26-02-18

4428

IEDER VOGEL IN VRIJHEID

ZINGT ZOALS HIJ GEBEKT IS

*

Neen, hoor! Naar Canossa gaan, da’s niks voor de Elite die overtuigd blijven altijd gelijk te hebben, zelfs gelijk in het ongelijk. Trouwens, de uitvinder van die Canossa-gang is vooral bekend voor ‘nicht nach Canossa gehen’. Daar is zelfs achteraf ’n monument voor opgetrokken.Met ongeveer deelfde betekenis als de ‘hymne’ dat alle mensen ooit wel eens broefers zullen worden.

Neen, van die vermeende Russische inmenging ten voordele van Trump in de Amerikaanse Verkiezingen gaan we niet veel meer horen. Want geen spaander van waar. Zelfs al moest het Congres daar The Clinton Gate wijd voor openstellen, onze ‘Media’ zullen nog verder de andere kant opkijken. En Trump zal nog veel zaken aanpakken waarmee zij, alle ‘democ’-rats ter wereld, in al hun blinde hoogmoed, niets van begrijpen… Trump namelijk, bestuurt de Staat zoals een ondernemer zijn onderneming leidt. Met verstand en doorzicht.

Kortim, Trump bestuurt totaal anders dan de Brusselse ratten van de PS.

Zouden die Breedsmoel-kikkers van de Pers dan niet beseffen, dat zwijgen gelijk staat met schuld bekennen? Achten zij hun publiek dan zo dom, dat Kuurne-Brussel-Kuurne belangrijker moet zijn dan de wereldvrede die dreigt ons te ontglippen? Het is dàt of het dood bombarderen van vrouwen en kinderen in Syrië, wat nog altijd de schuld blijft van Trump.

Of snaptet nie?

Dat al die oorlogen begonnen zijn onder Moh Bama, is effe van geen belang. Trump had ze maar moeten voorkomen. Waarmee denkt Europa zich te moeten bemoeien? Toch niet met het Heilige der Heiligen van de ziel van elke Amerikaan, de ‘Wapenwet’…

Kijk, da’s nu eens ’n kolfje naar hun hand. Ze kunnen hun vuile tong haar gang laten gaan, doe aanslagen op die zovele scholen: da’s toch de schuld van Trump? Die doet daar gewoon niets aan. Want verbrand aan de ‘wapenlobby’ die zijn kiescampagne heeft gekocht… Neen, Hilary treft geen schuld. Spijts dat vele geld van die kant, werd ze niet verkozen. Alhoewel ze méér stemmen had…

En hun kritiek kan blijven duren: Trump is n-niet bij machte ook maar één komma aan die Wapenwet te wijzigen, want ingeschreven in de Grondwet.

En de Grondwet in Amerika is niet lijk bij ons, ’n vodje papier.

**  **   **  **

 

INGEHUURDE HOOFDSCHOTEL

Hudson Instituut: Alles waar Trump valselijk van werd beschuldigd, deed Obama echt

Mueller heeft inderdaad geen enkel bewijs tegen Trump gevonden – Hillary gaf 53 x meer uit dan Russen aan campagne, maar verloor toch – CIA veteranen: Rusland heeft niets verkeerds gedaan, wij bemoeien ons ook altijd met verkiezingen andere landen (‘maar wij hebben de juiste motieven’)

 

Nu de speciale aanklager

Robert Mueller

feitelijk tot de conclusie is gekomen dat er geen enkel bewijs is van een samenzwering tussen president Trump en de Russen (2), heeft Lee Smith van het Hudson Institute gezegd dat ‘alles waar ze Trump van hebben beschuldigd... door de regering Obama werd gedaan.’ Tevens heeft een groep CIA veteranen en researchers in een artikel in

bevestigd dat Rusland niets verkeerds of vreemds deed, en dat de VS zelf altijd en overal de verkiezingen probeert te beïnvloeden. ‘Maar wij mogen dit, want wij hebben de juiste motieven.’

