20-01-18

4398

 

DIENSTMEDEDELING

*

Een vroeg voorjaarsstom(pje) joeg de maabdag laatst ondergetekende weer naar bed. “Pappen en nathouden” was de boodschap. Heb het dus overleefd.

‘Nie pleuje’, zoals den Danny zegt… Dit stukje N° 4.398 is dus net als Termontie in Gent, gewoon .opgewarmde kost

*

IEDER VOLGELTJE

ZINGT ZOALS HET GEBEKT IS

*

Als het erop aankomt kies ik voor de Poet en zijn supersonisch speelgoed, de snelle luchtschepen van de 21ste Eeuw. Rusland, een dichte goede gebuur, is per slot va rekening nog altijd beter dan een verre vriend. Vooral als die verre vriend iemand is met een veel te druk eigen programma..

*

Dat is het goede nieuws. Nog beter nieuws is de Nieuwe Miss Belgian Beauty. Nu de Grenzen maar wagenwijd blijven open staan, waait er van alles binnen. Het moet niet altijd allemaal ongedierte zijn…. Dat zal er wel altijd en in overvloed tussen zitten. Jammer. Ik had graag meer van die eerste soort. De soort die Schoonheidskoninginnen voortbrengt.

Zou dat soms het gevolg kunnen zijn van de Paters Missionarissen die De Filipijnen zo lang en zoveel van onze Beschaving hebben bijgebracht?

Ach l dat import-ras! Het is er bij de vleet en zoals we zien zelfs met gammele rubberbootjes over Gods wilde wateren. De mooiste exemplaren van die ongerepte Natuur-Schonen zitten altijd bedekt en bedoekt onder een dikke laag van Suoer Vodden. Precies of wij daarvan de maagdelijkheid met onze ogen zouden willen op eten…

Kortom, het is hoog tijd dat uit penis-nijd onze

Dolle Mina’s

de grensbewaking op zich gaan nemen. Gewoon uit schrik dat ze teveel concurrentie gaan krijgen..

Laten we hopen, dat na deze raket-inslagen, de Weledele Heer Vladimir Poetin daar ergens in dat mooie Kremlin van hem, nu even gaat zitten nadenken. Om er zich van bewust te voelen, dat in Het Vrije Westen de sociale media – niet de Elitaire - hem zeer vriendschappelijk genegen zijn. Hoe political incorect die meningen ook mogen zijn..

Naar Miss Belgian Beaty toe, ben ik ’n gestoten boek. Want zonder de minste ambitie naar ander vrouwelijk schoon in mijn omgeving. Geen schoner kroon dan in huis eigen mooi.

Het valt niet onder voetbaltribunes noch onder stoelen of banken te steken. Het blijft hoe-dan-ook primeren, dat veilig gevoel van bescherming door bliksem-raketten of atoom-knoppen van de vrienden. De Poet is, samen met The Donald, mijn favorietste favoriet. En wel om dezelfde reden die Kawouter Beke van mij gestolen heeft in zijn Nieuwjaarss-toespraak. Met notabene miskenning van de verschuldigde auteursrechten! “Niet Links, niet Rechts, maar Recht door Zee”. Wat voor elke polletieker zo goed als onmogelijk is. Blijft over:

*

Veel beloven en weinig geven, dat doet de zotten in vreugde leven….

*

Nieuwe hypersonische raket van Poetin is nachtmerrie voor westerse vliegdekschepen

*    

De Zircon kruisraket vliegt tot zeven keer de geluidssnelheid en is daardoor met geen enkel systeem te onderscheppen of te stoppen.

YouTube De Zircon kruisraket vliegt tot zeven keer de geluidssnelheid en is daardoor met geen enkel systeem te onderscheppen of te stoppen.

Vladimir Poetin laat de Russische oorlogsvloot in ijltempo moderniseren. De schepen worden uitgerust met een hypersonische raket die door westerse systemen (vooralsnog) niet af te stoppen valt.

 

Rusland heeft de ontwikkeling van een supersonische raket - de ‘Zircon 3M22’ - die het Westen veel angst aanjaagt, afgerond. De hypersonische raket wordt de belangrijkste troef van de Russische marine en zal stapsgewijs ingevoerd worden.

 

De raketkruisers en ‘Pyotr Veliky’ zullen de ‘Zircon 3M22’ als eerste aan boord krijgen. Kostprijs: 1,4 miljard euro per schip. Indien alles volgens plan verloopt, worden beide slagschepen in 2022 weer in dienst genomen. Maar ook atoomonderzeeërs, andere onderzeeërs, het enige Russische vliegdekschip ‘Admiraal Koeznetsov’ en kleinere schepen worden binnen afzienbare tijd uitgerust met de gevreesde hypersonische raket.

 

De Zircon is kleiner, lichter en sneller dan andere gelijkaardige projectielen, heeft een reikwijdte van circa 600 km en kan een snelheid van 6.000 tot 7.000 km per uur halen. Door de enorme snelheid zal de raket in staat zijn om luchtafweersystemen te snel af te zijn.

 

Hierdoor worden westerse vliegdekschepen extra kwetsbaar. Zonder een afdoende beschermingsmethode zouden ze steeds buiten het bereik van Russische schepen moeten blijven. Een geschikt afweermiddel tegen de Zircon-raket zou volgens deskundigen nog 12 tot 15 jaar op zich laten wachten.

 

Een militaire confrontatie van de grootmachten is onwaarschijnlijk, ondanks de ijzige stemming tussen Rusland en de Verenigde Staten. De gemoderniseerde raketkruisers zijn bedoeld om Ruslands reputatie als supermacht in de verf te zetten.

https://www.hln.be/nieuws/buitenland/nieuwe-hypersonische...

*

AAN DE VRUCHTEN

KENT MEN DE BOOM

*

Dit was bijna een spelletje ‘Namen Noemen’. In de laatste Grote Oorlog waren dat ‘De Bismarck’ – ‘de Tirpitz’ - de Gneisenau – de Graf Spee, enz , nu vaart men niet tegen de vijand, meer, maar vliegt men met de Zircon (kruisraket) en de ‘Zircon 3M22’

De schepen dragen namen als klaroenstoten. We kunnen ze nu op voorhand al vastleggen voor de Toekomst.

Het is o.a. de

Admiral Nachimow’

als zeevarend lanceerplatvorm, om zoals onze bloedeigen Keizer Karel V, geboren 1500 in de Gentse Binnenstad Het Patershol, uitgezonden te worden om “oorlog te voeren teneinde de vrede te bewaren”.

Zo stellen we nogmaals vast dat alles altijd met alles in verband te brengen is. Dat daarbij de uitersten elkaar raken. Om daarbij altijd te kunnen terugkeren nar het Centrum van het Universum, de Gentse binnenstad. Waar de nieuwe SP-a Pantserkruiser Potenkin zich klaar maakt om koppeke onder te gaan nog vòòr er verkiezingen komen.

*

 


De commentaren zijn gesloten.