28-01-18

4405

IEDER VOLGELTJE, ZELFS HET KLEINSTE

ZINGT ZOALS HET GEBEKT IS

*

In onderstaand verhaal zien we de eerste zwaluwen van een Nieuwe Lente en een Nieuw Geluid. Al is de herleving en bevrijding en van Europa - van de islammerij - nu precies niet wat Herman Gorter (1864-1927) met deze versregels bedoeld heeft. Maar dat vers geeft wel zeer duidelijk het verlangen weer naar een wetmatige natuurlijke wending.

Nog romantischer echter klink het in de taal uit een recent verledenn waar tussen pot en pint en in groepwerd gezongen, dat….

„Es geht alles vorüber,

es geht alles vorbei

Nach jedem Dezember,

kommt wieder ein Mai’….“

*

De huidige met mathematische zekerheid op til zijnde Tweede ‘Reconquista’ zoals deze op het Iberisch Schiereiland van de jaren 1400 tekent zich stilaan af tegen de horizon. Deze keer gaat het dan ook om de halve wereld en quasi het terugdraaien van de in gang gezette ‘her-volking’ van Europa en het Centrum van de Beschaving door de Religie van de Wrede.

*

Islamisering: Duitse rechtsstaat bestaat volgens rechtbank niet meer; Zweden wil leger inzetten tegen migrantenbendes

Stefan Lofven

Zweedse Sociaal Democratische Arbeiders Partij

*

Zweden balanceert dankzij volledig open grenzen voor de islam op de rand van anarchie. Zelfs premier Stefan Lofven erkent nu dat er een crisis is, en suggereert de inzet van het leger tegen de vele criminele migrantenbendes.

 

Klein bericht, maar met schokkende inhoud voor iedereen die nog enige waarde hecht aan begrippen zoals vrijheid en democratie: de Duitse kantonrechtbank in Koblenz heeft in een uitspraak letterlijk gesteld dat de Duitse rechtsstaat sinds 2016 niet meer bestaat, omdat illegale migranten niet langer strafrechtelijk worden vervolgd. Dit is een nog net niet expliciete gerechtelijke bevestiging van het feit dat Duitsland onder Merkel niet langer een democratie is, maar een totalitaire links-dictatuur is geworden.

 

Het Jugendamt, zeg maar de Duitse variant van Jeugdzorg, had in een rechtszaak de voogdij geëist over een ‘onbegeleide’ illegale immigrant uit Gambia, die in november 2016 in Duitsland kwam en toen nog net geen 18 was. Deze tiener wordt er in zijn thuisland ‘valselijk’ van beschuldigd zijn werkgever te hebben beroofd, en zou bij een afgewezen asielaanvraag daar in de gevangenis belanden, zo werd gesteld.

 

De bezwaren van Jeugdzorg, dat stelde dat de tiener voor de Gambiaanse wet pas op zijn 21e volwassen wordt, werden echter afgewezen. De rechtbank constateerde dat hij illegaal in Duitsland verblijft, en daarmee volgens diverse wetsartikelen strafbaar is. Toen volgde deze onthutsende conclusie: ‘De rechtsstatelijke ordening in de Bondsrepubliek is wat dit betreft sinds ongeveer anderhalf jaar buiten werking gezet, en de illegale binnenkomst in het Bondsgebied wordt momenteel de facto niet meer strafrechtelijk vervolgd.’ (1)(2)

 

Merkels machtsgreep doet denken aan...

*

In vroeger tijden had de hele Bundestag op zijn achterste benen gestaan vanwege het buiten werking zetten van de rechtsstaat, maar anno 2018 klinkt er alleen vanuit de fractie van de door de rest verguisde AfD protest. Alle andere partijen zijn min of meer stilzwijgend akkoord gegaan met Angela Merkels autocratische wijze van regeren, en houden dus in feite enkel nog een schijnparlement in stand.

 

Voor degenen onder u die nog enig historisch besef hebben: inderdaad, Merkels machtsgreep lijkt verdacht veel op die van Adolf Hitler, wiens Nazi partij aan het begin van de jaren ’30 op vergelijkbare slinkse wijze aan de macht kwam, en vervolgens stap voor stap alle oppositie de mond snoerde en buitenspel zette.

