04-04-18

4472

 

*

 

IEDER VOGEL ZINGT ZOALS HIJ GEBEKT IS

*

Wie na het lezen van onderstaand artikel uit De Schandaard toch nog normaal ademt en normaal met de ogen kan knipperen, bewijst zijn sceptische natuur. Sherlock Holmes heeft er niets aan. En ook Agatha Christie, nochtans alle twee niet de eersen de besten in misdaad-romans, loopt mijlenver, (ook al een Angelsaksische maat-eenheid) achter bij de huidige Engelse Regering.

Een dubbel misdaadverhaal die als een boemerang in het eigen gezicht terecht komt, van zoiets zou onze eigenste Haspeslach een spannender verhaal van gemaakt hebben. Daarmee tenminste had de Poet van de spanning nog kunnen sidderen en beven!!!!

Net als bij pokeren, maakt de winnaar zich slechts kenbaar als alle kaarten op tafel liggen. Dàt is de meet waar d prijzen worden uitgedeeld en de winnaar kusjes krijgt van de vele (net als God en de Hel nu afgeschafte) bloemenmeisjes. Die laatsten mogen slechts terug in beeld komen mits gesluierd en van kop en teen gekleed in modieuze verhullende… tentzeilen.

*

Nog waar ook. Bij Xander las ik op

 

http://xandernieuws.punt.nl/content/2018/04/Moorden-en-mi...

 

dat de Londense Burgemeester Sadiq Khan sedert drie jaar ’n fanatieke islammer zou zijn die zelfs verbiedt de vele honderden uit Syrië teruggekeerde Jihadisten daarover zelfs maar aan te spreken. De Londense criminaliteit zou zelfs met 40% zijn toegenomen.

Vraag: zou May zich niet beter daarmee bezig houden?

de moslim Londense Burgemeester Sadiq Khan

*

Wat in WO II onder Hitler niet mogelijk is geweest, heeft de islammerij nu bereikt: Londen is al 3 jaar gevallen !!!

Zoek de 7 verschillen met voorgaande afbeelding…..

*

 

AAN HUIS GELEVERDE HOOFDSCHOTEL

*

Moorden en misdaden Londen stijgen tientallen procenten onder moslim burgemeester

*

 

Migranten mogen niet meer als aparte categorie worden benaderd of benoemd, met als gevolg 40% meer moorden in slechts 3 jaar tijd (exclusief terreuraanslagen) – Burgemeester Khan verbood in de gaten houden teruggekeerde ISIS terroristen

Afbeelding: (1). (Wanneer komt de tijd dat enkel het plaatsen van zo’n foto al ‘racistisch’ wordt genoemd, tenzij er enkel - of voornamelijk- blanken op te zien zijn?)

 

Sinds Londen zijn eerste moslim burgemeester heeft, Sadiq Khan, is de criminaliteit op bijna alle gebieden in slechts enkele jaren tijd met vele tientallen procenten gestegen. Zo vonden er de afgelopen twee maanden voor het eerst in de geschiedenis meer moorden plaats in Londen dan in New York. Ook het aantal aanrandingen, verkrachtingen en berovingen steeg explosief. De Britse hoofdstad is tevens berucht vanwege de vele ‘zuur aanvallen’. Eén van de oorzaken is het beleid van de politiek-correcte Khan, die een ‘anti-islamofobie’ campagne begon, waardoor agenten bang zijn om voor ‘racist’ te worden uitgemaakt zodra ze migranten aanhouden of fouilleren. Die hebben dankzij Khan nu vrij spel.

 

Khan heeft de politiek en politie in Londen – dat in veel straten meer op een stad in het Midden Oosten lijkt dan op een Westerse stad (zie dit YouTube filmpje)- goed geïnstrueerd, want niemand durft openlijk een verband te leggen met de massa immigratie van de afgelopen jaren.

Hoge politie functionarissen verklaren dan maar dat ze ‘echt geen idee’ hebben waarom de misdaad ineens zo welig tiert in de miljoenenstad. Sommigen zeggen dat het door bezuinigingen komt; anderen geven ‘social media’ de schuld, waarop zogenaamde ‘postcode oorlogen’ zouden worden aangemoedigd. Waarbij ‘postcode’ inmiddels een eufemisme is voor ‘migranten’.

 

Agenten durven migranten niet meer te controleren

 

In februari werden er 15 mensen vermoord in Londen, waarvan 9 onder de 30 jaar oud. In maart steeg het aantal dodelijke slachtoffers naar 22, tegen 21 in New York, dat ongeveer net zoveel inwoners (8,5 miljoen) en agenten heeft. In New York is het aantal moorden sinds de jaren ’90 echter met 87% gedaald. Dat spectaculaire resultaat is het gevolg van een keihard nul-tolerantie beleid.

