09-08-17

4242

 

 

OP DE IJTKIJK

 

*

De hoernalisten van de als uit één mond sprekende Coburger verkopers van bedrukt gazettenpapier zijn het er als bij bevel, over eens dat zelfs op Zon- en Feestdag de lezers recht hebben op weer een portie indoctrinatie. Het moet niet altijd eierkoek zijn.

Tout va bien, Madame la Marrquise.

*

We schrijven Zaterdagnacht, d.i. de nacht van zaterdag op zondag. Plaats van het gebeuren: aan de voet van de Eiffeltoren. In Franrijk. Meer bepaald: in Parijs. Deze vol slanke metalen constructie van 324 meter hoog, is dus met klank veel hoger dan alle Katholieke Kathedralen van vroeger.

Vive la France!

Het ding is genaamd naar de ontwerper ervan, een zekere Meneer Gustave Eiffel. ‘Staf’ voor de vrienden. Die man behaalde de 1ste Prijs voor zijn ontwerp om ter gelegenheid van de Wereldtentoonstelling van 1889.

Gewapende man opgepakt aan Eiffeltoren

*

In Parijs heeft de politie zaterdagavond een gewapende man opgepakt die aan de Eiffeltoren probeerde de veiligheidscontroles te omzeilen. Er vielen geen gewonden.

Dat meldt de uitbater van de Eiffeltoren zondagochtend. De feiten vonden zaterdag rond 23.30 uur plaats. Een man gewapend met een mes probeerde de controle aan het monument te omzeilen, maar de politie slaagde erin hem snel te overmeesteren en arresteerde hem. Volgens de politie was de man alleen. Er is nog geen duidelijkheid over zijn motief of precieze plannen.

Bezoekers mogen dagelijks tot middernacht het monument betreden en om 00.45 uur gaan de deuren toe. Door het incident werd de site op bevel van de politie om 00.30 uur geëvacueerd.

Sinds januari 2015 wordt Frankrijk geviseerd door terroristen en zijn er hogere veiligheidsmaatregelen aan monumenten en publieke plaatsen.

 

De Eiffeltoren was zaterdagavond gehuld in de kleuren van voetbalclub PSG om de komst van Neymar te vieren.

*

NADER BEKEKEN

*

Sorry! Beste lezer-cencuurist: er werd geen bron vermeld bij dit artikel. Was ook niet nodiog want het bericht stond bijna letterlijk in alle gzazetten van zondag. En neen, hoor, nep is het niet. Echtig en techtig: de Eiffeltoren staat effectief in Parijs en zou wel eens op het verlanglijstje van de Islam-terreur kunnen staan. Maar dat wordt niet met zoveel woorden gezegd. Want de stelling is, dat religie een prové-aangelegenheid is.

Hitler heette dat ding, die constructie ‘das Wahrzeichen’ von Paris in de film‚ ‘Paris brêle-elle‘? Stel U even voor dat het hem gelukt zou zijn, wat zouden die gazetten dan wel te vertellen hebben gehad zondag? Toch niet over de kip en het ei, wie van de twee er eerst was. De kip of het ei. In Coburgia was dat de kip, met haar’ dioxine-schandaal dat de CVP en ook De Haen de kop heeft geklost. Heeft U een idee wie deze keer in he zand zal bijten, door de schuld van dat ei?

Toch nooit onze Sjaral? Federal Te mooi om waar te zijn. Want dan komt een volledig nieuw toom kakelende kippen op de pluche zetels van de Hovaardigheidsbekleders.

*

(Digitalia)

08-08-17

4241

 

OP DE IJTKIJK

*

Aangaande het hierna volgend artikel, weer integraal geleend bij Xander, hoort de waarschuwing voor iedere lezer van deze Blog, dat er binnenkort, misschien wel morgen of volgende week, midden in de nacht op zijn deur kan gebonsd worden door de zogezegde ‘Staatsvuiligheid’. Een paar uur later komt dan de SMS ‘neergeschoten bij vluchtpoging’.

Bij de Gestapo luidde dat steevast ‘Auf der Flucht erschossen’. Ja Ja, les neiges dantan zijn terug van even weggeweest….

