27-02-18

4430

 

 IEDER VOGEL IN VRIJHEID

ZINGT ZOALS HIJ GEBEKT IS

*

Het is inderdaad onvoldoende geweten, dat er in het uiterste Zuiden van Italië, hele dorpen zijn die totaal verlaten, gewoon her-bevolkt zijn geworden door horden avonturiers die leven van de jacht en de visvanst, d.i. van roof en moord. En ja, zolang dat fenomeen beperkt bleef tot de regio zelf, kon dat geen kat schelen wie door woe vermoord werd of moord pleegde. Wetteloosheid troef. Als er maar geen ruchtbaarheid aan werd gegeven. Calabrië was/is de naam, een beladen begrip in de SaxenCoburg-clan.

*

We hebben het persoonlijk, crescendo, meegemaakt. Bedelaars overal op de openbare weg, huisvredebreuk. Nachtelijke bezoekers in de jonge meisjeskamers. De jaren dat we daar, zo’n 130 Km ten Noorden van Rome woonden, hadden we onze veiligheid te danken aan onze drie binnen de omheining los lopende Duitse Herders. Die hielden zelfs de wilde zwijnen ver van ons bed…. Buoten de toeristenmaanden Juli en Augustus was het daar kam en leefde iedereen met iedereen. Tot de eigen bevolking stilaan wegbleef van de terrasjes, wegens overbezet door Afrikanen die probeerden overal medelijden op te wekken…. Daar het uitsluitend jonge mannen waren, was dat eerder bedreigend. Niemand begreep, aangezien ze ‘buiten’ woonden, waar het geld vandaan kwam om dag na dag fijn uitgedost te zijn, de duurste GSM’s te hebben en altijd maar in beweging bleven. Richting Zwitserland en Franrijk.

Het was de Vlucht niet naar Egypte, maar weg van Egypte.

*

En alsof het nog niet erg genoeg was, kwam

het Vogelkoppeke Herman van Rampaai aai als President van de EU, naar Milano om Berlusconi aan de kant te schuiven en e vervangen door Mario Monti de GoldmanSachts Benkier… Berlusconi namelijk was ‘verbrand’ geraakt, door in Broeksèl te komen protesteren tegen al die ‘vluchtelingen’.

*

En zo staan we dan op de vooravond van wat ooit in de Geschiedenisboekjes zal vermeld staan als de Tweede Italiaanse Renaissance… Op hoop van zege!

INGEHUURDE HOOFDSCHOTEL

*

Islamisering: Stadje bij Napels compleet overgenomen door Nigeriaanse migrantenbendes

Prominente Italiaanse criminoloog en psychiater waarschuwt op TV dat Italië wordt ‘gekoloniseerd door de Nigeriaanse maffia, voor wie kannibalisme eerder regel dan uitzondering is’ – Twee oppositieleiders beloven bij verkiezingswinst 600.000 illegalen te deporteren

*

Met duizenden per week worden ze opgehaald door Europese hulporganisaties.

*

Het plaatsje Castel Volturno bij Napels, ooit een kustresort, is volledig overgenomen door Nigeriaanse migranten-bendes. Journalisten die erover willen schrijven, kunnen er alleen met politiebescherming komen. Van de 30.000 inwoners is 20.000 nu Nigeriaan. Drugshandel, diefstal, geweld en prostitutie, ook door kinderen (voor bedragen variërend van € 5,- tot € 15,-) , bepalen het straatbeeld. De prominente criminoloog en psychiater Alessandro Meluzzi waarschuwde vorige week op TV dan ook dat Italië ‘wordt gekoloniseerd door de Nigeriaanse maffia’. Dat was mede naar aanleiding van de gruwelijke moord op een Italiaans meisje door een Nigeriaanse migrant.

*

De huidige Italiaanse regering zet net als in de rest van West Europa nog steeds in op het proberen te ‘integreren’ van migranten, maar overal is zichtbaar dat dit op een totale mislukking uitloopt. Burgemeester Dimitri Russo van Castel Volturno zei dan ook dat de maatregelen van de overheid niet voldoende zullen zijn om de exploderende criminaliteit die wordt veroorzaakt door migrantenbendes te stoppen. Zo belandt zo’n 80% van de Nigeriaanse vrouwen en meisjes in Italië door deze bendes in de prostitutie.

