07-03-18

4439

 

IEDER VOGEL IN VRIJHEID

ZINGT ZOALS HIJ GEBEKT IS

*

De profundis clamavi ad te, Domine;

Domine exaudi vocem meam.

*

En neen, dit mogen zeker niet de eerste woorden zijn, die bij U opkomen als U leest welke ‘Gedachten Gestapo’ er in de maak is, die het Internet zal afschuimen om alles en iedereen die niet politiek-correct denkt zoals ‘zij’ het willen, met zich de vloer laat vegen.

Wij mogen ons vooral niet vroegtijdig voelen als de Heilige Man JOB, de auteur van de klaagzang hierboven, waarop gelukkig geen auteursrechten gelden, die op zijn mestvaalt als een uitgeschudde dakloze bedelaar de Hemel om bijstand smeekt.

Het getij is aan het keren. Straks staan al die kaboutergrote nieuwe ‘Führers’ uit het OKW in Brüssel gekaplaarsd en als marionetten verkleed, helemaal alleen in de vuurlinie. Nota bene een vuurlinie die ze zelf hebben gezocht.

*

Die Gedanken sind frei

wer kann sie erraten?

Sie fliehen vorbei

wie nächtliche Schatten.

Kein Mensch kann sie wissen,

kein Jäger erschießen

mit Pulver und Blei:

Die Gedanken sind frei!

*

Dit uit 1842 en zelfs veel vroeger stemmend lied, als bij toeval weer in de Duitse Taal, is volgens Google van de hand van Hoffmann von Fallersleben en werd vooral bekend tijdens de eerste jaren van het Hitlertijdperk.Later zwegen die weer, want ondergebracht in ‘Strafkampen’.

INGEHUURDE HOOFDSCHOTEL

*

Censuur: EU wil dat providers ongewenste ‘haatspraak’ binnen uur verwijderen

*

Xander 05-03-2018 13:29-

De Extreemlinkse meningen-dictatuur staat op het punt met keiharde maatregelen te worden afgedwongen - Facebook verwijdert wekelijks reeds vele tienduizenden berichten.

Nu de linkse meningen-dictatuur ook officieel door de EU zal worden afgedwongen, is het binnenkort echt helemaal gedaan met de vrijheid van meningsuiting op het internet.

*

Nu in de Verenigde Staten de door links gedomineerde social- en massamedia een ware ‘crackdown’ of ‘purge’ zijn begonnen tegen onafhankelijke nieuwsverstrekkers zoals Infowars, heeft ook het Politbureau van Brussel, de Europese Commissie, nieuwe censuur richtlijnen gepubliceerd. Daarin staat dat van providers wordt verwacht dat zij in de toekomst ‘terroristische inhoud’ en ongewenste, niet politiek-correcte ‘haatspraak’ binnen een uur van het internet verwijderen, en tegelijkertijd zowel de politie als Interpol inlichten.

*

Met andere woorden: ook in Europa komt er een crackdown/purge van alle onafhankelijke en kritische –voornamelijk rechtse/conservatieve- media.

 

 

De één-uur richtlijn is weliswaar nog niet verplicht, maar kan dat wel worden. Naast ‘illegale haatspraak’ zijn officieel ook kindermisbruikers, internetoplichters en auteursrechtenschenders het doelwit.

 

Extreemlinkse organisaties dwingen censuur af

aanstaande harde censuur af te dwingen wil de Commissie ‘vertrouwde’ censoren inzetten, zoals YouTube dat in Amerika doet met de Anti-Defamation League (ADL) en het extreemlinkse SPLC. De laatste tijd is er veel ophef over het SPLC, omdat uitsluitend rechtse en conservatieve berichten, blogs en sites worden aangevallen. De verwachting is dat dit in Europa ook op deze eenzijdige wijze gaat gebeuren.

*

 

In Duitsland is men reeds begonnen met het uitdelen van straffen aan social media zoals Facebook en YouTube. Berichten waarin kritiek wordt geleverd op het regime Merkel en het massa immigratie / islamisering / pro-EU beleid, moeten binnen 24 uur worden verwijderd, op straffe van een maximale boete van maar liefst € 50 miljoen.

*

 

Zoals we al vaker schreven bepaalt de leider van de

extreemlinkse pro-islamitische ‘Amadeu-Antonio-Stiftung’,

de voormalige DDR-Stasi spion Annetta Kahane, wat verwijderd moet worden en wat niet. Facebook huurde voor alleen Duitsland maar liefst 500 mensen in om de verplichte censuur te kunnen afdwingen. De Duitse regering nam er 50 mensen voor in dienst.

 

Uitgelezen kans voor politieke vijanden

 

Voor politieke vijanden zijn de nieuwe regels in Duitsland en nu dus ook Europa een uitgelezen kans om elkaar met valse aangiften te bestrijden. Die worden weliswaar voor een groot deel automatisch, door een AI (Kunstmatige Intelligentie) beoordeeld, maar zodra het aantal klachten een zekere grens overschrijdt, moeten ze toch persoonlijk worden beoordeeld.

