronten geremd. Integendeel zelfs. Het kan zelfs niet beter gesmeerd lopen….

 

Net als Hitler-Duitsland na Mei ’45 van de Nazi’s diende te worden gezuiverd met o.a. het Proces van Nürnberg, dient de USA te worden gezuiverd van de na-oorlogse achterdoenders van de Nationaal Socialisten. Wat toen, in de vroegere jaren vele tientallen jaren vergde, vóór het Internet, moet heden ten dage in een mum van tijd kunnen worden opgelost.

*

De zaak ten gronde aanhangig maken voor de Hoogste Rechtbank moet volstaan. Ratten verlaten altijd haastig het zinkend schip!

Net als in de winter de bladeren vanzelf van de bomen dwarrelen, zo zal de aanhang van de criminele Clinton Clan Club (C.C.C.) wegsmelten als sneeuw in de zon….

*

Met als ‘collaeral damage’, het terug in zijn hol kruipen van het moslim-monter dat, in afwachting ooit volwassen te worden, de Vrije Wereld bedreigt.

*

(Hemelreiker)

De commentaren zijn gesloten.