 

Zelfs Afrikaanse inwoners van het stadje klagen nu over de komst van zoveel criminele ‘land’genoten. ‘We kunnen al die mensen niet blijven accepteren,’ aldus een van hen, genaamd Martin. ‘We hebben niet de middelen om ze op te voeden. We zijn hier niet in Afrika, maar in een beschaafd land, en deze mensen moeten worden opgevoed.’

 

De kans dat zo’n ‘opvoeding’ slaagt is gezien het vastgestelde gegeven dat 80% van alle migranten niet eens in staat is een simpele taalcursus te volgen, en 95% sowieso rechtstreeks in de bijstand verdwijnt, bijzonder klein.

 

Twee oppositieleiders willen 600.000 migranten deporteren

 

Volgens oud premier Silvio Berlusconi leven er al zo’n 600.000 illegale migranten in Italië. Hun aantal neemt dankzij tal van hulporganisaties en de EU met vele duizenden per week toe. Net als Lega Nord leider Matteo Salvini belooft nu ook Berlusconi dat als hij volgende maand de verkiezingen wint, al deze 600.000 illegalen zal laten deporteren.

 

De toch al hoog opgelopen anti-migrantenstemming in Italië is de laatste tijd fors aangewakkerd door enkele gruwelijke moorden. Zo werd het 18 jarige Italiaanse meisje Pamela Mastropietro door een 29 jarige Nigeriaanse migrant verkracht, vermoord en in stukken gehad, die vervolgens in koffers langs de kant van de straat werden gezet. Later werden nog twee andere Nigerianen gearresteerd wegens vermoedelijke medeplichtigheid. (1)

 

Criminoloog: Italië gekoloniseerd door Nigeriaanse kannibalistische maffia

 

De prominente criminoloog en psychiater Alessandro Meluzzi waarschuwde vorige week in een TV interview dat ‘de Nigeriaanse maffia, de meest meedogenloze ter wereld, Pamela heeft vermoord. Hun groepen koloniseren Italië, en stelen de handel van de traditionele maffia families. Wat er met Pamela is gebeurd is dezelfde methode die de Nigeriaanse maffia systematisch toepast in hun eigen land en elders. Voor hen is het routine om slachtoffers in stukken te hakken en in sommige gevallen deels op te eten.’

 

Meluzzi zei dat niemand in Italië over de kannibalistische praktijken van Afrikaanse migranten durft te praten, omdat het establishment dan gelijk ‘racisme’ begint te schreeuwen. ‘Dit zijn echter geen uitzonderingen, maar de regel,’ benadrukte hij. ‘We moeten hier dus maar aan wennen, want het is slechts het topje van een ijsberg die nog veel groter gaat worden.


Xander

(1) Breitbart
(2) Breitbart
(3) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

http://xandernieuws.punt.nl/content/2018/02/Islamisering-...

*

AAN DE VRUCHTEN

KENT MEN DEN BOOM

*

Het is natuurlijk als vloeken in de Kerk, maar ik herinner mij nog als was het de dag van gisteren, dat ‘de Poet’ en Il Cavaliere samen aan de Zwarte Zee diep in ’n eeuwenoude wijnkelder, ‘n glas rode wijn tot zich namen, van een paar eeuwen oud Zij deden dat als beste vrienden, nadat de Krim gekozen had voor Onafhankelijkheid en voor Vriendschap met Moedertje Rusland. Hier heet dat de annexatie van de Krim door Rusland.

*

Al vliegt de officiële leugen nog zo snel, de simpele waarheid achterhaalt hem wel.

Men zou in 1957, 12 jaar na het einde van WO II, de E.G.K.S., de Europese Gemeenscha voor Kolen en Staal, een goede economische samenwerking, even ombouwen tot de politieke eenheid van de Verenigde Staten van Europa. Kolen en Staal waren ooit de toverwoorden voor welvaart en rijkdom. Zie Wallonia…. Bleef over Europese Gemeenschap en daar is ondertussen ook een einde aan gekomen. Zie de Brexit en de V4 in de vroegere Oostbloklanden.

En daar staan ze nu met hun molentjes. Merkel: machteloos. Macron,. blij dat ie leeft. The C.C.C. (De Clinton Clan Club) op de drempel van de gevangenis. De Nato: een werktuig van de Amerikaanse oorlogsindustrie, door Trump als een Vredestichter in bedwang gehouden.

