15-03-18

4448

D

 IEDER VOGEL IN VRIJHEID

ZINGT ZOALS HIJ GEBEKT IS

*

‘Vliegende Schotels’ zijn op Aarde pas gespeurd toen het geweld van de Tweede Wereld Oorlog al ’n tijdje geluwd was. Precies alsof andere planeten of zelfs andere zonnestelsels zich met eigen ogen ervan wilden overtuigen, dat wij, aardelingen, hen voorlopig weer zouden gerust laten. Na de Ster van Bethlehem was het immers allemaal peus en vree geweest in de Ruimte. Al die ruimtereizen nadien en die vele micro-golven in de stratosfeer voor onze tele-communicatie kon hen niet veel schelen. Het raakte, om zo te zeggen, hun koude kleren niet. Toter onlangs zelfs van onze auto’s met de vlam in de pijp rondzwierven rond Jupiter…

*

De ‘aliens’ zijn dus weer daar. Met Mister Spock straks als een Engel Gods in het straatbeeld om de hoek van elke straat? Goed geweten. Echtig en techtig. Gefilmd uit de eerste hand door een of ander ‘onderzoekshoernalist’ als bijverdienste. U kunt het zich niet voorstellen, hoe verbazend die – ongrijpbare lichtsporen als bliksemschichten – door de donkere luchten schieten..

Mister Spock die de Duivels doet vechten….

*

En daar is dan de alledaagse realiteit van dit Tranendal.

Minder verbazend, want ‘de weg van alle vlees’, het heengaan op uitzonderlijk hoge leeftijd van het menselijk wrak-genie op 75 jarige leeftijd. Werkelijk hallucinant hoe die aan 21 van de Dokters nog maximum 2 jaar te leven kreeg. Wat totaal anders inde sterren stond geschreven. Was dat even de exacte wetenschap bij den bok gezet!

Stephen Hawking

https://www.hln.be/wetenschap-planeet/wetenschap/-de-were...

*

Is deze figuur nu het ultieme voorbeeld (geweest) hoe het geniale van zijn denkwereld werkelijk de verbeelding tart en maar al te dikwijls lijkt op zinsverbijstering, hallucinaties, om niet te zeggen dat het eerder lijkt op geschift zijn?

In ieder geval is zijn verhaal het bewijs van het bestaan van andere dimensies, waar de Mensheid op dit ogenblik slechts in staat is, om een minuscuul tipje van de sluier der Oneindigheid op te lichten. Waar gezegde oneindigheid als in ‘n “Zwart Gat’ in verdwijnt.

Wetenschappers lijk hondjes aan de ketting die blaffen naar de maan…. De maan, die een oogje trekt naar de sterfelijkheid.

Een rood ‘vlekje’ dat bij klaarlichte dag voor Uw neus op tafel weg en weer danst, en zich niet laat verjagen: was het een UFO of – ver zijn tijd vooruit - doodgewoon een infrarood speeltje in de handen van een kwajongen? Feit is, dat ik dat gezelschap na korte tijd woordenloos zin matten zag oprollen… Pas dan schaterde mijn buurjongen het uit van het lachen.

*

Mij verwondert het niet, dat 2.000 jaar na Christus er een nieuwe versie komt van wat bij benadering de menselijke verbeelding de ‘geest’ noemt. Iets dat zintuiglijk (voorlopig) niet te vatten is. Maar waarvan we als mens en ‘redelijk schepsel Gods’, toch deelachtig aan zijn.

Moest Stephan Hawkins voornoemd, bij leven en welzijn door het sleutelgat van de Kosmos hebben kunnen kijken, zou hij dan ook een glimp van de Eeuwigheid hebben gezien waar naartoe hij zou gaan na zijn dood?

Waarom blijft hij dan van daaruit, zoals via de digitale wereld elk goed bespraakt sterfelijk wezen, voor eeuwig zwijgen?