Trump-Rusland dossier nu ook officieel een leugen

Smith beschuldigt de grote Amerikaanse media van hypocrisie, omdat die in alle stilte zijn gestopt met hun berichtgeving over de ‘geheime samenwerking’ tussen Trump en Rusland, nu dit ook officieel puur nepnieuws is gebleken. En ‘nepnieuws’, dat is – overigens ook in Nederland- volgens de massamedia alleen iets dat door de onafhankelijke alternatieve (internet)media kan worden verspreid, en nooit door de zichzelf verklaarde ‘kwaliteitsjournalisten'.

 

Zoals we van meet af aan hebben geschreven blijkt Muellers onderzoek ‘gebaseerd op de leugens in het Christopher Steele dossier,’ waarmee hij verwijst naar de voormalige Britse MI6 spion, die in opdracht van de Democraten een fake dossier over Trump en Rusland samenstelde. Mueller klaagde wel 13 Russen en Russische bedrijven, en drie instanties aan wegens het voeren van ‘een informatie oorlog’ tegen de Verenigde Staten, omdat ze geprobeerd zouden hebben ‘tweedracht te zaaien’ via berichten op Facebook en Twitter.

 

Hillary gaf per maand 53 x meer uit, maar verloor toch

Al eerder werd bekend dat Russen in Rusland daar ‘maar liefst’ $ 1,2 miljoen per maand voor uittrokken – een schijntje, zeker vergeleken met de $ 66 miljoen die Hillary Clinton en de Democraten maandelijks uitgaven voor hun mislukte campagne.

 

Daar komt bovendien nog bij dat lang niet al het Russische geld voor pro-Trump berichten werd uitgegeven, maar ook voor Hillary’s Democratische tegenstanders Jill Stein en Bernie Sanders (3).

 

Absoluut obscene campagne van de pers’ om aandacht van Hillary af te leiden

 

Smith wijst erop dat de grote media en bekende journalisten bewust deelnamen aan een politieke campagne tegen Trump, mede omdat er op dat moment al een geheim FBI onderzoek naar Hillary’s criminele handelingen – zoals het illegaal verkopen van een deel van Amerika’s verrijkte uranium aan Russen - liep. ‘Toen dachten ze: laten we Trump ook onderzoeken, en dat gebeurde, wat op zich al krankzinnig genoeg was.’

 

‘En na de verkiezingen werd het zelfs nog erger. Toen werd het een aanval, niet alleen op de president... maar ook op de keuze van de Amerikaanse kiezers, op wie zij als president wilden. Dat was een absoluut obscene campagne van de pers – eerst tegen Trump, daarna tegen het Amerikaanse publiek.’

Fox kopstuk Laura Ingraham

pleitte er dan ook openlijk voor dat Mueller een onderzoek opent naar Hillary Clinton, John Kerry, Susan Rice, en mogelijk ook Obama. (4)

 

Westerse media negeren dat ze weer nepnieuws hebben verspreid

 

De Amerikaanse, maar ook de Nederlandse media doen nu alsof hun neus bloedt en nooit hebben deelgenomen aan deze schandalig bevooroordeelde campagne vol nepnieuws en leugens.

‘Alles waar ze Trump van beschuldigden, werd door de regering Obama gedaan,’ vervolgde Smith. ‘In Oekraïne, in Syrië, of je het nu wel of niet met zijn beleid eens was - ik overigens niet. Plotseling blijken al die bekende journalisten, die vaak intensief en persoonlijk met Obama spraken, op de een of andere manier steeds te negeren wat hij heeft gedaan, en te stellen dat niet hij, maar Trump de krankzinnige leugenaar was... Dat op zich was al een enorme aanwijzing.’ (1)

 

‘Russen deden niets verkeerds’

 

Een groep voormalige CIA veteranen en researchers heeft in een artikel in de New York Times gesteld dat de Russen inderdaad niets bijzonders hebben gedaan. ‘Als je aan iemand van de inlichtingendienst vraagt of de Russen de regels hebben overtreden, of iets bizars hebben gedaan, dan is het antwoord: nee, helemaal niet,’ aldus Steven Hall, die 30 jaar lang bij de CIA werkte, en er tevens op wees dat de VS er nog nooit een probleem van heeft gemaakt om zich met de verkiezingen in andere landen te bemoeien.

