05-02-18

4414

 

 IEDER VOLGELTJE, ZELFS HET KLEINSTE

ZINGT ZOALS HET GEBEKT IS

*

Hier leest U al jàààaren dat ‘Social Democrats’ in de States tot een vergiftigde soort zijn verworden. Geen ‘demo-crats’, maar gewone rats. Vuile gemene ratten tout court. Geef ondergetekende dan maar de lacherige ‘poessies’ van Den Donald…

Ooit stond bij Google op het einde van de Moh Bama Periode onderstaande afbeelding, die sedertdien niet meer uit ons collectief geheugen is weg te branden… Erger dan het zwaard van Damoclès, de scherpe kromzwaarden van de islammerij die met tientallen miljoenen in Europa zouden binnen gesluisd zijn. Een dreiging die met Trump als President en Wereldleider voortaan blijkbaar tot de Geschiedenis zal behoren.

De Deep State etterbuil is, zo stelt Xander vast – met de nodige te controleren bronvermeldingen - staat op uitbarsten. De hoernalisten in zowel de NL-Pers als die van ons in Coburgia, moeten nog bekomen van des schok. Ze hangen voorlopig gewoon groggy in de touwen. Om zich intussen onderling te bedenken hoe ze zich hieruit zouden kunnen smoezen….

Benieuwd hoe die ooit zullen recht krabbelen. Waarschijnlijk in eerste instantie om die knock-out onder de mat proberen te vegen. Vervolgens om een sneeuwlawine van ‘nep news’ rond te bazuinen. Aan de hand van verzonnen ‘bewijzen’, alles loochenen in haar plaats. Haar heilig verklaren! Mo Bama opvoeren die als een razende zot Trump naar de hel vloekt en tiert. Delirum tremens ten huize Bill Clinton. Nog nazinderen van woede, als het wrak van wat nog overblijft van dat koppel, de celwagen richting bajes wordt ingesleurd.

Sic transit gloria mundi! Gordijn!!!

Dat alles in afwachting dat in de Washing Ton de Openbare Aanklager de procesvoering start. Het kot zal te klein zijn, want die Hitlery is/was ’n Engel speciaal uit de Hemel neergedaald om ons allemaal te bevrijden van het kapitalistisch begrip ‘Vrijheid’.

Naar de hel met haar en haar levenswerk, The Deep State, ttz de ‘schaduwregering’ die als sluipend vergift onder haar Leiding ons allemaal de duivel zou aangedaan hebben.

Oorlog tot bloedens tole, weeral op Europees grondgebied, na de economische oorlog zoals tegen Rusland, die onze welstand zou ondermijnd hebben. Vervolgens de Nato ‘begeleiden’ in de aanval op onze naaste buren in Het Land der Tsaren. Ten einde de wapenlobby en den oorlogsindustrie in de States, haar vrienden, in de kaart te spelen.

Stel U even voor, Dames-Lezeressen, dat Monica Lewinsky U had liggen gehad, door tot jolijt van de halve wereldbevolking, onder Uw eigen echtgenoot te gaan liggen smossen… Zou U dan niet, wit van woede, Uw vent de ogen uitkrabben en teruggrijpen naar Uw eigen meisjesnaam? Te meer daar de schuldige, haar husband, in vergelijking met haar eigen familie-fortuin, ’n echte armoezaaier schijnt te zijn geweest…Wie Hitlery (°1947) zegt, zegt Tomatenketchup en Heinz….Om tot haar echte naam Hillary Rodham te komen.

Hillary Rotte Ham (rotte hesp!): stel U voor! Klinjkt bijna als de bedgenote van

**

Mo ham Met. Mo met Ham

*

En dan komt het. Op Tinternet staat in haar curiculom vitae o.a. te lezen over haar uitgebreide collectie vaardigheden. Valt daar speciaal op: de Universiteit van Massachusetts.

Die wereldberoemde leerstoel zal binnenkort helemaal niet meer fier zijn over haar oud-leerlinge.. Massachusetts is namelijk echt een universele universiteit waarover ondergetekende uit persoonlijke interesse al maanden lang bezig is een artikelenreeks voor deze Blog voor te bereiden.

Kort samengevat komt die hierop neer: op Tinternet staan alle mogelijke kandidaturen-studierichtingen gratis ter beschikking gesteld aan de hele wereld. Al wat U, desnoods in de brousse of in de twee Poolcirkels, daarbij nodig hebt, is een taaie wilskracht en een afgeleefde PC. Er zijn examen voorzien, met diploma indien geslaagd.

Allez, het is de verbeterede en daarenboven gratis formule te vergelijken met ‘on line Uw inkopen doen via de pakjesdienst ipv lijfelijk tussen de winkelrekken te gaan lopen zoals onze voorouders…

Hollo, job-zoekers en werklozen? ‘Plus est en Vous’!!!!