 

Facebook verwijdert wekelijks vele tienduizenden berichten

 

Facebook verwijdert iedere week reeds vele tienduizenden berichten vanwege ‘haatspraak’. Gebruikers van Facebook hebben sinds vorige maand extra bescherming tegen ‘stalkers’ gekregen, waarvan voortaan zaken zoals het IP adres worden vastgelegd en herkend, zodat deze stalkers na geblokkeerd te zijn niet langer heel eenvoudig met een andere account kunnen doorgaan. Ook Twitter is strenger geworden, door mensen die in hun gebruikersnaam en gegevens met woorden en/of symbolen ‘geweld en haat’ promoten, te dreigen met verwijdering van hun account.

 

Linkse meningendictatuur nu ook officieel een feit

 

Ook op Zero Hedge wordt geconstateerd dat -gezien de ervaringen in Amerika en Duitsland, en het feit dat de massamedia voor zo’n 80% door (extreem)links worden beheerst- Europese burgers die hun zorgen willen uiten over het verval van hun cultuur, het afpakken van hun democratie en zelfbeschikkingsrecht door de pro-EU elite, het exploderende migrantengeweld, de oprukkende islamisering, binnenkort voor altijd het zwijgen worden opgelegd.

 

‘1984’’s Ministerie van Waarheid is een feit geworden. We leven vanaf nu ook officieel in een totalitaire linkse meningendictatuur, en zullen daar al op korte termijn de gevolgen van moeten ondervinden.


Xander

(1) Zero Hedge

http://xandernieuws.punt.nl/content/2018/03/Censuur-EU-wi...

 

*

AAN DE VRUCHTEN

KENT MEN DEN BOOM

*

In paradisum deducant te angeli

*

Deze Latijnse psalm zong de koster bij elke uitvaart, als hoopvol eerbetoon, onderweg naar de Eeuwige Rust in dat pas gedolven graf in de schaduw van de dorpskerk.. Nadruk vanzelfsprekend niet op het stoffelijk overschot. Zie afbeelding een stuk verder in dit verhaal.

*

Ja, die moderne tijd! Laat er vooral geen twijfel over bestaan: het Ober Kommando v/d Wehrmacht in Berlijn Broekzele hat es geschafft. Alles wat goed uitkomt voor het individu, wordt verboten. Want slecht voor de anderen. Wat slecht is voor elk individu, wordt verplicht. In het Land van Mutti Merkel staat het niet alleen in vuurRode letters tegen de horizon, maar is het reeds in Wetteksten gegoten.

*

De Universele Christelijke Godsdienst is nog wel min of meer toegelaten, maar de islammerij past, inzake onderdrukking, beter in hun kraam. Zelfstandig denken is voor strikt persoonlijk en vooral streng binnenshuis gebruik. Na de fatale muis-klik weet U dus op voorhand van wie de klop op de deur zal zijn.

De stelling is duidelijk. Want vooral: de gehele globe is één groot bolrond Aards Paradijs, waar iedereen gelijk is aan iedereen. Gender-loze Frankensteiners, allemaal. Maar eerst moeten alle zogezegde ‘vaderlanden’ en vooral het afzonderlijk samenhorigheidsgevoel tussen groepen mensen in ‘Nationaliteiten’ en/of huidskleuren worden weggepraat.

*

Maar wat zijn de feiten op vandaag? ‘Eigen Volk Eerst’ is vele jaren des duivels geweest. Was ook ’n soort collectief socialisme, maar totaal ongewenst. Want concurrentie van Rechts. Verboten. Alleen concurrentie van SLinks is goed. Zoals Groen.

Tot het sedert ongeveer een jaar geleden, mondgemeen werd in de USA. “America First’. ‘Eigen Volk Eerst’ zijn daar inderdaad geen zeggende woorden meer, maar glasharde feiten. ‘Kolen en Staal’ waren ooit de toverwoorden voor de E.E.G., nu zijn ze het begin van orde op zaken stellen.

Voor onze export zal dat pijn doen.

Ja, en dan?!

*

Ondernemers, kleine maar vooral grote die teveel eieren in hetzelfde nest leggen, hadden het kunnen weten. De Amerika-manie duurt niet eindeloos. En aks het Grote China al gene blijf meer weet met zijn staalproducten, wat wilt U dan dat dit kleine Vlaanderen daaraan verandert? Wie meerdere pijlen op zijn boog had gehad, zou over dat invoerverbod eens rustig de schouders ophalen. Ja Ja, van zijn vrienden moet men het hebben!

*

We hebben, vooral in West-Vlaanderen, respectievelijk eerst de vlas-industrie en vervolgens de textiel-industrie weten teloor gaan. Het zijn echte wereldschokkende drama’s geweest. Maar is men bij de pakken blijven zitten? Integendeel, er zijn sindsdien onafgebroken werelden van opportuniteiten ontdekt, met o.a. de spraaktechnologie van L & H, die uiteindelijk op de meest onmeerlijke manier is gekaapt door de USA.

Maar omdat het slechts om ’n futuel West Vlaams belang ging, werd de misdaad van die gestolen wereldprimeur door de Machthebbers met de mantel der Liefde bedekt…. Zelfs het Koninklijk Hof in Broekzele stond in zijn hemd..

Ja Ja, van Uw vrienden moet ge ’t hebben! Flanders Language Valley; foetsie! Wereld omvattende tewerkstelling: foetsie!

Also sprach nicht Zarastrusta, maar was en is het al ‘America’ dat de klok slaat.

*

Hemelrijker

De commentaren zijn gesloten.