24-12-17

4371

 

O U V E R T U R E  

OPUs B A R D O L LI N O

(A N DANTE)

Deze bijdrage is in zekere zin, niet veel meer dan ’n telloor koude pap. Opgewarmde kost. Want het mosLim-inreisverbod van Trump met vooral de vele negatieve reacties hierop, is al een tijdje in het (opgeklopte) nieuws gekomen. ’n Lelijke streep door de rekening van de wereldwijde verderfelijke islam-lovers.

Het vonnis ondertussen van het Amerikaanse Opperste Gerechtshof, dat Trump over de ganse lijn gelijk geeft, bleef zoveel mogelijk onbesproken. Nogal wiedes, want ze hadden gewoon onderling zichzelf op het potje gezet. De ene al kinderlijk belachelijker dan de andere.

Over eenzelfde (vroeger) inreis-verbod door nog een aantal andere Staten hoorde U al evenmin iets. Volgens de buitenlandse bron (Mannheimer), waren dat zelfs islamitische staten met minder extremistische neigingen… Wat meer is, Trump voerde alleen uit, wat de ‘Democraten’ onder de Heilige Mohbama hadden bedacht maar nooit hadden durven uitvoeren…

Daarom via vriend Xander deze verhelderende bijdrage, overgenomen van een Duitse bron. Een bron bij wie wij ons best allemaal regelmatig zouden gaan laven…

*

Trump breidt het inreisverbod in de VS uit tot zowel meerdere islamitische staten als Venezuela en Noord-Korea

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

 

DE LINKSEN IN DE VS JUICHTEN TE VROEG: TRUMP WINT OP ALLE FRONTEN

Wat hebben ze gejubeld, de linksen in de VS, toen een rechtbank in de van links doordrenkte gender-deelstaat Californië het inreisverbod voor zes islamitische landen van Trump – wat overigens tijdens de ambtsperiode van zijn, door de linksen van deze wereld als een heilige vereerde, voorganger Obama was verzonnen – teniet deed. Wat de media natuurlijk, waar mogelijk, verzwijgen. Net zoals ze verzwijgen dat zelfs “gematigde” islamitische landen inreis-verboden voor deze landen hadden uitgevaardigd.

 

Hoogste gerechtshof staat inreisverbod van Trump voor moslims toe

 

Nu is er een verder succes in etappes voor de president van de VS, Donald Trump, in de verbitterde rechtsstrijd om zijn immigratierestricties: Het hoogste gerechtshof van het land heeft de meest recente versie van zijn decreet in volle omvang bekrachtigd.

 

Trump had de derde bewerking van het decreet op 25 september in werking gesteld. Het omvat inreisbeperkingen voor burgers van de voor het merendeel islamitische staten Iran, Jemen, Libië, Somalië, Syrië en Tsjaad. Bovendien wordt alle staatsburgers van Noord-Korea en regeringsvertegenwoordigers uit Venezuela de toegang tot de VS geweigerd (Bron: www.focus.de).

 

Al de hierboven genoemde staten ondersteunen het internationale terrorisme. Noord-Korea voorziet islamitische staten van nucleaire technologie en heeft er meerdere keren mee gedreigd de VS met zijn nucleaire wapens in een woestijn van zand en stof te veranderen.

Venezuela is een andere failed state van het socialisme: onder de intussen overleden president van de staat, Hugo Chavez, een intieme vriend van de Iraanse Israël-vernietiger Ahmedinedjad en meest nauwe politieke vriend van Fidel Castro, heeft dit land zichzelf veranderd in een zelfs voor Latijns Amerika ongekende haard van onrust, waar criminele en politiek linkse bendes het land en zijn burgers terroriseren in een mate zoals men dat alleen kent uit Mexico, dat wordt geleid door vier drugs-kartels.

 

Chavez bouwde rondom zijn persoon een bijna vergoddelijkende leiderscultus – een typisch kenmerk van socialistische dictaturen. Na zijn dood introduceerden Venezolaanse socialisten – het valt nauwelijks te geloven – een nieuw Onze vader voor de socialistische wannabe-God Chavez.

Bron: https://michael-mannheimer.net)

https://ejbron.wordpress.com/2017/12/20/trump-breidt-het-...

*

T E   O N T H O U D E N

OP ONZE VASTE SCHIJF

Speciaal onder Uw aandacht te brengen: Trump verbood ook de inreis van Noord Koreanen, dat om begrijpelijke redenen. Ter herinnering: daar dreigt

(onder impuls van en in samenwerking met Iran, de extremistische islam-staat bij uitstek),

een zwaar communistische dictatuur met een kernaanval op gans het Vrije Westen. Een reële bedreiging waar de Verkochte Wereldpers met smekkende lippen, grijpgrage vingers en begerige blikken naartoe smacht.

Och ja, een volgend heikel puntpunt bij Mannheimer, ook bijna over het hoofd gezien door de potjes-zittende media: eenzelfde inreis-verbod voor vrienden van hen, de Venezulanen… Waarschijnlijk glad vergeten, sè!

Venezuela immers is een Socialistische Staat en het komt dus vrij ongelegen dat soortgenoten niet langer welkom zijn in de USA.

Wij weten onderwijl al lang, dat zij, de Slinxe Nieuwe Wereld Orde wensen, daar de C.C.C. terug aan de Macht komt, Trump in het gevang vliegt, dat een frisse vrolijke 3de wereld-oorlog uitbreekt, en vooral dat de hele wereld Arabisch speekt en 5 keer per dag met de kont omhoog, in stinkende pietrol ligt te ‘bidden’….

Als dat vredelievende oubollige kinderachtige Christendom maar van de aardbodem verdwijnt!

*

(Hemelreiker)

De commentaren zijn gesloten.