20-12-17

4368

 

 

O U V E R T U R E  

OPUs B A R D O L LI N O

(A N DANTE)

De afbeelding hier bovenaan komt zoals trouwens de meeste afbeeldingen op deze site, van Google Chrome. Daar vindt iedereen, net zoals bij de vroegere thans afgeschafte Goddelijke Alwetendheid, altijd alles terug. Ook in de meest vreemde vorm. Tussen het grote Google en de nietige kleine blogger die Uw Dienaar is, is er inderdaad een vleiende samenwerking gegroeid. Het is voor mij een grote eer om daar zo intensief – in afwachting van eenzelfde ‘Berufsverbot’ als hieronder wordt gevreesd - te worden gepropageerd.

*

Toch curieus dat het woord ‘bacil’ van direct deze afbeelding opleverde. Een klein nietig maar efficiënt dodelijk monster, want inderdaad, beter woord voor de C.C.C. is er niet. Ooit stonden deze letters voor Cellules Combattants Communiste, en nu dekken ze via Clinton Clan Club ongeveer dezelfde lading. Dat klinkt minder agressief, maar is des te geniepiger. U leest deze geniepigheid zó af van het gezicht van Hilary, the Clinton Wife.

Deze samenzwering duurt al geruime tijd, namelijk van voor de verkiezingsdag en is daarna geen ‘oppositie’ meer voor de ‘zittende’ democratisch verkozen President, maar een publiek hoogverraad met mondiale proporties.

 

Een verraders-kliek die bij elk normaal mens schreeuwt om uitschakeling… Met, zoals de Leuvense Ouden Toebackzak ooit zo gevat tegenover het Vlaams Belang onder woorden bracht, ‘met alle middelen’.

*

Als Trump eindelijk daartegen niet optreedt, zal het voor de zoveelste keer op rij zo zijn, dat onze Lage Landen en niet de Arabische Wereld, het strijdtoneel zullen worden van deze nieuwe wereldbrand.

Bij al die ‘malchance’, hebben wij echter het geluk, dat Rusland, in de persoon van Vladimir Poetin, de kalmte in persoon is. U leest er alles over bij Xander, hieronder in extenso weergegeven.

*

‘Putin overtuigd van NAVO aanval, zet industrie in oorlogsproductie’

Britse minister van Defensie: ‘Wij zijn bereid tot preventieve kernaanval op Moskou’

*

Na jarenlang vergeefs de vriendschappelijke hand te hebben uitgestoken, zou Putin er nu van overtuigd zijn dat het Westen inderdaad uit is op oorlog.

 

Omdat de NAVO grote hoeveelheden troepen en materieel naar de Russische grenzen blijft verplaatsen, gaat het Kremlin er inmiddels vanuit dat het Westerse bondgenootschap een militaire aanval voorbereidt (vermoedelijk na een ‘false flag’ en/of nepnieuws-incident waar Rusland de schuld van zal krijgen). President Vladimir Putin heeft grote industriële bedrijven daarom opdracht gegeven voorbereidingen te treffen om over te schakelen op oorlogsproductie. Analisten wijzen erop dat de Russische leider dit alleen doet als hij er daadwerkelijk van overtuigd is dat een oorlog onvermijdelijk is geworden.

Wij waarschuwen al enkele jaren dat de agressieve opstelling van het Westen, inclusief de enorme lading nepnieuws-haatpropaganda die de massamedia over Putin en Rusland verspreiden, op zeker moment tot het plotseling uitbreken van een oorlog zal leiden, waarbij zo goed al zeker ook kernwapens zullen worden gebruikt.

 

Onder Hillary Clinton alsnog naar WO-3

Het Amerikaanse militair-industriële veiligheidscomplex heeft iedere keer een nieuwe vijand nodig om het monstrueuze budget van jaarlijks meer dan $ 1 biljoen te rechtvaardigen, zo stelt dr. Paul Craig Roberts, hoofd van het Institute for Political Economy. Ook willen de neocons – de gevestigde orde van zowel Republikeinen als Democraten, met de Clintons als centrale spil - nog steeds de totale Amerikaanse hegemonie over de hele wereld afdwingen.

De Democraten proberen daarom uit alle macht om president Donald Trump ten val te brengen, zodat Hillary Clinton alsnog in het Witte Huis kan plaatsnemen, waarna onder haar leiding de koers naar de Derde Wereldoorlog weer in de hoogste versnelling kan worden gezet.

 

Britse minister Defensie ‘bereid tot preventieve kernaanval op Moskou’

 

Roberts vindt het moeilijk te begrijpen waarom de Europese leiders bereid zijn hun landen en onderdanen ten gunste van Washington (en de Neocon/Clinton/Obama kliek) in zo’n groot gevaar te brengen. Zo verklaarde de Britse premier Theresa May op 13 november dat ‘Rusland een acute bedreiging voor de internationale veiligheidsstructuur vormt’.

**

Haar minister van Defensie, Michael Fallon,

zei zelfs dat Groot Brittannië ‘in geval van nood tot een preventieve kernaanval op Moskou bereid is’.