*

Xander waarschuwt via zijn wel speciale bronnen, voor het uitbreken van WO 3. Maar die is, voor wie ogen in de zijn kop heeft, al goed bezig. Alleen mogen we dat nog niet officieel weten.

Er is, naar mijn spreekwoordelijke bescheiden mening, wel een lichtpuntje aan de horizon. Twee zelfs. Dat is ten eerste de bewezen leiderskwaliteiten van President Trump, de machtigste man ter wereld, en ten tweede als pluspunt, het terugdringen van de islamisering zowel in Europa als elders in de wereld. Alle doden ter wereld immers hebben lak aan religie. In tegendeel: voor iedere dode moslim liggen er vor de eeuwigheid 72 dagverse maagden op ieder van hen te wachten.

Iedereen oordeelt nu, en dus voor het lezen van wat volgt, voor zichzelf hoeveel geloof er gehecht wordt aan de aangehaalde verschijnselen. Door het bos de bomen blijven zien is de boodschap. Maar de hoofdschuldigen kennen we alleaal….

*

Nog even meegeven, dat Vladimir Poetin niets te maken heeft met een zekere Raspoetin uit de tijd der Tsaren… Raar dat de pers-straathoeren daar nog niet zijn opgekomen… Zie

https://nl.wikipedia.org/wiki/Grigori_Raspoetin

*

Trumpp effectief gesaboteerd als vredespresident, wordt nu oorlogspresident’

*

Om het voortbestaan van de mensheid veilig te stellen zou dit uiteindelijk wel eens de enige overgebleven oplossing kunnen zijn. (3)

Het aantal waarschuwingen dat

Paul Craig Roberts,

*

hoofd van het Institute for Political Economy en voormalig lid van de regering Reagan, het Westerse publiek geeft volgt elkaar steeds sneller op. En dat is volgens hem niet voor niets, want de meeste mensen weigeren nog altijd te beseffen dat we in sneltreinvaart op een kernoorlog met Rusland en China worden afgestuurd.

Roberts acht de situatie nu zelfs gevaarlijker dan tijdens het hoogtepunt van de Koude Oorlog, en dat is omdat het de gevestigde orde is gelukt om Trumps pogingen een vredespresident te worden, te saboteren. In plaats van dreigt hij nu een oorlogspresident te worden, zelfs van een wereldoorlog ‘die ons allemaal het leven kan kosten’.

President Trump is verslagen door het militair-industriële complex, en werd afgelopen week door het Congres gedwongen om nieuwe sancties tegen Rusland te ondertekenen, een besluit dat zeer tegen zijn zin ingaat, omdat het de spanningen met het Kremlin tot gevaarlijke hoogte opvoert. ‘Trumps nederlaag heeft de Russen geleerd wat ik hen al jaren probeer te vertellen, en dat is dat Rusland als vijand veel waardevoller voor Washington is dan als vriend,’ aldus Roberts.

*

‘Verliezen van deze kans op vrede kan ons allemaal het leven kosten’

De Russische premier Dmitry Medvedev twitterde dat Trump nu ‘volslagen machteloos’ is, maar daar is de official die destijds meehielp de Koude Oorlog te beëindigen, het niet mee eens. ‘Trump is een leider, zijn persoonlijkheid eist dat hij aan het front wil staan. Nu het militair-industriële complex, beide politieke partijen, de presstitute media, liberaal-progressief-links, en Washingtons Europese vazallen hebben voorkomen dat hij een vredesleider wordt, zal hij nu een oorlogsleider worden. Dit is de enige rol die hij van de CIA en de wapenindustrie mag vervullen.’

‘Het verliezen van deze kans op vrede kan ons allemaal ons leven kosten. Nu Rusland en China inzien dat Washington weigert het wereldpodium met hen te delen, zullen ze meer de confrontatie zoeken, om te voorkomen dat ze door Washington worden gemarginaliseerd. Om de belangen van beide landen te verdedigen zullen oorlogsvoorbereidingen centraal staan. De situatie is veel gevaarlijker dan op enig moment tijdens de Koude Oorlog.’

