12-02-18

4420

 

 IEDER VOLGELTJE, ZELFS HET KLEINSTE

ZINGT ZOALS HET GEBEKT IS

*

Waarom, denkt U, dat de Franse Overheid, net als de Overheid overal in Europa (buiten de V4) laat betijen? Ze zullen zelfs tot het te laat is, en voor zij in de vergetelheid wegzinken, de realiteit blijven ontkennen. Wat moeten die Mos Slimmerds voor zoveel naïviteit!.in hun zwarte baardje lachen.

Spijtig dat ‘De Mensenrechten’ al uitgevonden waren anders hadden zij dat wel zelf gedaan! Want die Westerlingen slikken werkelijk alles. ‘Familie-hereniging’ is ook zo’n mensenrecht. Waarom moet de rest naar hier komen, en waarom wordt die ene die op avontuur getrokken is, niet terug gestuurd? Ons allemaal in vrede laten leven, neen, voor zo’n ouderwets gedoe was er geen plaats in dat ‘Carter’ dat toen werd afgekondigd door de Verenigde Nazies Naties.

Elders vond ik onderstaande video. Die spreekt boekdelen. Dit kleine voorsmaakje om aan te tonen hoe ver het op vandaag reeds staat. Onze media? Die zijn tot over hun twee ezel-oren bezig met de ‘vredevolle stil gevallen oorlog’ in tussen Noord en Zuid Korea en met de Olympische Spelen…Dat zijn spelletjes aan de andere kantt van de wereld!

Op TeeVee is het uitsluitend karnaval en krokusverlof dat de klok slaat. Aangevuld met ’n handvol anti-Trump nepnieuws.

De ruwe werkelijkheid van de dag ziet U hieronder. Start de video vòòr U overgaat tot de ‘plat du joir’ hieronder. Maar opgepast: teveel nadenken kan Uw gezondheid schaden.

http://nageltjes.be/wp/wp-content/uploads/2018/02/Ondertu...  

*

Gelukkig geeft HLN gevonden via “Krantenkoppen’, zonder centjes,slechts 25% vrij van wat Le Monde heeft onderzocht. En eerlijk gezegd, zo erg heb ik het ook niet begrepen op geen van de twee. Er hangt zò al genoeg indoctrinatie in de lucht. En om helemaal eerlijk te zijn,we hebben allemaal al lang meer dan genoeg van al die verkopers van bedrukt papier. Zonde van onze tijd om ovedrfal hetzelfde liedeke te moeten leze dat ze als op commandode ruimte insturen. Enerzijds en anderzijds, maar hun mening primeert.

De ‘Pers’?! Die zijn lijk Leerling Tovenaars, die de ‘Danse Macabre’ voor spelen, zonder te weten hoe ze al die geraamten na middernacht weer onder de grond zullen krijgen…Kritische geluiden? Het systeem Stalin, Hitler en de islammerij malen daar korte metten mee.

 

Namelijk, dat immigratie misschien wel niet zo goed is voor onze gezondheid. Maar net als roken, schaadt het de gezondheid.

**

*

*

In deze Franse stad rekruteert IS bij de vleet en zwaaien islamisten de plak: alle slagers zijn halal, enkel mannen op café

*

Karen Van Eyken 08 februari 2018 15u15

 

In Trappes, een kleine Franse stad nabij Parijs hebben de integratie-inspanningen van de overheid grandioos gefaald. Islamisten zetten er vandaag de toon. In het enige café in het centrum blijven alleen mannen over. Alle slagers zijn halal. Het is de Europese rekruteringshoofdstad van IS.

Gematigde moslims voelen zich er niet langer thuis. Twee journalisten van de Franse krant Le Monde deden een jaar lang research. Dit zijn hun ontstellende bevindingen.

*

Wanneer je Trappes vanuit de lucht bekijkt, dan je zie je dat de stad in de groene achtertuin van Parijs ligt. Maar het is een enclave van armoede, die wordt omgeven door welvarende uitlopers van de hoofdstad. De stad is omsloten door een wereld waarmee ze niets gemeenschappelijks heeft.