**

INGEHUURDE HOOFDSCHOTEL

Ministerie van Defensie VS geeft twee opnames van UFO’s vrij

*

Miljoenen voor Pentagon onderzoek van ‘onbekende metalen’ afkomstig van ‘ongeïdentificeerde objecten in de lucht’

De rode draad in de succesvolle 90’s (en recent weer opgestarte) serie ‘The X-Files’ is dat het bestaan van buitenaards leven al vele tientallen jaren lang door onderdelen van de Amerikaanse overheid verborgen wordt gehouden voor het publiek. Science fiction lijkt ineens toch de realiteit te kunnen zijn, nu twee officieel door het ministerie van Defensie vrijgegeven opnamen van UFO’s zijn geanalyseerd, en het Pentagon 10 jaar geleden een $ 22 miljoen kostend geheim programma opstartte om de ‘onbekende metalen en andere voorwerpen’ die afkomstig zijn van ‘ongeïdentificeerde objecten in de lucht’ te onderzoeken. De vraag is niet langer of UFO’s wel bestaan, maar waar ze vandaan komen: uit andere technologische grootmachten zoals Rusland, China of Israël, of heel misschien toch van andere planeten of een andere dimensie?

Analisten van The Star Academy of Arts and Science – met daarin de voormalige Clinton en Bush viceminister van Defensie voor Inlichtingen Christopher Mellon - onderzochten onder andere deze opname van piloten van een F/A-18 Super Hornet. gemaakt in 2004. Op de video is duidelijk de bekende ovale vorm van een razendsnel vliegende UFO te zien. ‘What the f*** is that thing?’ roept een van de piloten. ‘Wow, wat is dat, man?’ ‘Moet je ‘m zien vliegen!’ De UFO, die laag over het water scheert, heeft geen vleugels, geen staart, en laat geen uitlaatspoor na, wat ook bij een kruisraket het geval zou moeten zijn.

 

In december publiceerde de New York Times een andere officieel vrijgegeven opname van een UFO, beter gezegd ‘een hele vloot’, zoals F-18 piloten zeiden. Ook hier ging het om eivormige objecten van ongeveer 10 tot 15 meter doorsnee, die onmogelijke manoeuvres uitvoerden, zoals met supersonische snelheid afdalen van bijna 20 kilometer hoogte naar slechts 15 meter boven de oceaan, waar ze in plotsklaps stopten, om even later weer met onvoorstelbare snelheid te verdwijnen. Niet één land ter wereld beschikt zover bekend over dergelijke zeer geavanceerde technologie.

 

Geheim Pentagon programma onderzocht ‘onbekende metalen en voorwerpen’

 

Volgens Mellon ‘wil niemand bij het Pentagon de ‘alien’ jongen zijn.’ Met andere woorden: niemand bij Defensie durft openlijk te suggereren dat deze UFO’s bestuurd worden door buitenaardsen. De andere optie is overigens ook niet bepaald geruststellend, namelijk dat een ander land op aarde technologisch lichtjaren voorligt op het modernste materieel wat de VS nu kan maken. De enige landen die daarvoor in aanmerking zouden kunnen komen zijn Rusland, China en Israël.

 

Een eveneens door de NYT onthuld geheim Pentagon programma lijkt erop te wijzen dat de objecten niet ‘stiekem’ toch in Amerika gemaakt zijn (en bestuurd worden door ‘black ops’ organisaties). Dit $ 22 miljoen kostende programma, gericht op het onderzoeken van ‘onbekende metalen en voorwerpen’ afkomstig van ‘ongeïdentificeerde objecten in de lucht’ was een gezamenlijk project met ondernemer-miljardair Robert Bigelow, die op dit moment samenwerkt met de NASA bij het ontwikkelen van nieuwe ruimtevaartuigen.

 

Vorig jaar mei verklaarde Bigelow op TV dat hij ‘absoluut overtuigd’ is van het bestaan van aliens en UFO’s. De researchers van het geheime project richtten hun aandacht ook op ‘personen die hebben gezegd fysieke gevolgen te ondervinden van ontmoetingen met de objecten’, en tevens met militair personeel dat UFO’s heeft waargenomen.

Leonardo da Vinci (1452-1519)

*

‘Wij zitten ongeveer in de positie van Leonardo da Vinci die de afstandsbediening van een garagedeur in handen krijgt,’ zei Harold Puthoff, een ingenieur die voor de CIA onderzoek deed naar buitenzintuigelijke waarnemingen. ‘Eerst zou hij proberen uit te zoeken wat al dat plastic spul is. Hij zou niets weten van de elektromagnetische signalen die betrokken zijn bij het functioneren van het apparaat.’

