29-01-18

4407

 

 IEDER VOLGELTJE, ZELFS HET KLEINSTE

ZINGT ZOALS HET GEBEKT IS

 

De reislust der Soedanezen geldt blijkbaar alleen in Noordelijke richting. Naar nat, koud en voor mos slimmerds vijandig gezind gebied. Curieus, hé, want het rijkste land ter wereld, Saoudi Arabië, veel dichterbij, ligt Oostelijk van hen. Zie kaartje bovenaan. Daar krioelt het van nog veel meer fervente geloofsgenoten. Daar zijn de vrouwen nog meer onderdrukt. Met ’n kattensprongetje is men daar in Mekka, het Aards Paradijs voor elke mos slimmerd. De rijk makende pietrol komt daar, bij manier van spreken, zo maar uit het woestijnzand opgeborreld en is er maat voor het opscheppen. Zodat iedereen daar Sjeik pf Pascha kan worden….

Hoe zou dat toch komen, van zo verkeerd te kiezen? Zijn de gutmenschen der Saodu’s dan minder gastvrij dan de gutmenschen der Ongelovige Honden in het Westen? Of zouden er soms in Washington geheime akkoordjes bestaan, waarbij er alles aan gedaan wordt om ten eerste Europa te dé-christianiseren, zodat er ten tweede ruimte ontstaat voor de invasie-legers van de Religie van de Wrede?

Het antwoord is niet moeilijk. Lees gewoon de natte droom van elkr Globalist, waar ook ter wereld, en U zit meteen, net als Dante Aligjieri, in de onderste cirkel van de Hel.

*

Bed, bad en brood voor één nacht

*

Een hartverwarmende humaniteit kan wel degelijk een grondeloos cynisme camoufleren.

26 januari 2018 Eddy Daniëls

*

Het spreekt voor zich dat de tekst van Bart De Wever van 24 januari in De Morgen, ‘Hebben wij de morele plicht alle 37 miljoen Sudanezen op te vangen?’ een stroom van reacties losmaakt. Eentje springt daarbij in het oog:

Thomas Decreus op De Wereld Morgen

die De Wever op een contradictie meent te betrappen, maar eigenlijk een paradox heeft ontdekt: ‘De Wever verwijt “links” enerzijds een enorm cynisme, anderzijds een naïef moralisme.’ Hij fileert vervolgens diens betoog alinea per alinea en maakt zinvolle opmerkingen, die in wezen het complot-denken van zijn opponent (terecht) onderuit halen. Hij camoufleert echter daarmee dat zijn eigen betoog (en dat van zijn medestanders) stap voor stap uitloopt op precies dat wat hij van De Wever niet wil aannemen. De massabeweging van steun aan de transmigranten is zowel moraliserend (naar anderen toe) als cynisch (naar het eigen geweten toe).

https://doorbraak.be/bed-en-bad-en-brood-voor-een-nacht/?...

*

AAN DE VRUCHTEN GROOT OF KLEIN

KENT MEN DE BOOM

*

Persoonlijk volg ik BDW niet goed, als hij alleen maar over Soedan spreekt in zijn verweer tegen de massa immigratie in Europa. Daar zijn zeker nog een poar honderd miljoen mensen meer, die van overal komende, ter plaatse van onze welvaart willen komen profiteren. Waarbij we ons moeten vaststellen, dat daarvan zeker nog geen 0,00001% christenen bij zijn.

Het gevolg ligt zò voor de hand: het gaat noch min noch meer over de her-voljoing met een nieuw soort Europeaan: rechtop lopend, getaand of zwart, maar mos slimmerd van in de moederschoot.

Kijkt men verder dan Europa, ziet men hetzelfde beeld. En de Beschaafde Tolerante Mens kan (weer) de boom in!

Vraag: wat valt er binnen afzienbare tijd, te doen met het resterende maar overtollige deel van de oorspronkelijke bevolking?

Het antwoord ligt te rapen bij de oorspronkelijke ‘Globalisten’ van toen, uit de tijd van Nonkel Dolf. Het kenwoord daar was ‘Jodenvervolging’ en ‘Endlösung’. Vervang daarin ‘Joden’ door ‘Ongelovige Honden’ en U begrijpt wat ik bedoel.

*

Hemelrijker

De commentaren zijn gesloten.