*

Nochtans heeft de stad vele bekende zonen voortgebracht. Denken we maar aan acteur Omar Sy van de Franse kaskraker ‘Intouchables’ of voetballer Nicolas Anelka die ondertussen moslim geworden is en voortaan als Bilal Abdul Salam door het leven gaat en in Saoedie-Arabië woont. Maar ook 67 andere zonen van Trappes haalden de krantenkoppen. Zij sloten zich aan bij IS in Syrië. En zo groeide Trappes uit tot de Europese rekruteringshoofdstad van de terreurgroep.

 

De verslaggevers van Le Monde wilden oorspronkelijk een verhaal over immigratie vertellen maar de maatschappij die ze hebben aangetroffen, tartte elke verbeelding. In Trappes zijn de islamisten de baas en die nieuwe realiteit laat zich in alle geledingen van de maatschappij voelen.

*

Je hebt 25% van dit artikel gelezen

https://www.hln.be/nieuws/buitenland/in-deze-franse-stad-...

*

AAN DE VRUCHTEN KENT MEN DE

*

En neen, in Parijs zal het wel niet anders zijn dan in Saxencoburgia. Broeksèl is immers al heel z’n leven de weerspleelt (*) van Parijs. Het merendeel van die ‘Verrijkers’ bij ons zijn, even goed als wij, inwoners van òns land, dank zij de ‘Snel Belg Wet’ van het Gentse Liegebeest, wildvreemden evenwaardig aan elk van ons. Om het even de kleur, de achtergrond, de cultuur. ‘Diversiteit’ is de leuze. Nationaliteit Belg. In wel 200 verschillende talen. Voorgoed voorbij de tijd dat er gestreden werd omdat de taal gans het volk was! Pure nostalgie! We spreken er niet meer over. Wij, de Nieuwe Vlamingen willen daar van af.

Waarom ook nog maar alleen Vlaming te zijn, dien God Vlaming schiep! Wereldburgers, dat moeten wij zijn. Liefst allemaal met hetzelfde eenheids Mao kostuum… En die ‘Verrijkers’ willen mordicus worden wat wij kwijt willen.

*

(*) Weerspleet = weerspiegeling, op z’n West-Vlaams, omdat men er altijd ‘korter mee weg is’ dan elders….

*

En waar zit de oplossing? Die hangt niet in de sterren, maar ligt voor het grijpen. Kijk naar wat Trump doet in zijn zijn land!

Een normaal land zeet onder geen enkele beding, zijn eigen onderdanen uit. Maar wat is nog normaal in Saxencoburgia?

Is dat dan ’n beletsel om eenmaal normaal te doen? Om minstens een begin te maken aan de zuivering? Wat denkt U hoe de Mos Slimmerds, moesten ze het helemaal voor het zeggen hebben, dat zouden oplossen?. Wij, we doen het op een humane manier. Lijl met de ‘uitgeprocedeerde Soedanezen.

*

Als het voor VRHFSDT al zo eenvoudig was om elke hond met ’n hoed op tot ‘Belg’ om te smeden, dan moet het nog makkelijker zijn om die kunstgreep terug te draaien. En dat zonder de racistische toer op te gaan. Volstaat het zheden ten dage niet, naar de Burgerlijke Stand te trekken om zelfs van geslacht te veranderen?

Verlà, want dan is het simpel. Hier geboren en getogen? Ja Ja, dat zijn onze zwerfkatten ook. Hen ’n ander paspoort geven, verandert niets aan hun natuur. Waar iemand ter wereld komt, zegt nog niets, het geeft zekerlijk geen enkel ‘recht’… Hoogstens plichten. En het geeft hem of haar al zekerlijk niet het recht om zich hier als onze gelijke op te dringen. Hier geboren zijjn zegt nog niets. Al Uw ouders, grootouders, overgrootouders hadden andere ‘roots’ dan wij? Kijk wat er gebeurt in de natuur, in het platenrijk, het dierenrijk, het vogeldom Maar niet zo in het mensdom-dom-dom. Bom! Boem! .Baaf!!!! Een mixte van vissen, vogels met leeuwen en antilopen, zou dat dan de juiste’ diversiteit’ zijn? Een Nieuwe Wereld maken, daar wist Orson Welles al lang geleden alles over.

Ha neen, hé makker (of makkeres)! Soort bij soort. Blijft langst duren!

*

Hemelrijker

De commentaren zijn gesloten.