12-03-18

4445

.IEDER VOGEL IN VRIJHEID

ZINGT ZOALS HIJ GEBEKT IS

*

Het Land van Trulpn de Numero Uno van Het Ondermaanse Tranendal, is al een heel tijdje gevloerd door het Oude Rijk der Tsaren. Maar doet er diplomatisch het zwijgen toe. Onze o zo snuggere ‘kwaliteits-pers, zwijgen mee. Neen hoor, uitgeteld zijn ze bijlange nog niet, is de boodschap. En, yes, indeed.

The proof of the pudding is the eating…

Wij, Het Westen, moet alleen stoppen met de Poet te treiteren en uit te dagen, in de hoop dat hij dan, in Finland, Noorwegen of in die Joekrien zou toeslaan. Dus ook tegen ons in al onze hulpeloosheid. Wij, die zijn vrienden willen zijn, net als in Waterloo toen die daar kwamen helpen om Napoleon en het Franse imperialisme te verslaan.

*

Dat zijn geen woorden die alle richtingen uitgaan, maar feiten die verankerd liggen in onze gezamenlijke Gezschiedenis.

Als het dan ooit toch zo ver zou komen… Dan zal, net als de vorige twee keer, De Nieuwe Wereld ons zeer genereus komen bijstaan. Zijjn eigen oorlogsindustrie ten bate natuurlijk. Wat gelukt is in ’14-’18 en ’40-’45 zal nu ook wel lukken, denken ze daar, in de zekerheid er alleen maar bij te winnen.

Maar is dat zo?

Het is voor ons niet eens koffiedik kijken. Een goede buur immers is beter dan een verre vriend.

Aangaande den Donald kan ik best Ben Crabé nadoen in ‘Blokken’, als die het publiek waarschuwt vertrouwen te hebben in de blokkenlegger. ‘Laat em doen. Laat hem doen’, klinkt het dan in de studio.

Trump weet best hoe dit zaakje te klaren. Heeft hij dat velletje van die half gekke Noord-Koreaan al niet op zijn zolder hangen? En is ‘de Vlad’ niet zijn goede vriend met wie er best zaken vallen te doen?

*

Mark my words! In Israël heeft hij (bijna) door zijn vastberadenheid water met vuur verzoend. Nog wat geduld en het mollenwerk van de wereld-vernietigers, de DemocRATS legt hij wel bloot. Waarbij hij, met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid, de islam bij de keel zal hebben. Pietrol of geen pierol!!!

Wait and see. Zo zong Vera Lynn indertijd. We will meet again…

https://youtu.be/cHcunREYzNY

*

INGEHUURDE HOOFDSCHOTEL

*

Democraten plannen Stalinistische coup in Verenigde Staten’

*

‘Amerika is – samen met zijn Europese vazallen - tweederangs macht geworden die ten onder dreigt te gaan aan eigen overmoed’

2018 zou wel eens een cruciaal jaar in de geschiedenis van de Verenigde Staten kunnen worden, zo denkt

Paul Craig Roberts,

hoofd van het Institute for Political Economy.

De Democratische Partij en het militair-industriële complex (MIC) blijven verwoede pogingen doen om president Donald Trump af te zetten, ook al is ‘Russiagate’ een complete, door de massa-media en leden van het voormalige Obama regime aangewakkerde hoax gebleken. De grote vraag is wie als winnaar uit deze strijd tevoorschijn zal komen. Zal het de Democraten, net zoals Stalin de bolsjewisten van Lenin verpletterde, lukken om een extreem-linkse coup in Amerika te plegen, waar vooral blanke conservatieven en christenen het doelwit van zullen worden?

Net zoals destijds Stalin malen de moderne media en de Democraten niet om de feiten – die verzinnen ze zelf, als het hun doelen maar dient. Het verschil is echter dat er inmiddels ook onafhankelijke nieuwsverstrekkers zijn, waardoor de gewone man de door links beheerste ‘reguliere media’ steeds minder is gaan vertrouwen. Niet voor niets is CNN een wanhoopsoffensief gestart tegen Infowars, nadat eerder al Breitbart op de korrel werd genomen.

Stalinistische coup tegen conservatief Amerika

 

Roberts en veel anderen begrijpen niet waarom president Trump zijn positie niet gebruikt om verraders zoals Mueller en Comey te arresteren en te berechten voor hun zo duidelijk bewezen misdaden. Is dat omdat Trump de media en de Democraten zichzelf van hun laatste restje geloofwaardigheid laat beroven, of is het omdat hij te zwak is om tegen hen op te staan, en niet weet hoe hij hen het beste moet aanpakken?