 

Dit is het nieuwe, opwindende, multiculti paradijs Zweden’

*

Zoals bekend is de islamisering van Europa in Zweden het verst gevorderd. De criminaliteit in migrantenwijken loopt dermate snel uit de hand –zo werd vorige week in het beruchte Malmö nog een handgranaat gegooid naar het zwaar bewaakte ommuurde fort dat fungeert als politiebureau-, dat zo’n 4,7 miljoen huishoudens een overheidsbrochure kregen met de waarschuwing dat de Zweden zich moeten voorbereiden op oorlog.

 

Voor het eerst in bijna drie decennia werd daarbij de term ‘totale defensie’ (van de samenleving) weer uit de kast getrokken. Eerder hield de linkse regering in Stockholm vol dat de brochure enkel over een eventuele oorlog met Rusland gaat, maar vorige week woensdag erkende premier Stefan Lofven dat de overheid ‘alles zal doen wat nodig is’, inclusief het inzetten van het leger, om de criminaliteits- en geweldsexplosie in de steden, die uitsluitend door moslimbendes wordt veroorzaakt, te lijf te gaan.

 

‘Mensen worden doodgeschoten in pizzeria’s, mensen komen om door handgranaten die ze op straat vinden,’ zei Jimmie Akesson, de leider van de Zweden Democraten, de Zweedse variant van de PVV, en de enige partij die de massale immigratie wil stoppen. ‘Dit is het nieuwe Zweden: het nieuwe, opwindende, dynamische multiculti paradijs waar zovelen in dit parlement vele jaren voor gevochten hebben,’ voegde hij er sarcastisch aan toe.

Xander

(1) Danisch
(2) Landesrecht online

http://xandernieuws.punt.nl/content/2018/01/Islamisering-...

*

AAN DE VRUCHTEN GROOT OF KLEIN

KENT MEN DE BOOM

*

Dit is een prachtige gelegenheid om, tot vervelens toe, nogmaals Sint Augustinus (358-430), Kerkleraar, te citeren als die zei, dat het Berouw altijd nà de Zonde komt, en nooit ervoor.

Deze woorden zijn bijna 1700 jaar oud, ze klinken vanzelfsprekend iet of wat oubollig, maar ze zijn verdorie nog altijd springlevend. Het geeft voor velen dan ook meer pas buiten deze gevoeligheden te treden.

Wij zouden dan ook beter zeggen:

’Bezint, eer ge begint’..

Maar dat is aan onze hedendaagse Verlichte Grote Verstanden niet besteed. Hun machtshonger kent geen grenzen. Toch niet zolang ze leven.

De schrik zit er in tot dagen, weken en maanden na hun dood.

*

Weet U, dat niemand, eerst bij de stervende doodzieke Stalin durfde binnen te gaan en later ook niet in de sterfkamer, tot dagen na zijn dood? In die zin deed Hitler het beter: die ruimde onverwacht maar kort en goed zichzelf uit de weg.

De vraag is alleen: waarom storten machtshebbers altijd eerst de wereld rondom zich in het verderf (de zonde), om pas op te geven bij hun laatste ademtocht en voor hen alles voorbij is? Zelfs geen tijd meer om tot het juiste inzicht te komen (berouw)…

 

Maar da’s waar ook! Niet iedereen kan zo maar (geschidenis-bepalend) door z’n eigen naaste omgeving afgeknald worden, lijk J.F. Kennedy in Dallas. Als vurige bewonderaar van Nonkel Dolf zou die hoogst waarschijnlijk – en op superieure Amerikaanse leest geschoeid - diens sociaal-democratische wereldheerschappij hebben heropgenomen en verder gezet. Kennedy moest dus dit Aardse Tranendal verlaten, nog voor hij zich kon bezinnen. Om niet te beginnen….

Dallas ging dan maar de Geschiedenis in, niet dank zij deze mood, ùaar dank zij zijn Silicon Valley die de wereld zou veroveren…

*

Hemelrijker

De commentaren zijn gesloten.