 

Sinds Khan namens de sociaaldemocratische Labour partij in Londen de scepter zwaait, voert hij juist een tegenovergesteld beleid, vooral ten aanzien van de vele (moslim) migranten. Die mogen niet meer als aparte groep, met net als in Nederland verhoudingsgewijs veel meer criminelen, worden benaderd, noch zo worden benoemd. Het gevolg: in slechts 3 jaar tijd 40% meer moorden, en dat is nog exclusief de bloedige terreuraanslagen die er zijn geweest.

 

‘Jonge blanken, jullie hebben geen idee of en wanneer jullie de volgende zijn’

 

Afgelopen zaterdag werden een 20 jarige man en een 36 jarige vrouw het 29e en 30e slachtoffer van een fatale steekpartij. Donderdag was een 23 jarige man hen al voorgegaan. Jacob Whittingham, hoofd van ‘Fight for Peace’, verklaarde dat de ‘willekeurigheid van deze misdaden in Londen beangstigend is. Jonge blanke mensen in Londen, jullie hebben geen idee of en wanneer jullie het slachtoffer zijn van een gewelddadige misdaad. Daarom vinden ze het nodig om wapens bij zich te hebben.’

 

Daarnaast loopt een inwoner van Londen bijna 6 keer zoveel kans op inbraak, en 1,5 keer zoveel op beroving, dan in New York. Ook het aantal gemelde verkrachtingen ligt bijna 3 keer hoger, hoewel de Telegraph meldt dat dit mogelijk ook komt door het hanteren van verschillende meetmethodes.

 

Khan verbood in de gaten houden teruggekeerde ISIS terroristen

 

De afgelopen jaren keerden honderden extremistische moslims die voor onder andere ISIS hebben gevochten terug naar de Britse hoofdstad. Khan zorgde ervoor dat zij niet extra in de gaten mochten worden gehouden, want dat zou ‘islamofobisch’ zijn.

 

Ondanks de exploderende criminaliteit beweren Khan –die na diverse bloedige terreuraanslagen zei dat mensen deze normaal moesten leren vinden, omdat ze bij het leven in een grote stad zouden horen- en zijn politiefunctionarissen dat Londen nog steeds één van de veiligste wereldsteden is.

Al in 2013, dus nog vóór Europa zijn poorten openzette voor een ware vloedgolf moslimmigranten uit het Midden Oosten en Afrika, bleek uit het officiële British Social Attitudes Survey dat 77% van de Britten wilde dat de immigratie werd beperkt, waarvan 56% voorstander was van een sterke beperking. De politiek besloot juist tot het tegendeel, met alle gevolgen van dien, zoals 1 miljoen illegalen, die volgens officials vanwege het huidige beleid nooit zullen kunnen worden uitgezet. (3)(4)

xander

(1) Zero Hedge
(2) Breitbart
(3) Breitbart
(4) Breitbart

*

AAN DE VRUCHTEN

KENT MEN DEN BOOM

*

Voor de weinigen die hier graag nog ’n tekeningetje hadden bij gewild, raad ik een korte citytrip aan. Liefst met de gpeoe ouwe roest-ferry Oostende-Dover die binnenkort weer van stal wordt gehaald. U reist daar grotendeels op Staatskosten want in de heenreis vergezeld door honderden ‘transmigranten’ onderweg van Afrika of de woestijn naar Trafalgar Square. Naar Londen, de bron van onze democratie… Uw veilige terugkeer is bovendien gegarandeerd. Desnoods tussen vier planken, maar U komt terug !!! Daar verwed ik zelfs een kop thé op !!!!

 

till we meet again….

*

The whirte Cliffs of Dover, ooit (1066) op de stranden van East Sussexin het Zuid-Oosten (via het estuarium van Hastngs. Moet U die burcht-ruüne eens gaan bezoeken. De desolate sfeer is er tot op de dag van vandaag gewon hallucinant !)! binnengevallen in Groot Brittanië door de Willem de Veroveraar (1008-1087) afkomstig uit Klein Brittanië (Frankrijk). Bij helder weer kunt U van langs onze kant van Het Kanaal die klippen bijna aanraken. De Duitse Feldgrauen in 1940-‘44 konden er zelfs de auto’s aan de overkant zien rijden….

Ik mag er niet aan denken dat, voor wie op de stranden van daar verlangend uitkijkt naar onze kant, bijna hunkerend nadenkt om zelfs al zwemmend de kans te wagen. Met het kromzwaard tussen de tanden…

*

Vergeten we vooral niet, dat de fanatieke vijand al overal ‘binnen de poorten’ staat. Ze zijngewoonoveral. Vòòr ons van uit de zee, lijk bij de Landing in Normandië op 6 Juni 1944, en in onze rug, lijk bij de terreur-aanslagen in Maart 2016 op Zaventem.

Maar daarover bericht verspreiden, is islamofoob, populistisch en vooral verwerpeijk racistisch. Bijlange niet tolerant genoe

*

 

Hemelrijker 

De commentaren zijn gesloten.