 

Is het eerste het geval, dan zal de VS daarna een veel rechtsere koers inslaan. In het andere geval dreigt er een heuse Stalinistische opstand, een ‘purge’ of coup door de inmiddels van iedere vorm van integriteit gespeende progressieve-links-liberale elite, die zich tegen de miljoenen Trump aanhangers – en vooral tegen blanke conservatieven en christenen - zal keren. Kortom: een rassen-, gender- en religieuze oorlog, bedoeld om traditioneel Amerika totaal te vernietigen.

Ook een financieel-economische crisis

 

Behalve op maatschappelijk vlak dreigt er ook een financieel-economische en een militaire crisis. De afgelopen 10 jaar hebben de centrale banken van het Westen en Japan onvoorstelbaar veel digitaal geld uit het niets gecreëerd, wat de belangrijkste beurzen zoals de Dow Jones tot ongekende hoogtes heeft opgedreven. Massale (hyper)inflatie van consumentenprijzen is er nog niet, maar is al wel duidelijk zichtbaar in onder andere vastgoedprijzen.

 

Kunnen de centrale banken ooit nog stoppen met het ‘bijdrukken’ van zoveel geld, en kunnen ze de rente weer laten stijgen zonder de vastgoedprijzen en pensioenfondsen te doen instorten? Want als ze zo doorgaan, zal de inflatie op zeker moment de waarde van de dollar en euro onderuit halen, en zullen de burgers de rekening moeten betalen in de vorm van extreem koopkracht-verlies en torenhoge prijzen.

Westen weerloos tegen Russische superwapens

 

Op militair vlak is de VS inmiddels ruimschoots ingehaald door Rusland. Amerika, Europa en de NAVO hebben voorlopig geen enkele verdediging tegen de superieure nieuwe Russische wapens. Dat betekent dat het blijven intimideren en vijandig benaderen van het Kremlin geen effect zal sorteren.

Als de VS en de EU hun eenzijdige en agressieve anti-Rusland koers weigeren om te keren, dan zou de dag weleens kunnen komen dat Rusland zich genoodzaakt ziet zich met zijn superwapens te verdedigen. We maken dan echter geen schijn van kans om die –vermoedelijk zeer korte- oorlog - te kunnen overleven (om het over winnen maar helemaal niet te hebben).

 

Hoogmoed komt voor de val

 

kogel is door de kerk: Amerika is niet langer de ‘enige supermacht’. Het is samen met de Europese vazallen afgezakt tot een tweederangs mogendheid, wier overmoed en arrogantie – in de allerhoogste regionenen resulterend in totaal verlies van integriteit en een schrijnend gebrek aan moreel besef - de voorbode voor een diepe en dramatische val dreigt te worden. Of het al in 2018 zover zal komen valt niet te zeggen, maar het is zeker mogelijk. We kunnen daarom alleen maar hopen dat het gezonde verstand in het Westen tijdig zal terugkeren, ook al zijn daar tot nu toe nauwelijks aanwijzingen voor.

Xander

(1) Paul Craig Roberts via Zero Hedge

http://xandernieuws.punt.nl/content/2018/03/Democraten-pl...

*

AAN DE VRUCHTEN

KENT MEN DEN BOOM

*

Vanzelfsprekend leiden onze Uitgekochte Media zoveel mogelijk de aandacht af. Naar ‘Brood en Spelen’. Of naar een nakende ‘handelsoorlog’ met Trump als aanstoker. Of naar uit hun duim gezogen problemen met ‘luchtvervuiling’, dieselmotoren, smeltende gletsjers. Met daartisse, noodgedwongen, de vele aanslepende ‘godsdienstoorlogen’ die het etiket krijgen van ‘burger-oorlogen’ daar waar het altijd gaat om veroveringsoorlogen door de primitieve pietrol-islammerij.

Die heten de ene keer Taliban, Boko Haram, Al Quada of ISIS, alles wat U maar wilt, als het woord moslim maar niet valt. Islammerij en bloederige wreedheid kan nu eenmaal niet, want het Westen moet leren inzien dat er maar één islam is: een bonte verzameling van ‘gematigde en vredelievende andersgelovigen’ die niets aders wensen dan (zonder tegenprestaties) als onze gelijken tussen ons te komen leven. Om mee te profiteren. Als ongenode gasten bij het uit de Hemel neerdwarrelende Goddelijke manna waarvoor onze Christelijke voorouders eeuwenlang voor gevochten hebben.

Inderdaad, 2018 belooft een Wonderjaar te zijn. De ‘Klimaat-saga’, door de strenge winter achterhaald, is stil gevallen. Islamitische Staat is verslagen. De economie draait als nooit tevoren.

Het weer is goed. De winter is vergangen, ik zie des Mei-en schijn. Ik zie die bloemetjes hangen, dies is mijn hart verblijd.

Mein Liebschen was willst Du noch mehr.

*

Hemelrijker

 

Post een commentaar