27-01-18

4404

 

 IEDER VOLGELTJE, ZELFS HET KLEINSTE

ZINGT ZOALS HET GEBEKT IS

*

Dit ‘kolommetje’ benadert op kousevoeten een beetje de de motivatie waarom onze ‘Media’ zo weinig bezig zijn met Italiën het land van zon & zee, enig ter wereld.

Spanje gaat hen beter af, omdat daar meer gelijkgezinden de pap mee helpen roeren. De Spaanse ‘Cava’ is een stuk minder van kwaliteit dan de Italiaanse “Proseco’’, de productie ervan is ook veel kleiner, en toch geeft de Elite de voorkeur aan het Land van Franco…

Iedereen wordt opgejut om met vakantie naar ¨de costa’s’ te vliegen, waar men dan als sardientjes in een doosje bijna in elkaars schoot lligt te zonnebaden. In Italië schijnt dezelfde zon, maar zijn de landschappen er veel romantischer. Met daar bovenop tot in de kleinste dorpjess, de schoonheid en de cultuur waarop onze Samenleving gebaseerd is. De Italiaan heeft in doorsnee meer gevoel voor elegantie in zijn kleine teen, dan de Spanjaard in heel z’n lichaam.

ItaliPe is altijd een beetje als thuiskomen na een verre reiis.

 

*

Verkiezingen Italië: Oppositieleider belooft half miljoen migranten het land uit te zetten

Franse president Macron erkent dat het Franse volk in een referendum uit de EU zou stappen

 

In Italië is het anti-immigratie en anti-EU sentiment groter dan waar ook in West Europa, reden waarom de globalisten in Brussel de Italiaanse verkiezingen op 4 maart met de nodige spanning afwachten.

Matteo Salvini

is de leider van de rechtse oppositiepartij Lega Nord, en belooft dat als hij premier wordt, hij ‘de rotzooi’ in Italië gaat opruimen door een half miljoen migranten het land uit te zetten, ieder jaar 100.000.

 

‘Italianen Eerst’ is de verkiezingsslogan van Lega Nord, waarmee Salvini hoopt hoge ogen te gooien bij de kiezers, waarvan er velen de enorme problemen die de vele migranten uit Afrika veroorzaken, spuugzat zijn.

 

‘In Italië zijn er veel te veel illegale migranten die er een zootje van maken,’ aldus Salvini, die mikt op een rechtse coalitie met Silvio Berlusconi’s Forza Italia. ‘Sommigen gebruiken vliegtuigen om migranten naar Italië te halen. Ik zou ze juist gebruiken om ze weer terug te brengen.’

 

Salvini, wiens partij volgens peilingen op zo’n 13% van de stemmen kan rekenen, belooft de kiezer dat hij als premier ieder jaar 100.000 migranten het land zal uitzetten, oplopend tot een half miljoen als hij zijn regeerperiode kan afmaken (wat in Italië zelden het geval is). Dat betekent dat het leeuwendeel van de huidige 600.000 migranten in het land gedwongen zullen moeten vertrekken.

Italiaanse volk is ‘verraden’; ‘Italië Eerst’

Zijn politieke opponenten zijn volgens hem schuldig aan ‘het verraden’ van het Italiaanse volk, ook omdat ze Italiaanse bedrijven aan buitenlandse multinationals hebben verkocht. ‘Het centrum-rechtse programma bevat de herziening van de Europese verdragen,’ merkte hij op. De principes van de Italiaanse ‘grondwet komen vóór die van Brussel en Berlijn. Ik heb de plicht om deze regels te veranderen, want mijn land komt eerst.’

 

Salvini hoopt met zijn variant van ‘America First’ het succes te herhalen van de Amerikaanse president Donald Trump, die eveneens werd gekozen vanwege de grote zorgen die steeds meer mensen hebben over de globalisering, massale immigratie, groeiende criminaliteit en de islam. (1)

Globalisten blijven zich niets aantrekken van het volk

Tijdens het World Economic Forum in Davos trok de globalistische Nieuwe Wereld Orde elite zich wederom helemaal niets aan van wat een ruime meerderheid van de Europeanen wil, namelijk hun grenzen en landen, en daarmee hun samenlevingen, behouden en beschermen.

 

De Duitse bondskanselier Angela Merkel noemde het opkomende nationalisme en ‘populisme’ zelfs ‘vergif’, en dat terwijl ze zelf als een arrogante en autoritaire dictator over haar land heerst, en zelfs zonder instemming van het parlement ingrijpende besluiten nam, zoals de grenzen openen voor miljoenen moslimmigranten, die een ware criminaliteitsexplosie hebben veroorzaakt. (2)

President Macron: Franse volk zou voor uittreding uit EU stemmen

De links-liberale Franse president Emanuel Macron gaf tijdens een TV interview toe dat als het Franse volk de kans had zich in een referendum uit te spreken, een meerderheid voor uittreding uit de EU zou kiezen, oftewel een ‘Frexit’. Volgens Macron zijn de middenklasse, de arbeidersklasse en de ouderen de afgelopen decennia de grote verliezers van de globalisering geworden, en hebben zij in Groot Brittannië voor een meerderheid voor het ‘Brexit’ gezorgd.

*

Veel Fransen reageerden op Twitter dat Macron hier in feite toegaf dat hij ‘niet naar zijn eigen volk luistert’, omdat de president weigert om zo’n referendum te houden. (3)

ander

(1) Russia Today
(2) Infowars
(3) Express

*

http://xandernieuws.punt.nl/category/view/algemeen-nieuws

*

AAN DE VRUCHTEN GROOT OF KLEIN

KENT MEN DE BOOM

*

Veel valt hier niet aan toe te voegen. Zelfs Macroni stijt in mijn achting!

En neen, in Italië is iedereen gelijk voor de Wet. Daar bestaat er geen ‘cordon sanitaire’ Daar zijn vrouwen geen tweederangsburgers, maar integendeel: ze zijn er het zout op de patatjes!

Of, om het met de woorden van Trump in Davos te zeggen= “America First’ wil daarom nog niet zeggen ‘Amercia alone’.

Komaan zeg, late we wereldwijd samen zaken doen… Is dat geen betere manier om de wereld van Pool tot Evenaar te omvatten, dan die te globaliseren in een eenheidsworst?

*

Hemelrijker

 

De commentaren zijn gesloten.