09-02-18

4418

 

 IEDER VOLGELTJE, ZELFS HET KLEINSTE

ZINGT ZOALS HET GEBEKT IS

*

De madame van dit verhaal is lijk de berouwvolle zondares uit het Evangelie. Eerst (in 2012) bestormt ze, samen met een zwerm al even lieftallige geestesgenootjes van haar, de Hemel ten voordele van die sukkelaars van ‘Verrijkers’, of de verwenst ze nu ineens naar de Hel en alle duivels. Ze is misschien (maar dat is niet duidelijk) zelfs, als berouwvolle zondares, Lid geworden van die zwaar populistische AfD, de Alterative für Deutschland.

Tot inkeer gekomen? Slechte vrienden gehad? Slechte onderbriek-ervaringen opgedaan? Daar vertelt ze wel alles over in onderstaand verslag, opgetekend, hoe kan het aders, door Xander.

Xander, die Nieuws brengt als geen ander!

Één zwaluw maakt nog niet de Lente. Maar dar er op een niet verkeerd te verstane manier, uitgekeken wordt om te emigreren naar… Polen, is wel het absolute toppunt. Vooral als die vluchtweg door een Duitse madame, wiebs kandgeniten sedert de jaren ’30-’40, alle Polen, oud en jong, zonder onderscheid als ‘Untermenschen’ heeft behandeld

De ‘Untermenschen’ van toen blijken dus nu voor Duitsers heel wat beter te zijn dat de horden ‘Verrijkers’ die hun maar iij óns Land komen leeg vreten.

Het is dan ook ’n beetje heel spijtig, dat hier en nu geen

Dr. Joseph Goebbels

meer beschikbaar is, die deze ongewenste boodschap van toen, omgekeerd nu met goed gevolg zou kunnen rechtzetten. Als Minister van Propaganda was hij, naast Nonkel Dolf, bijna de Oppergod voor heel Gross Deutschland..

Want weet U, met die GroKo-coalitie aan het bewind, bestaat de kans dat, net als toen Joodse mensen, de kans niet zullen krijgen om te ontsnappen naar Poland. Er komt misschien voor de tweede keer weer een Wet die de doodstraf voorziet voor eenieder die uit racistische motieven, het Vaderland wenst e verlaten.

Met Merkel is men daar inderdaad bijlange nog niet aan de nieuwe patatjes! Al staan de eerste struiken toch al in bloei….

*

Oprichtster hulporganisatie migranten: Ik zat fout met open grenzen en ga emigreren

*

‘Moslimvluchtelingen zijn van kinds af aan gehersenspoeld door islam, en zijn absoluut niet van plan om onze waarden te accepteren’ – ‘Immigratie zoveel moslims is existentiële bedreiging voor onze manier van leven’

 

Sommige van deze zo naïeve ‘refugees welcome’ activisten beginnen spijt te krijgen.

Rebecca Sommer

richtte in 2012 de Werkgroep Asiel & Mensenrechten op, bedoeld om vluchtelingen te helpen. Ze was dan ook erg blij met het openen van de grenzen in 2015 voor een enorme stroom moslimmigranten, maar heeft daar nu spijt van, en gaat zelfs naar Polen emigreren ‘omdat Duitsland verloren is’. (UPDATE 18.35, zie onderaan)

 

‘Ik wilde toen iedereen helpen, en geloofde echt dat al deze mensen voor de hel wegvluchtten, en vreselijk in nood zaten,’ aldus Sommer in een interview met het Poolse weekblad Do Rzecy. Samen met 300 vrijwilligers begon ze met het geven van Duitse taallessen aan de nieuwkomers, met de bedoeling ze te helpen te integreren.

 

Aanvankelijk hoopte ze dat ‘hun middeleeuwse ideeën in de loop van de tijd zouden veranderen’, maar al snel realiseerde ze zich dat ‘moslimvluchtelingen zijn opgegroeid met waarden die totaal anders zijn. Ze zijn van kinds af aan gehersenspoeld en geïndoctrineerd door islam, en zijn absoluut niet van plan onze waarden te accepteren.’