 

UFO boven Tempelplein Jeruzalem

*

Een andere UFO die enkele jaren geleden flink de aandacht trok, was die boven het Rotskoepelgebouw op het Tempelplein in Jeruzalem in januari 2011. Diverse inwoners en toeristen filmden ’s avonds een onbekend lichtgevend voorwerp, dat na enige seconden doodstil blijven hangen plotseling pijlsnel en kaarsrecht omhoog schoot. Speculaties over wat dit geweest is variëren van een geheim Israëlisch defensie project tot een ‘alien’ UFO, een engel van God, of juist een engel van Satan.

 

Voor al degenen die net als Fox ‘X-Files’ Mulder ‘I want to believe’ willen zeggen: de afgelopen maanden heeft het Amerikaanse leger genoeg officiële opnames vrijgegeven om het geloof in UFO’s een stuk makkelijker te maken. En misschien, héél misschien, is de door sommigen al zo vaak voorspelde massale openbare verschijning van UFO’s aan de hemel wel nabij?

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

http://xandernieuws.punt.nl/content/2018/03/Ministerie-va...

*

AAN DE VRUCHTEN

KENT MEN DEN BOOM

 

Tot zolang de Hemel nog niet neerstuikt omdat die vol UFO’s hangt, is er aan geheimzinnigheid geen gebrek. Zelfs niet bij Leonardo da Vinci hemzelf aan die ge-automatiseerde garage poort. Denk maar aan de Mona Lisa. Was dat zijn maîtresse? Een zelfportret? Een of andere adellijke dame die hield van detective-verhalen??

Of is het gewoon Middeleeuwse olieverf op een Middeleeuws schilderdoek? Eerder merkwaardig dfat het ongeschonden de eeuwen eeft overleefd…

Ceci n‘est pas une pipe.

Waarmee ik maar wol zeggen dat ‘hinein interpretieen’ van alle tijden is. De menselijke fantasie is inderdaad on- uitputte ijk, om niet te zeggen quais goddelijk.

 

Is de ens inderdaad niet a.h.w. het evenbeeld van God-de-Vader?

 

Wat mij meer bekommert, is de realiteit die achter de verbeelding schuiil gaat. Een dubbelspion met nakomelinge in een vreemd land wordt zo maar vergiftigd op straat. Vaststelling: de daders hebben hun visitekaartje op de lichamen achtergelaten. ‘Virtuel realitey’ of mise-en-scène à la Goebbels? En waarom moet dat persé ’n dubbel-spion zijn? Is het zò al niet spannend genoeg?

Benieuwd wat betrokkene daar zelf over te vertellen zal hebben. Ha Ja, want in dat geval is die moord meteen geen ‘moord’ meer.

Intussen is heel de EU Naziestaat kwaad op de Poet en bloeit de liefde voor elkaar na de Brexit weer stralend open….

*

En nu die o zo verwenste ‘dienstplicht’ die in 1992 door Lewie Lawijt is terug ‘in de kast gezet. Mij heeft dat systeem 2 jaar van mij jong leven verwoest.

Twee derde van onze Bevolking vraagt om ‘Landsverdediging’ terug te her-bemannen met jong grut. Om die van de straat en de festivals weg te hoden?

Die her-invoering zou in ieder geval goed zijn voor discipline onder de jeugd, gesteld dat iedereen voordien zijn seksleven en seks-infrastructuur aan de corps- de-garde moet afgeven.

Zelfs als die voortplantings-kwestie al uit de baan zou zijn, gaat men dan de ‘verrijkers’ m/v op onze kosten ook bewust met wapens leren omgaan?

Of kiest men voor het alternatief, een leger met alleen maar schduw-figuren die om beurten ‘pang’ naar elkaar roepen? Als het budget maar volgt. Desnoods gaat iedereen in een hoekje naar de maan zitten blaffen.

De Poet lacht zich nu al ’n bult!

*

*

Hemelrijker

De commentaren zijn gesloten.