 

VS mag wel bemoeien, want ‘wij hebben de juiste motieven’

 

Volgens Hall en de andere veteranen en analisten is Amerika in tegenstelling tot Rusland hiertoe gerechtvaardigd, ‘omdat het om de juiste motieven gaat’. Ja, en daarom zijn het niet de Russen, maar de Amerikanen die overal ter wereld oorlogen beginnen, waar alleen al sinds ‘Irak’ naar schatting minimaal één miljoen, maar vermoedelijk een paar miljoen mensen bij zijn omgekomen. Want dat is om de ‘Westerse waarden’ en ‘democratie’ te verspreiden, en dan mag je klaarblijkelijk, zoals Obama deed, straffeloos –en geregeld zonder instemming van de VN Veiligheidsraad en het Amerikaanse Congres- 9 landen laten bombarderen.

*

 

Xander

(1) Breitbart
(2) Infowars
(3) Infowars
(4) Breitbart

 

http://xandernieuws.punt.nl/content/2018/02/Hudson-Instit...

*

 

AAN DE VRUCHTEN

KENT MEN DEN BOOM

*

Kijk, ik weet het ook niet, wat er ineens in die Amerikaanse jongeren is gevaren. Ik weet het niet, maar het laat zich gemakkelijk raden. Er zijn de drugs. Daar is de zedenverwildering. Er is veel werkloosheid. Er is de sfeer van geweld.

Er is vooral de islammerij, die geweld in het vaandel voert. Onder Moh Bama is de invasie werkelijk de spuigaten uit binnengelopen. Amerika zal nooit meer het Amerika zijn van vòòr de ongestoorde rooftocht der Moslim Broeders. Het Pentagon is op het nippertje tegen gehouden door het gezond verstand om zelfmoord te plegen. De remedie heet Trump.

Mij is het niet bekend, of een van die zovele daders van die schoolmoorden ooit naar behoren zijn bestraft. Publiekelijk de doodstaf uitvoeren, met zoveel bombarie als mogelijk. De schandblok is niet meer van onze tijd, maar ik durf er op te wedden dat de ouders van al die vermoorde kinderen dat marteltuig maar al te graag terug zouden zien weer opduiken.

 

*

Het Volk wil bloed zien vloeien, en Trump kan hier tonen dat er met vaste hand moet opgetreden worden. De samenleving is verruwd tot op de rand van het primitieve. En bovenal zijn er de geweldspelletjes op video Daar knalt men er op los en de jongeren zitten er als gebiologeerd met verglaasde ogen naar te staren. De huiskamer zit a.h.w. vol rook. Ze zijn al lang de experimenten op elkaars lichaam ontgroeid. Hebben ze trouwens alles over geleerd in de lessen biologie. En eenmaal 18 zijn er geen grenzen meer. Zeker niet aan het het gebrek aan fatsoen.

Gezag van ‘Hogerhand’ is er al lang niet meer. Zij, de jeugd, hebben nu ineens alle rechten. Plichten? Da’s voor Pastoors…

Er moeten gewoon voorbeelden worden gesteld. Exact de toepassing van wie het geweer bemint, zal er aan ten onder gaan. Geen kosten of moeite voor doen. Gewoon standrechtelijke executie…

Amerikadat is toch het land der Onbegrensde Mogelijkheden?

*

Hemelrijker

De commentaren zijn gesloten.