 

Media leugens over Rusland

Om het nog altijd voornamelijk onbenullige Europese publiek voor te bereiden wordt de één na de andere leugen over Rusland in de media verspreid. Zo zou Rusland de verkiezingen in diverse landen hebben geprobeerd te ‘hacken’, en proberen in te breken in veiligheids- en defensiesystemen. Tot nu toe is daar nul komma nul hard bewijs voor gepresenteerd, maar als een leugen maar vaak genoeg herhaald wordt, gaat de goedgelovige burger vanzelf geloven dat het waar is.

 

Kremlin overtuigd dat NAVO oorlog wil

*

Na talloze vruchteloze pogingen van Putin om de vriendschappelijke banden met Europa en Amerika weer aan te halen en de door het Westen geforceerde spanningen gezamenlijk op te lossen, is het Kremlin tot de conclusie gekomen dat de NAVO vastbesloten is om een oorlog uit te lokken – een oorlog, die zomaar in een nucleair Armageddon kan ontaarden.

 

De New York Times, Washington Post en CNN berichtten dat de plaatsvervangende commandant van het Russische leger zijn bezorgdheid heeft geuit over een mogelijke preventieve Amerikaanse kernaanval op Rusland. President Putin wees onlangs op het verzamelen van Russisch DNA door een Amerikaanse militair laboratorium, dat mogelijk gebruikt wordt voor het ontwikkelen van een biologisch wapen dat specifiek op Russen is gericht.

 

We dienen ons daarom serieus af te vragen waarom we het zover hebben laten komen dat onze politieke leiders, ook in Den Haag, willoos en blindelings achter de oorlogskoers van het Pentagon blijven staan, wetende dat ons werelddeel daardoor vrijwel zeker het toneel wordt van een derde wereldbrand, die onze landen vermoedelijk totaal verwoest zal achterlaten.

 

Alternatieve media de mond gesnoerd

*

Het is tevens gissen hoelang Washington, Brussel en Berlijn nog toestaan dat alternatieve internetmedia -zoals deze site- een tegengeluid laten horen, of dat nu over Rusland of over de EU, de massa immigratie, het moslimterrorisme en de islamisering van onze samenleving gaat.

 

Om de komende oorlog tegen Rusland te ‘rechtvaardigen’ en het publiek daar achter te krijgen, zal men vermoedelijk eerst de onafhankelijke en alternatieve nieuwsverstrekkers willen uitschakelen. De eerste stappen werden daartoe in 2016 gezet met het opstellen van een zogenaamde zwarte ‘nepnieuws’ lijst, waar ook Xandernieuws op staat.

 

Oogjes dicht, totdat...

 

Het is natuurlijk ieders recht zijn of haar ogen te sluiten voor de totaal onnodige, levensgevaarlijke situatie waar wij mede dankzij onze eigen politiek in beland zijn. Vanavond gewoon weer zappen voor de buis, deze week de kerstboodschappen in huis halen, eens zien waar we volgend jaar op vakantie gaan. Er kan immers niets gebeuren, toch? Het leven zal altijd zo doorgaan als u nu gewend bent?

 

En misschien heeft u wel gelijk als u denkt dat het vroeg genoeg is om u zorgen te maken als de eerste paddenstoelwolken boven onze steden verschijnen (en als u daar woont zult u dit niet eens meer kunnen beseffen). Tenslotte begrijpt ieder zinnig denkend mens dat vrijwel niemand van ons de door de Westerse globalisten gewilde oorlog met Rusland zal overleven.

Xander

(1) Anonymous / Paul Craig Roberts

 

*

http://xandernieuws.punt.nl/content/2017/12/Putin-overtui...

 

T E   O N T H O U D E N

OP ONZE VASTE SCHIJF

Nog over de afbeelding van Het Rode Plein in Moskou: de Kerk nog altijd zoals vroeger overal in Europa, naast de Staat. Na het ‘goddeloos communisme’ is daar terug de Kerk in het midden, op hetzelfde beeld. Ook dàt is een doorn in het oog van de Rusland-haters. Geen Kruisvaarten meer, maar Haatbaarden & Kopvodden…

Niet toevallig bereikte mij vandaag een heugelijk bericht (waarvoor dank beste Ivo) dat er vanaf 1 September volgend jaar een Familiale School Edward Poppe in Hoboken van start gaat. Volgens de mail “Niet zomaar een gewone school. Het is een school met een familiaal karakter waarin uitdrukkelijk aan christelijke vorming wordt gedaan.

Proficiat aan de initiatief-nemers die eindelijk een succesvolle actie tegen de verloedering vn onze Samenleving zijn begonnen. Bediend wanneer de eerste echo’s in de Pers zullen verschijnen… Als die er al ooit zouden kolen, zullen ze waarschijnlijk vergezeld gaan van excuses aan de moslims. Want die zouden zich wel eens kunnen beledigd voelen….

*

(Hemelreiker)

De commentaren zijn gesloten.