 

‘Immigratie moslims existentiële bedreiging’

 

Ze ontdekte dat migranten ‘vinden dat wij ongelovigen zijn, en met minachting en arrogantie naar ons kijken.’ Moslims die ze wilde helpen, scholden haar uit voor ‘die stomme Duitse hoer’ en vielen haar al vijf keer aan. Ook haar vrijwilligers kregen het nodige te verwerken, waardoor sommigen er inmiddels mee gestopt zijn.

 

Sommer geeft nu toe dat ze het ondanks haar goede bedoelingen totaal bij het verkeerde eind had, en dat de immigratie van zoveel moslims een existentiële bedreiging vormt voor de Duitse manier van leven. Door familie hereniging, waar alle migranten recht op hebben, zal dit probleem snel nog veel groter worden.

 

‘Als Polen en Hongarije op dit punt niet toegeven, zouden jullie landen kunnen worden waar sommige Duitsers en Fransen naartoe zullen vluchten,’ vervolgde ze. ‘Jullie kunnen in Europa eilanden van stabiliteit worden.’

 

Ministerie erkent verband migranten en explosief stijgende criminaliteit

 

De enorme golf aanrandingen, verkrachtingen en andere misdaden die Duitsland dankzij migranten overspoelt –volgens de officiële politiestatistieken werd in 2016 in Berlijn al ruim de helft van alle misdrijven door migranten gepleegd-, heeft tot een run op allerlei alarmapparaten geleid, waaronder zelfs een joggingbroek die voorzien is van een ingebouwde knop die na indrukken een zeer luid alarmsignaal afgeeft.

 

Het ministerie van Familiezaken erkende laatst dat er een direct verband is tussen de massale binnenkomst van migranten en de pijlsnel stijgende criminaliteit.

 

Voor Duitsland is het te laat’

 

De vluchtelingenwerker waarschuwt dat Duitsland door de geplande gezins- en familiehereniging volledig overspoeld zal worden, en dat de politieke islam, die nu al steeds meer invloed krijgt op scholen, in politieke partijen, de overheid en de politie, op den duur de dominante kracht zal worden (zoals dat in bijna alle landen gebeurt waar de islam met een grote groep volgelingen een voet tussen de deur krijgt). Dat betekent het definitieve einde van onze vrijheid, democratie, stabiliteit en ook welvaart.

 

Het vierde kabinet Merkel, dat nu zo goed als beklonken is, gaat jaarlijks honderdduizenden moslims toelaten, waardoor het land al op korte termijn totaal zal veranderen. ‘Voor Duitsland is het te laat,’ is dan ook Sommers sombere conclusie.


Xander

(1)Paul Joseph Watson via Infowars
(2) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

(2) 

http://xandernieuws.punt.nl/content/2018/02/Oprichter-hul...

*

AAN DE VRUCHTEN GROOT OF LEIN

KENT MEN DE BOOM

*

Het wordt dus even verpozen in de hedendaagse Geschiedenis. Voor hen die het ’n beetje vergeten waren, maar vooral voor hen, de jongeren, die het niet eens wisten. Omdat onze Verkochte Media intussen van uit Hogere Regionen andere prioriteiten bevolen worden. Zoals de verplichte ‘Aanbevelingen’ door de verkeerd uitgelopen EU Natiestaat.