Kijk, dat noemen wij in Vlaanderen geen Ontwikkelings Samenwerking, maar een écht sterk uitgedrukt evangelisch ‘Gaat en onderwijst alle volkeren’. Niet met de middelen zoals in Djekens Tijd 2.000 jaar geleden, maar aangepast aan de hedendaagse tijd.

 

Er zouden ook (vooral?) Vlamingen zijn die daar les geven/les volgen, waaruit kan besloten worden, dat naast de voertaal, het Engels, er ook andere mogelijkheden open staan. Te meer, daar leeftijd van geen belang schijn te zijn.

*

Ach, die Joohan Criuff toch. Want als dat Clinton Wijf valt (voordeel), da zal Massachsets (nadeel) meer in de kou komen te staan en moet Trump ook daar orde op zaken gaan stellen!…. om Oma Hitlery terug op de schhoolbanken te krijgen…

*

Vrijgegeven memo bevestigt illegaal FBI ‘Deep State’ complot tegen Trump

*

Het Rusland-dossier tegen Trump blijkt inderdaad totale hoax – Trump werd wel degelijk afgeluisterd - Hillary Clinton verrichtte meerdere zeer strafbare handelingen, maar werd door de FBI en Justitie uit de wind gehouden

 

De gisteren door het Amerikaanse parlementaire Inlichtingen Comité vrijgegeven FISA memo bevestigt het bestaan van een hoogst illegaal ‘Deep State’ complot tegen president Donald Trump. Zo hebben de FBI en het ministerie van Justitie een nepnieuws artikel op Yahoo! gebruikt als reden om medewerkers van Trump en ook hemzelf af te luisteren, terwijl dit artikel afkomstig was van dezelfde bron als het inmiddels als totaal fake bewezen Rusland-dossier, dat met toestemming van de FBI werd betaald door ‘team Hillary Clinton’. Ondertussen proberen de Nederlandse media te doen alsof dit grootste politieke schandaal in de VS sinds Watergate weinig te betekenen heeft.

 

Het comité spreekt letterlijk van misbruik door de FBI en het ministerie, en roept op tot hervormingen om dit soort wantoestanden in de toekomst te kunnen voorkomen. De president blijkt al die tijd gelijk te hebben gehad met zijn beschuldigingen dat de FBI zich door de Democraten heeft laten inschakelen in een politieke oorlog, bedoeld om hem in diskrediet te brengen en af te zetten.

 

Trump werd wel degelijk afgeluisterd

 

In de memo wordt bevestigd dat het fake anti-Trump dossier door de Democratische partij en het campagneteam van Hillary Clinton werd gefinancierd, maar desondanks door de FBI werd gebruikt om Trumps campagne adviseur Carter Page af te luisteren. De politieke bron van dit dossier ‘was bekend bij hoge Justitie- en FBI officials’, maar werden niet genoemd in de gerechtelijke aanvraag om niet alleen Page, maar ook andere campagnemedewerkers en Trump zelf af te luisteren. Een boze NSA-directeur Michael Rogers bracht Trump hier in november 2016 persoonlijk van op de hoogte.

 

Vervolgens twitterde Trump op 4 maart dat zijn voorganger Barack Obama toestemming had gegeven om zijn telefoon af te tappen. De Amerikaanse en Europese media lachten hem hiervoor uit en noemden dit ‘nepnieuws’, maar nu blijkt dat Trump het bij het rechte eind had.

 

Rusland dossier een totale hoax

 

 

De voormalige Britse MI6 agent, Christopher Steele, die via de researchfirma Fusion GPS – dat ook nog eens journalisten blijkt te hebben omgekocht om in de media valse info over Trump te verspreiden (4) - in opdracht van de Democraten en het team Clinton het nepdossier over Trumps zogenaamde geheime samenwerking met Rusland samenstelde, was een openlijke Trump-hater (zo had hij tegen een official van Justitie gezegd dat hij ‘bereid is alles te doen om te voorkomen dat Trump president wordt’), en bleek door de FBI als betrouwbare bron geschrapt, omdat hij gelogen had over zijn eerdere contacten met Yahoo! en andere media. De FBI gaf zelfs toestemming om Steele te betalen voor het samenstellen van het nepdossier, maar hield het dit feit vervolgens verborgen voor het FISA gerecht.

 

FBI waarnemend directeur Andrew McCabe heeft in december tegenover het inlichtingencomité toegegeven dat er zonder het nepdossier geen bevel tot afluisteren zou zijn gevraagd. Tevens blijkt Peter Strzok, de op één na hoogste official van de contra-inlichtingendivisie van de FBI, het onderzoek naar de –in realiteit niet bestaande- samenwerking tussen Trump en Rusland te hebben geopend, terwijl uit recent gelekte SMS’jes tussen hem en zijn geliefde (en tevens FBI official) Lisa Page blijkt dat ook hij fel anti-Trump was.

 

Justitie beambten verzuimden vervolgens opzettelijk om de FISA rechtbank te informeren dat het Rusland-dossier door de partij en kandidaat van Trumps oppositie was gefinancierd, terwijl voor niet één claim in dat nepdossier ook maar een greintje bewijs kon worden geleverd.