Mede dankzij ‘de dwazen van liberaal-progressief-links en de hoeren van de media’

‘De dwazen van liberaal-progressief-links, verzonken in identiteitsbeleid (‘genderneutraal’ en meer van dat soort waanzin) en hun haat tegen de ‘Trump losers’ (en in Europa tegen alles wat rechts en ‘populistisch’ is), hebben zich aangesloten bij de aanval van het militaire/veiligheidscomplex op Trump. Dat deden ook de hoeren, die beweren de Westerse media te zijn, en Washingtons Europese vazallen. Niet één van hen had voldoende intelligentie om in te zien dat het resultaat van deze aanval op Trump een escalatie van het conflict met Rusland zal zijn – een conflict dat niet in de economische- en veiligheidsbelangen van Europa is.’

*

Volgende oorlog tegen Venezuela?

*

De volgende Amerikaanse oorlog die volgens Roberts wordt voorbereid is tegen Venezuela, waar vergelijkbare leugens over worden verteld als destijds over Saddam Hussein, Muammar Gadaffi, Bashar Assad, Servië, Iran, Oekraïne en Rusland. De Westerse presstitutes media schrijven gedwee en onverkort de propaganda die hen door de CIA wordt gevoerd, exact zoals onderzoeksjournalisten (wijlen) Udo Ulfkotte (*) en Seymour Hersh hebben onthuld. Met deze leugens zal het almaar onbenulliger en onverschilliger wordende publiek in Europa en Amerika zich laten overtuigen van de ‘noodzaak’ van de zoveelste staatsgreep, bedoeld om een Amerikaans marionettenregime aan de macht te brengen, waardoor de VS grip krijgt op de oliebronnen van Venezuela.

Roberts denkt dat er na Venezuela nog meer landen in Zuid Amerika het slachtoffer zullen worden, en in het Midden Oosten uiteindelijk ook Syrië en Iran. ‘De eenvoudige oorlogen tegen Irak, Libië en Somalië zullen worden gevolgd door veel gevaarlijkere conflicten met Iran, Rusland en China. Dit is het gevolg van John Brennans (**) overwinning over Trump.’

 

(*)Udo Ulfkotte (1960-13/01/2017): zie https://en.wikipedia.org/wiki/Udo_Ulfkotteom daar te lezen dat iemand die de CIA tegenwerkt wel eens aan amper 56 jaar kan sterven aan een hartfalen…

(**) John Brennans (zie https://en.wikipedia.org/wiki/John_O._Brennan...

was CEO v/de CIA onder Obama maar diende net voor Trump beëdigd werd, af te treden…

*

Volgende escalatie met Rusland is in gang gezet

De volgende escalatie met Rusland is inmiddels in gang gezet. Vicepresident Mike Pence heeft eergisteren in Montenegro allerlei valse beschuldigingen geuit aan het adres van de Russen, bedoeld om het land angst aan te jagen en zich te laten aansluiten bij de NAVO. Daarnaast zijn er berichten dat er vanuit het eveneens aan Servië grenzende Macedonië een false-flag operatie op touw wordt gezet met in Servische uniformen gestoken zwaar bewapende Albanese moslims, waarmee een nieuwe illegale NAVO-oorlog tegen Servië moet worden uitgelokt (2).

*

Roberts besluit: ‘De twee decennia durende opmars van de NAVO naar het oosten, en dat ondanks de belofte van Washington om dat niet te doen, heeft de Russen absoluut geleerd dat geen enkele overeenkomst met Washington kan worden vertrouwd. Dus waarom probeert Rusland het voortdurend eens te worden met Washington?’

*

Russen zullen niet blijven afwachten

Wellicht is het antwoord dat de Russen sinds de tientallen miljoenen mensen die ze tijdens WO-2 verloren hebben besloten dat als ze door het Westen opnieuw in een hoek worden gedrongen, niet zullen blijven afwachten, maar als eersten keihard zullen toeslaan – precies waar president Vladimir Putin enige jaren geleden letterlijk voor waarschuwde. Dit is echter niet iets wat de Russen graag willen – integendeel.

Het betekent wel dat als de agressieve oorlogskoers van Washington, Brussel, Berlijn en ook Den Haag niet heel snel wordt omgegooid, het vrijwel niet meer te vermijden is dat de Derde Wereldoorlog voor de meeste mensen volslagen onverwacht zal uitbreken, waardoor ons land en werelddeel in één grote rokende asvlakte dreigt te worden veranderd.