**

*

De enige twee zekerheden + addendum zijn deze drie. Trump, Poetin met in hun slagschaduw het China van de Toekomst.

De oude ‘Koloniale Rijken’ zijn op serven na dood. Maar ze hebben wel nagelaten hun verantwoordelijkheden na te komen…

 

*

Hemelrijker

 

4432

 

n.

 

INGEHUURDE HOOFDSCHOTEL

**

81ste Vlaams Nationaal Zangfeest

 

Op zondagmiddag 4 maart vindt de 81ste editie plaats van het Vlaams Nationaal Zangfeest.

Plaats van gebeuren is de ondertussen vertrouwde Lotto Arena in Antwerpen.. Het voorprogramma start om 14.00u , het eigenlijke Zangfeest start om 14.30u .

Kaarten en info : www.zangfeest.org

ANZ-secretariaat : 03/237.93.92

 

Geen zangfeest zonder samenzang en dus staan er naar goede gewoonte heel wat samenzangliederen op het programma : klassiekers, volksliederen, moderne kleinkunst, intieme liedjes, strijdliederen.

Op naar het honderdste Zangfeest

Er zijn nu 80 Zangfeesten voorbij, met vaste tred nemen wij de weg naar het honderdste. Met plezier in samenzang, in verbondenheid, met woorden die de Vlaamse bakens uitzetten, met als duidelijke focus een Vlaamse staat waar we al generaties lang aan werken en voor zingen.
26-02-18

4429

 IEDER VOGEL IN VRIJHEID

ZINGT ZOALS HIJ GEBEKT IS

*

Eerst wordt hiernavolgend HLN opgediend. Is anekdotisch maar zeer verhelderend.

Dan komt er als ‘Ode an die Freude’ de Open Brief aan die ene Rechtsonkundige die de Rechtsttaat misbruikt om zichzelf in de kijker te plaatsen. Allemaal vanwege de zonen van die ene vader, die ooit verklaarde (en gehoord vond) dar zijn betrapte zoon bij het forceren van een soort flipperlast, niet schuldig kòn zijn, want hij was van de soort die zelfs nog geen appel zou stelen die niet van he was.

** ** **

INGEHUURDE HOOFDSCHOTEL

*

De braafste van de Abdeslams zit in de cel voor overval: “Hij had affaire met de geldtransporteur”

Mohamed Abdeslam

werd verraden door een jaloerse collega, die afwist van de affaire.

Als ambulancier beroofde hij lijken. Maar voorts leek Mohamed Abdeslam de braafste van de drie broers. Brahim blies zichzelf op in Parijs en Salah wacht nog op zijn veroordeling. Maar nu zit ook Mohamed vast. Voor een gewapende overval op én met zijn vroegere collega’s.

Na de gewapende overval op een paar bedienden van de gemeente Sint-Jans-Molenbeek die op 23 januari met 70.000 euro cash over straat wandelden richting bank, was het heel snel duidelijk dat het een inside job was. Het feit dat de federale politie de overval metéén naar zich toetrok, bewijst dat de naam van Mohamed Abdeslam ook vrij snel genoemd werd. Vorige week arresteerde de federale politie vier verdachten.

Getrouwde vrouw

Naast Mohamed Abdeslam werden ook drie medewerkers van de gemeente Sint-Jans-Molenbeek in de boeien geklonken. Onder hen M.A. en N.D - de getrouwde, vrouwelijke geldtransporteur die overvallen werd. De overval werd overigens gefilmd en uit die beelden blijkt dat de vrouw zich niet verzette tegen de gewapende overvaller. Begrijpelijk, maar nu toch wat vreemd, gezien N.D. een getraind judoka is. Bovendien zou ze, zo wordt in de wandelgangen beweerd, een affaire (gehad) hebben met Mohamed Abdeslam, hoofdverdachte nummer één. Een ietwat jaloerse collega die op de hoogte was van zowel de affaire als de overval, heeft de politie getipt.

Van de vier verdachten werden uiteindelijk twee mannen aangehouden. “Eén van hen is inderdaad Mohamed Abdeslam, broer van...”, aldus het parket. “Hij wordt verdacht van diefstal met geweld in bende en met wapenvertoon.” Welke rol Abdeslam precies had in de overval moet nog uitgeklaard worden. De vrouwelijke bediende en een andere verdachte werden na verhoor vrijgelaten. “Mijn vrouw is slachtoffer in deze zaak”, liet de echtgenoot van de overvallen bediende dit weekend weten. Het geld is vooralsnog onvindbaar.