 

Criminele Hillary moest ten koste van alles worden beschermd

 

Alles was bedoeld om Hillary Clinton, die meerdere strafbare handelingen had gepleegd –waaronder het opzettelijk vernietigen van voor haar zeer belastende regeringsemails, het bewaren van overheidsgeheimen op haar onbeveiligde privé server thuis (waar ook de bewijzen van haar criminele operaties op stonden), het aannemen van 145 miljoen uit Rusland afkomstige dollars voor de Clinton Stichting, en het heimelijk verkopen van Amerikaans uranium aan een Russische onderneming- uit de wind te houden, totdat ze in het Witte Huis zou zitten, waarna alles door haar onder het tapijt zou worden geveegd. Het liep echter anders.

 

Vervolgens probeerden de Democraten de schade te beperken en zelfs tegen Trump te keren door plaatsvervangend procureur-generaal Rod Rosenstein Robert Mueller te laten benoemen als speciale onderzoeker naar de dus volledig verzonnen ‘geheime samenwerking’ tussen Trump en Rusland. Naar het wèl keihard bewezen Rusland-complot met Hillary Clinton werd echter géén onderzoek gestart, mede omdat diezelfde Mueller verantwoordelijk was voor Clintons geheime uraniumdeal met de Russen, terwijl hij een lopend FBI onderzoek naar de Clintons voor de politiek en media verborgen hield.

 

Kortom: niet Trump, maar (onder andere) Mueller zou het onderwerp van een grondig onderzoek moeten zijn, en zou daarom snel mogelijk ontslagen moeten worden. Omdat voormalig FBI directeur James Comey degene was die besloot om Hillary Clinton niet te vervolgen, en hoogstwaarschijnlijk zelf het bevel gaf om het vele bewijs tegen haar te negeren en zelfs te laten vernietigen, zou ook hij in het strafbankje moeten plaatsnemen.

 

Media in Nederland bagatelliseren schandaal

 

Net als in de VS doen ook de massamedia in Nederland er alles aan de onthullingen over dit schandalige complot te bagatelliseren of ontkrachten, niet alleen omdat daarmee andermaal de door hen zo gehate Donald Trump gelijk blijkt te hebben gekregen, maar ook omdat hiermee wederom is bevestigd dat het zogenaamde complot tussen Trump en Rusland, waar ook ‘onze’ media maar al te graag in meegingen, inderdaad nepnieuws blijkt te zijn geweest, zoals o.a. wij altijd hebben geschreven. Maar de ‘kwaliteitsjournalisten’ van deze media zullen zichzelf ongetwijfeld te goed en onaantastbaar vinden om dat toe te geven.

Xander

(1) Breitbart
(2) Breitbart
(3) Afbeelding: Infowars
(4) Epoch Times

http://xandernieuws.punt.nl/content/2018/02/Vrijgegeven-m...

*

AAN DE VRUCHTEN GROOT OF KLEIN

KENT MEN DE BOOM

*

Ik bagatelliseer

Gij bagatelliseert

Hij bagatelliseert

Wij worden allemaal gebagatelliseerd

*

En dat is het geval, niet alleen in het Nederland onder Rutte III, niet alleen in Europa, maar over heel de enige Blaiwe Planeet van ons Zonnestelsel.

De vraag is alleen maar hoe lang dat nog kan duren

. De eerste Nationaal Socialistische Dictatuur onder Nonkel Dolf hield het maar 12 jaar vol: van 1932 tot 1945. Hun ‘Beste Leerling’, de Sociaal Democratische Deep State in de States is dus al ruimschoots over tijd…. De ‘Tweede Beste Leerling’, onze bloedeigen E.U. is eigenlijk – wegens hun grenzeloze megalomanie, nooit goed van de grond gekomen. Daar dreigt nu binnenkort geen buik-landing, maar een smoel-landing te zullen volgen.

Het voorspel daarvan beleven we al met de CDU van Merkel in Duitsland die ver vooruit claimde dat ‘es geschafft war’… Wat dan overeenkomt met het gezegde van het vel van de beer die verkocht wordt nog vòòr het beest is geschossen. Zelfs een nieuwe regering vormen met SPD, de Nieuwe Duits Nationale Socialisten van Martin Schulz, de gevluchte EU-Commisär die Duitsland wilde redden voor het Internationaal Socialisme, blijft aan de grond. Deze vlieger gaat niet op. Blijft vruchteloos rondjes taxiën om aan snelheid te winnen om op te stijgen.

*

Neen, ik geloof nooit dat dit gebaar met de gestrekte rechterarm van Schulz bedoeld is als ’n echte Hitler-groet. Hoogstens de onderdrukte uitdrukking van een nostalgisch verlangen naar die dagen. Enfin, een ander Alternatief voor Duitsland is niet goed genoeg.

*

Hemelrijker

De commentaren zijn gesloten.