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Anonymous
(3) Afbeelding: Renegade Tribune (‘no copyright – republishing or sharing invited’)

*

NADER BEKEKEN

 

Had U zich ook al afgevraagd waar in ‘s hemelsnaam zo plotseling de belangststelling vandaan komt voor Venzuela, dat min of meer stabiele Zuid-Amerikaanse land? Welnu dat land wordt al1 7 jaar lang archie-slecht bestuurd door een echte tiran. Moet dringend een serieuze behandeling ondergaan in de Wastobbe.

En het is ‘vons gleiche’ voor Bolivia dat daar juist onder ligt. Ligt ook dringend te wachten op een hersenspoeling. The Deep State grijopt in, de islam neemt over, en Kees is klaar.

Kernwoord? Pietrol.

*

(Digitalia)

 

05-08-17

4240

 

OP DE IJTKIJK

 

*

Waarschuwing. Geldt voor ieders stoelgang in onze ontspoorde maatschappij net als voor rookmelders in iedere gezinswoning. Is even gevaarlijk. Vooral voor ‘singles’. Het stukje dat volgt kan dus Uw geestelijke gezondheid schaden. Het is dus een stukje met de ouderwetse vermelding

KNT.

Kinderen Niet Toegelaten.

*

Zoals dat in lang vervlogen dagen heette, toen zelfs de termen ‘IMPIMATUR’ (mag gedrukt worden: Nihill Obstat, ‘Geen Bezwaar”’: Bisschoppelijke Goedkeuring) voor akkes eb voor iedereen nog schering en inslag waren. Zelfs voor vrouwen, alhoewel die zich toen nog niet moesten scheren….

*

“Kleine potjes, grote oren”, zei ons Ma dan altijd voor we als kind naar ons bed vlogen. Nu is zelfs de blote onderbroek open en bloot heel gewoon in de uitgangswereld van super-chic gekleed gaan. Uiteraard, vanwege de properteit, met daaronder de seks-loze honden-string. Wat meteen handig is voor de massaproductie van die dingen. Dingen van stringen met zowel sterren als remsporen. Want import uit de USA.

Zit m’n jasje goed? Zit m’n dasje goed? Vader gaat op stap. Dat zong ooit Toon Hermans, maar dat was toen grappig bedoeld. Ja Ja, toen wel.

*

Aandacht AUB. En vooral niet duizelig worden. De titel bovenaan (zie daar) van het hieronder (wil verifiëren) overgenomen stukwerk van onze on-overtroffen VRT is van mijn hand. Dus niet van hen. Maar van ondergetekende. U is dus verwittigd op voorhand dat het meestal om handwerk gaat en niet machinaal kan vervangen worden door machines. Maar dat komt nog. Waarbij dus wel enige voorzichtigheid is aangewezen.

*

Handleiding voor gender-begeleiding

 

De besmettelijke infectieziekte hepatitis A is aan een opmars bezig in Vlaanderen. Op dit ogenblik zijn al 230 gevallen gemeld bij het Agentschap Zorg en Gezondheid. Dat zijn er twee keer zoveel als in de voorbije twee jaar samen. De uitbraak van de ziekte doet zich vooral voor bij homomannen.

*

De cijfers liegen er niet om. In 2015 en 2016 kwamen er respectievelijk 61 en 66 meldingen van hepatitis A binnen bij het Vlaams Agentschap voor Zorg en Gezondheid. De eerste 6 maanden van dit jaar alleen al zijn het er 230, twee keer zoveel dus als in de voorbije 2 jaar samen.

"We stellen inderdaad sinds begin dit jaar een uitbraak vast van deze leverinfectieziekte, die veroorzaakt wordt door een zeer besmettelijk virus in de stoelgang", vertelt Dokter Dirk Wildemeersch van het Agentschap aan VRT-nieuws.

Vooral homomannen worden getroffen door de ziekte, zo blijkt. "Zij lopen door de aard van hun seksuele contacten meer risico om besmet te geraken want hepatitis A is een ziekte die overgedragen wordt door kleine deeltjes stoelgang die in de mond terecht komen en die langs die kant een besmetting gaan veroorzaken."