‘Respectvol beroofd’

De Abdeslams hoeven niet voorgesteld te worden. Oudste broer Brahim (31) blies zichzelf op bij de terreuraanslag in Parijs. Jongste broer Salah (28) werd na een vlucht van vier maanden gearresteerd. Intussen verbleef de middelste broer, Mohamed, thuis bij de ouders in Sint-Jans-Molenbeek. Daar had hij gewerkt tot hij in 2016 ontslagen werd na een ‘vertrouwensbreuk’ en ongepaste uitspraken over zijn broers. Dat hij op dat gemeentehuis, bij burgemeester Philippe Moureaux (PS), sowieso al terechtkon, was verwonderlijk gezien zijn verleden. Als ambulancier had hij immers lijken beroofd van hun bezittingen - geld, goud en juwelen - alvorens de lichamen te transporteren. Hij en een handvol anderen stonden daar in 2005 voor terecht. Eén van de kompanen zei toen dat als ze een gouden ketting van een overleden vrouwtje losrukten, dat ze dat “voorzichtig en met respect voor de menselijke waardigheid deden”. Er kwam een veroordeling, maar het vonnis werd nooit uitgevoerd, waardoor nabestaanden nooit vergoed werden.

 

Broer van Abdeslam opgepakt in verband met overval in Molenbeek

**

*      

De grote broer van terreurverdachte Salah Abdeslam, Mohamed, is opgepakt in verband met de gewapende overval op ambtenaren van de gemeente Sint-Jans-Molenbeek op 23 januari. Dat schrijven La Dernière Heure en de kranten van Sudpresse vandaag.

 

Bij de overval op drie bedienden van de gemeente Molenbeek, die met cash geld op weg waren naar de bank toen ze overvallen werden door een persoon met een mes, werd ongeveer 70.000 euro buit gemaakt. Volgens La Dernière Heure werd Mohamed Abdeslam gisteren samen met een andere verdachte door de onderzoeksrechter aangehouden in de zaak. Momenteel zit hij dus in voorlopige hechtenis.

Mohamed Abdeslam is een voormalige werknemer van de gemeente. Hij zou recentelijk zijn ontslagen.

https://www.hln.be/nieuws/binnenland/broer-van-abdeslam-o...

*
Onderwerp: Abdeslam vrij ?

OPEN  BRIEF  AAN  MEESTER  SVEN  MARY                                                                                          

Waarde Meester,

 

U is zeker opgetogen over het onderhoud van de Voorzitters van de Ordes bij premier Michel. Zij steunen U met de verklaring dat “iedere persoon recht heeft op bijstand door een advocaat en dat deze in alle vrijheid en onafhankelijkheid moet verdedigen…”Dat is natuurlijk juist.  Maar U, en uw collega’s, gaan voorbij aan een ander belangrijk rechtsprincipe, dat eenieders vrijheid beperkt is tot de grens waar aan anderen schade wordt berokkend. En dat is nu de kern van het probleem.

 

U is van oordeel dat Abdeslam vrijuit moet gaan omwille van een kleine fout in de procedure : één enkel document(je) in een “foute” taal. Vraagje : is dat document zo essentieel dat het  de rest van de procedure minderwaardig maakt ?

 

Als U uw slag thuis haalt, dan berokkent U enorm veel schade aan velen.

 Schade aan de politiemensen die met veel moeite hebben achterhaald waar de misdadigers zich schuil hielden. Tijd en energie verspild.

 Schade aan de leden van de interventie-eenheid, die  hun leven op het spel hebben gezet om die misdadigers aan te houden.

Schade aan de diensten, die heel veel energie hebben gestoken in  ondervragingen. Zoveel tijd nutteloos besteed.

Schade aan de gerechtsdienaars, die uit het lijvige dossier de aanklacht formuleerden; U slaagt hen KO!.

Schade aan ons land voor de transportkosten van Abdeslam van de gevangenis in Frankrijk naar het gerechtsgebouw in Brussel; alles verspild. Zoals ook de uitgebreide zeg “ongeziene” , dus dure veiligheidsmaatregelen in en om dat gerechtsgebouw.