Het is in ons ‘collectief geheugen‘ wel een spreekwoord, dar ‘De Geschiedenis’ zich blijft herhalen’. Opmerkelijk, want na de 12 verschrikkelijk lange jaren van de Naziestaat onder Adolf Hitler (1932-1945), dat juist Polen, Hongarije en de 2 deelstaten van wat ooit Tchechoslowakije was (Tshecië en Slowakije), met de hoofdsteden Budapest, Warschau, Praag, Bratislava, als diens vazalstaten, achteraf in handen gevielen van de USSR, en dat het precies in Hongarije was, dat het Vrijheidsstreven voor het eerst de kop opstak. Wat uiteindelijk via de Val v/de Berlijnse Muur 1989) geleid heeft tot de algehele val van het Communisme…

De ‘Hongaarse Opstand’ (1956) werd inderdaad door de Sovjetsu bloedig onderdrukt, en vele Hongaren vluchtten vanf dan naar Het Westen.

**

*

Onder het bewind van János Kádár bleef in Hongarije het politieke systeem repressief, maar op economisch gebied werden de communistische principes vanaf de jaren zestig flexibel toegepast. De consument kreeg meer aandacht, er was enige ruimte voor particulier initiatief. Het land werd daarom door de westerlingen gezien als het "minst onaantrekkelijke" land van het Oostblok.

In de jaren tachtig ontstond in de communistische partij een belangrijke groep die ook meer politieke vrijheid wilde toestaan. Toen de ontwikkelingen in de Sovjet-Unie dat mogelijk maakten werd de oude Kádár terzijde geschoven en begon het bewind zichzelf te hervormen. In 1989 werden de leiders van de opstand van 1956 in ere hersteld. Op 23 augustus 1989 opende men het IJzeren Gordijn en in oktober van dat jaar werd in overleg met de democratische oppositie de volksrepubliek ontbonden en vervangen door de Republiek Hongarije. De eerste vrije parlementsverkiezingen vonden in 1990 plaats. Door het uiteenvallen van de Sovjet-Unie in 1991 kon Hongarije ook in de buitenlandse politiek vrije keuzes maken: het land trad na volksraadplegingen toe tot de NAVO (1999) en de Europese Unie .

*

Ook in Polen stond (1989) Lech Walessa op dezelfde bres tegen het Communisme. In Gdansk (Hitlers Dantzig Corridor) kreeg Moskou te mkaen met grote ‘stakingen’ op de Leninwerf. Door historici wordt Solidarność tevens beschouwd als een van de belangrijkste elementen in de val van het communisme in het Oostblok Door historici wordt Solidarność tevens beschouwd als een van de belangrijkste elementen in de val van het communisme in het Oostblok.

Kapelletje in Roeselare (zie verder)

*

Zoals U ziet, zijn de huidige landen van de ‘VISEGRAD GROEP’ een vaste constante in de Geschiedenis van ons Oude Avondland, dat terzelfder tijd het Centrum van de Westerse Beschaving is. Wij, in de Ieperse Westhoek werden daarbij door ‘de Geallieerdeen’ van ‘de Feldgrauen’ bevrijd op 4 Setember1944: dàt schept ’n band.

Is o.a. door de dankbare bevolking vastgelegd voor het nageslacht, door dat ‘Pools Kapelletje’ bij het binnenrijden van Roeselare. Heb ik al uitvoerig toegelicht op deze Blog.

Komt daarbij dat die 4 landen in hoofdzaak al die jaren Christelijk zijn gebleven. Ook dàt schept ’n band.

*

Broekzèl en wijde omgeving, waar stilaan de ‘burger-oorlog’ lijk in Syrië begint op te flakkeren (Parijs, Calais, Groot Bijgaarden, drugsoorlog Antwerpen), zou als terminaal zieke patiënt, m.i. best beginnen nadenken. Het lijf en de ledematen zijn uitgeput, overmand door de allerlei bacillen, maar het hart in Centraal Europa, is kerngezond.

Ps

Felicitaties voor Theo Francken. Niet zo vanwege de Media, die noodgedwongen en bijna knarsetandend de waarheid over dat ‘martelen’ in Soedan wel moesten brengen. Hun commentaar was veelzeggend. Dat definitief negatief rapport was het big veem meer.

Gedaan met blaasjes wijsmaken!!!!

*

Hemelrijker

De commentaren zijn gesloten.