Internationaal fenomeen

Maar niet alleen in Vlaanderen neemt het aantal patiënten met hepatitis A toe, ook in andere landen is dat het geval, zegt Wildemeersch: "We zien ook in Nederland bijvoorbeeld een stijging, we zien in Spanje heel wat gevallen. Ziektes stoppen uiteraard niet aan de grens; en binnen de gemeenschap van mannen die seks hebben met mannen zijn er uiteraard ook heel wat internationale contacten, ook met de gayprides en dergelijke, en dus is verspreiding over de landsgrenzen heen heel normaal."

Symptomen

Wie besmet is met hepatitis A voelt zich meestal misselijk, heeft wat koorts en buikklachten. Na 1 week komt er vaak geelzucht bij, waarbij de huid wat geel verkleurt en ook het wit van het oog geel wordt. Andere symptomen zijn donkere urine en een stoelgang die licht verkleurd is.

Maar vervelend is dat men al een week besmet kan zijn zonder het te beseffen, want pas na 1 week treedt de geelzucht op.

Preventie

Belangrijk is dus dat u zich beschermt tegen de ziekte en dat kan heel eenvoudig, zegt Wildemeersch, door u te laten vaccineren. Veilig vrijen alleen is niet voldoende, want condooms kunnen ook aan de buitenkant besmet zijn en bieden dus geen bescherming tegen de ziekte.

*

Dat vrijen met condoom niet voldoende is bevestigt ook Boris Cruyssaert van Sensoa, dat actief campagne voert tegen hepatitis in de homogemeenschap. "Ook een goede handhygiëne is belangrijk."

Ook Sensoa raadt homomannen zeer sterk aan om zich te laten vaccineren tegen hepatitis A. "Zelfs als je denkt dat je al besmet bent geraakt, is het nog zinvol. Als je er snel bij bent, kan een vaccinatie de ziekte nog tegenhouden", aldus Cruyssaert. "En huisgenoten van mensen die hepatitis A hebben opgelopen laten zich ook het best vaccineren, omdat het zo besmettelijk is. Ook via het bestek, kranen of door gemeenschappelijk gebruik van een toilet, kan het overgedragen worden.”

http://deredactie.be/cm/vrtnieuws/binnenland/1.3038960

*

NADER BEKEKEN

*

Tja, wat moeten we daarop zeggen? Dat we allemaal, eens of anders, toch moeten doodgaan. Als onze td om te gaan is gekomen…..

Maar zodoende gaat dat dan wat vlugger. Time is money, zoals U weet.

Bij het modern ‘vrijen’, net als bij straathonden, mag dan ook geen seconde verloren gaan. Daar komt geen spatje romantiek meer bij te pas. Geen nachtegalen gezang of merelgefluit. Hoogstens wat jazz.. En wart als een kat op een heet zinken dak staan springen op één poot.

*

Naast spuitjes ‘the day afer’ raadt ondergetekende ook aan naar de biecht te gaan, om de inwenndige ziel weer stralend wit gewassen te krijgen. Dreft is ook goed, maar niet voldoende: U weet immers nooit of er geen bevruchting heeft plaats gevonden zodat een van de twee partners binnen afzienbare tijd een duivelsjong ter wereld brengt. Met horens op zijn kop en met bokke poten…. Ook is er nog altijd de zelfmoord ‘hulplijn’ 1813, zoals de ‘media’ aanraden. Een rol die ze van de Pastoors, die er niet meer zijn, hebben overgenomen.

Seks is een raar beest. Want in origine ontworpen voor de biologische procreatie van elk levend wezen. Dierlijke lusten zijn daaar niet bij inbegrepen. Die laten we best over aan de varkens want die benaderen het dichtst de menselijke constitutie.

Het zijn zelfs geen ‘venerische ziekten meer, want daarvoor werd Venere d.i. Venus, de Godin van de Liefde in het Italiaans, teveel naar de achtergrond verschoven

Eigenlijk geen enkel probleem, want in de islammerij worden de schuldigen met het hoofd naar beneden van de hoogste daken gegooid. En is deze beschavingsziekte meteen van de baan..

*

(Digitalia)