De lijst is ongetwijfeld nog langer ;  U kan het weten.

En daarbovenop de immense imagoschade voor ons land in het buitenland ; de internationale belangstelling voor het proces is groot ; haast niemand zal U begrijpen…

                                                                                                                                                      

En boven alles : een zware crimineel waarvan de misdaden zijn bekend, gaat vrij uit en kan morgen herbeginnen.

Wil U de gemeenschap daaraan blootstellen ? Nog  meer slachtoffers ?

Vindt U echt dat dit ene foute documentje zwaarder weegt dan dat allemaal ?

 

Legt U eens het pluimpje van dat foute documentje  in de balans van de rechtvaardigheid met de loden gewichten van al die schade !

 “Slaat dan de balans niet gewoon tilt” ?

Een procedure, die strikt verloopt “volgens het boekje”, staat niet altijd borg voor gerechtigheid.

De kritiek van minister Jambon op uw visie was nog zeer mild; in werkelijkheid zouden veel zwaardere bewoordingen passen.

Daardoor wordt niet “de rechtsstaat in vraag gesteld” (wat U graag doet geloven), maar wel Uw visie op een (onbeperkte) vrijheid.

Hopelijk bedenkt U zich nog? Of zou het toch kunnen dat U voor alles Uw eigen glorie zoekt ?

 

Bewijs het tegendeel ?

Met vriendelijke groeten.

** ** **

AAN DE VRUCHTEN

KENT MEN DEN BOOM

*

Het zal srraks zowat 100 jaar geleden zijn, dat Albert De Rotsbeklimmer openlijk verklaarde het lot van zijn Koninkrijk te verbinden aan de opgang van het Socialisme. Dat was in de gloriedagen van het Communisme en dat ‘Socialisme’ was noch min noch meer de zachtere vorm daarvan die als gegoten paste op de schedell van De Kleine Man.

Het is trouwens nog niet zo lang geleden, dat Che Guevara, Nelson Mandela en nog ‘n paar van die terroristen, zo goed als heilige werden verklaard. Ondertussen ween we wel veter.

Maar dit land, dat al vele decennia vierkant draait, met Brussel als orgelpunt, blijft het maar rekken. Want het is gebouwd op het spreekwoordelijk geduld der Vlamingen.

De pretentie van dat waterhoofd en krabbenmand Broeksèl groeit zelfs nog met de dag. Vooral nu het zich, bij de gratie van Berlijn, de Hoofdstad van Europa mag en moet noemen.

Niettegenstaande de vele fouten, is hier en daar, als door een vergrootglas per toeval ontdekt, een of ander goed kantje. Waardoor de mensen blijven zwijgen en knikken. Al loopt de rest nog zo verkeerd.

En dat blijft maar duren.

Overal elders in Europa gist en borrelt het. Zondag 4 Maart wordt de succesdag voor Silvio Berlusconi in Italië. Bijzonderste programmapunt: finito met dit Europa en bovenal finito met de overlast van al die vreemdelingen. Meer dan 2.000.000 zouden het akl zijn. Geregistreerd. Maar die zijn maar het tipje van de ijsberg…

Vergeten we daarbij vooral niet, dat in 1957 ‘Rome’ een van de ‘Founding Fathers’ was van datzelfde Europa.

België is een schurkenstaat geworden. Ziet war allemaal heeft gemogen in die 17 Baronnen waar meer dan 540 profiteurs nodig zijn om te blijven ‘draaien’.

Zij betalen zichzelf meer dan vorstelijk, eerst als vast benoemd ‘Ambtenaar’ met daar bovenop het honderdvoudige als ‘Consultant’. Benieuwd wat de Fiscus hierover denkt….

Molenbeek is niet de uitzondering. Maar het eerste opengebarsten kankergezwel waarvan heel het Zuiden des Lands bezaaid is. De Vorstelijke ‘Beslissing’ om de troon te verbinden met het Socialisme is ten einde. WalloBrux en alles beneden de Taal- en Armoegrens kunnen doen wat ze willen. Das Lued ist ausgsungen! Vlaanderen trekt zich terug.

*

Wat we zelf doen, bevrijd van al die mee*eters, doen we beter.

*

Hemelrijker

 

1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende