30-04-18

4482

 

 

IEDER VOGEL ZINGT ZOALS HIJ GEBEKT IS

*

Krijg AUB van lij geen verkeerd gedacht, omdat er voor de 2de keer op rij verwezen wordt ,aar de Gazet van Vlaanderens’ Schande. Door het feit dat ik de buitenwereld enkel en alleen nog vluchtig overloop via het web ‘Krantenkoppen.be’ brengt mee om met weinig tevreden te moeten zijn. Goesting is koop, vooral als het van de ‘voor niet’ is.

Niet moeilijk te raden aan welke kant die vroegere AVV-VVK Gazet staat. Namelijk de verkeerde anti identitaire zijde…. Als U begrijpt wat iik bedoel.

En. zeggen dat DS de kwalitiets-krant der intellectuelen is, zoals ze trouwens zelf zeggen. Zij (die krant dus), staat op het Tinternet in ieder geval helemaal bovenaan het lijstje met Krantenkoppen. Waarschijnlijk, net zoals in de vroegere Rode & Tsjeven-politiek, is de reden daartoe te vinden in het slijk der aarde.

*

Bijgevolg is de berichtgeving er maar naar. Laag bij de gronds, tendentieus en onbetrouwbaar zoals trouwens alle moerassige bodems altijd zijn.

Zoek, op onderstaande wereldkaart, de Zeven Verschillen op. En voor U het zou vergeten zijn: Iran is een deel(tje) van het vroegere (rijke sprookjesland) Perzië, waarvan Farah Dibah ooit de laatste Koningin is geweest. Voltooid Verleden Tijd.

*

SPIEKEN MAG WÈL

SEDERT MEI’68 IS HET VERBODEN TE VERBIEDEN !!!!!

*

‘Iran stapt zelf uit nucleair akkoord als economische voordelen uitblijven’

 

Iran dreigt ermee het nucleair akkoord met de westerse grootmachten zelf op te blazen indien dat geen economische voordelen voor het land brengt. Dat meldt een Iraanse topdiplomaat aan het Iraanse persagentschap ISNA.

 

De Iraanse opmerking komt er na de bezoeken van de Duitse bondskanselier Angela Merkel en de Franse president Emmanuel Macron aan Washington eerder deze week. Beide Europese leiders verklaarden dat het akkoord dat vandaag bestaat onvoldoende is, terwijl Trump Iran tijdens het bezoek van Merkel vrijdag brandmerkte als een ‘moorddadig regime’.

‘Als het akkoord geen economische voordelen heeft voor Iran, zullen wij ook uit het akkoord stappen’, reageert

Abdolreza Faraji

 

zaterdag, topambtenaar op het Iraanse ministerie van Buitenlandse Zaken.

 

De Amerikaanse president noemde het akkoord eerder al ‘de slechtste deal ooit’. Hij eist aanpassingen om het hoofd te bieden aan het ballistische raketprogramma van Iran, en ‘de destabiliserende rol’ van het land in de regio. Trump heeft al meermaals aangekondigd uit het akkoord te zullen stappen.

Sancties tegen banken

Teheran meldt intussen dat het meer waarde hecht aan de opmerkingen van Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk over de deal, dan aan de dreigementen van Trump, aldus Faraji nog.

Iran ligt vooral wakker van sancties tegen zijn banken. Hoewel alle economische sancties in 2016 werden opgeheven, weigeren grote Europese banken nog steeds om handelsprojecten tussen Iran en het Westen te financieren, uit vrees voor Amerikaanse sancties.

Trump moet ten laatste op 12 mei beslissen of de Verenigde Staten Iran zullen blijven vrijstellen van sancties, als onderdeel van het akkoord.

*

 

Mike Pompeo,

de kersverse Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken, verklaarde vrijdag nog dat het ‘onwaarschijnlijk’ is dat de VS deel blijven uitmaken van het akkoord indien de tekortkomingen niet worden aangepakt.

Strak keurslijf

Iran en de Verenigde Staten, China, Rusland, Frankrijk, Groot-Brittannië en Duitsland sloten het nucleaire akkoord in juli 2015 af, nog tijdens de ambtstermijn van…. Barack Obama. De tekst dwingt de nucleaire activiteiten van Teheran in een strak keurslijf, met de bedoeling te garanderen dat ze vreedzaam blijven. In ruil daarvoor werden de sancties tegen Iran opgeheven en een normalisering van de economische relaties met het westen in het vooruitzicht gesteld.

 

http://www.standaard.be/cnt/dmf20180428_03488489...                                                                                                                                                                                                                                                           

*

AAN DE VRUCHTEN

KENT MEN DEN BOOM

*

U heeft het, samen met mij, in dit artikel kunnen vaststellen, dat de huidige President van de Verenigde Staten van Amerika de fouten van zijn moslim-voorganger aan het rechtzetten is. Dat akkoord met Iran had er namelijk nooit mogen zijn. Zeker niet van toen al dat nucleair gedoe nog in de kinderschoenen stond. Maar ja, nietwaar, geniepige Moslims onder elkaar! Vooral als die daarenboven ‘begeleid’ en aangemoedigd worden door al te naïeve ‘linxelende’ Westerlingen!! Die er vooral alles voor over hebben, om de Katholieke Leerstellingen te doen verwinnen. Seks, drugs, amusement; brood en spelen en daarna zullen we die islamisten ook wel temmen… Leve de anarchie! Weg met Het Gezag!

Ter vergelijking: ga bij Uzelf maar eens na, hoe Trump de nucleaire raket-dreiging in Noord Korea diplomatiek heeft aangepakt! Ik noem dat Klasse! Grote Klasse zelfs. Klasse met een Hoofdletter! Want zie, na 68 jaar oorlog is het gevolg dat beide Korea’s nu weer in elkaars armen vallen en dat de oorlogsindustrie in het Noorden volledig wordt afgebouwd. Het komt zelfs binnenkort tot zaken doen met elkaar, Amerika met Noord Korea zoals Amerika al jaren doet met Zuid Korea. En wij, Europeanen, kunnen er maar mee van profiteren.

Hip Hip Hoera! Zul Wohl, zoals Trumps verre voorouders het ooit zegden voor ze naar Amerika gingen om er, lang voor Den Groten Oorlog, rijk te worden…..

En Iran nu, hoor ik U vragen? Ja, inderdaad. De huidige toestand is een duidelijk voorbeeld van het spreekwoord, dat wie de roede spaart, zijn kind haat. Het Midden Oosten, dat slechts leeft voor de totale vernietiging van Israël, is één groot kruitvat.

Hoe Trump dat varkentje zal wassen, weet ik ook niet. Maar gewassen wordt het. Al mag niemand daar in al die landen varkensvlees tot zich nemen.

Israëls doodsvijanden zullen ervan lusten! Halal tot en met hun val!

Onthoudt mijn woorden.

Al zal The Deep State van de Clinton Clan Club wel proberen de onderste steen boven te draaien, ook de Vierde Intefada der Islam loopt op een sisser af. De ‘Wende’ zal deze keer in Teheran moeten beginnen!

*

May God bless this America en al de rest die op dezelfde golflengte zitten.

*

Digitaliaanse Hemelrijker

 

28-04-18

4481

 

IEDER VOGEL ZINGT ZOALS HIJ GEBEKT IS

*

Ja, die ‘Wassende Maan’, is de letterlijke vertaling van de gekende Franse uitdrukking var ‘de Liegende Halve Maan’. La Lune Croissante, met de ‘C’ van ‘Croître’ (groeien), daar waar ze integendeel in het Laatste Kwartier staat.

Raar hé, hoe toen (1683) in Frankrijk de wereld van ‘de warme Bakker’ de verslagen en vernederde Islam in verband bracht met de letter ‘C’ van dat liegend islamitisch symbool…

**

Die kleur alleen al!!!!!

*

 

SPIEKEN MAG WÈL

SEDERT MEI’68 IS HET VERBODEN TE VERBIEDEN !!!!!

**

Venetië sluit straten en bruggen voor toeristen

Vandaag om 11:43 door rvs | Bron: Condé Nast Travel, The Independent

Tekst gevonden bij http://www.standaard.be/cnt/dmf20180427_03486120

Foto: REUTERS

Toeristen die dit weekend op de Strada Nuova in Venetië willen wandelen of de Ponte della Costituzione willen oversteken, zijn eraan voor de moeite. Omdat veel Italianen voor het lange weekend van 1 mei naar de Dogenstad trekken, heeft de burgemeester beslist om alternatieve routes voor toeristen aan te leggen. >

Aangezien de in Italië populaire feestdag voor de Dag van de Arbeid dit jaar op een dinsdag valt, nemen veel Italianen een lang weekend. Luigi Brugnaro, de burgemeester van Venetië vreest een overrompeling van zijn stad, nadat ook het paasweekend al uitzonderlijk druk was. Hij besloot daarom om bepaalde routes van 28 april tot 1 mei voor te behouden voor de plaatselijke bevolking.

Wie niet over een ‘Venezia Unica’-kaart beschikt, krijgt zo geen toegang tot de Strada Nuova, Venetiës populairste boulevard. Die wordt door veel toeristen gebruikt om het San Marco-plein te bereiken. Ook het Piazzale Roma-plein en de door Santiago Calatrava ontworpen Ponte della Costituzione zijn enkel bereikbaar voor locals. Toeristen worden omgeleid via achterstraatjes.

Ook in de zomer?

Wie met de auto de stad wil binnenrijden en niet op voorhand een parkeerplaats heeft gereserveerd, riskeert afgeleid te worden uit het centrum. Zelfs de ferry's zullen de toeristen niet afzetten aan de centraal gelegen Riva degli Schiavoni, maar aan de noordelijkere Fondamente Nuove.

Toeristen die de stad dit weekend bezoeken, wordt aangeraden om de Facebook- en Twitter-pagina van de stad in de gaten te houden. Daar worden alle omleidingen en andere maatregelen aangekondigd.

Voorlopig zijn de maatregelen beperkt tot het weekend van 1 mei, maar volgens de Corriere della Sera denkt de burgemeester eraan om de alternatieve routes ook in de zomer te gebruiken. Venetië ontvangt elk jaar 30 miljoen toeristen, en het plaatselijke bestuur heeft de bescherming van het erfgoed en de leefbaarheid in de stad hoog op de agenda geplaatst.

Ref: https://en.wikipedia.org/wiki/Luigi_Brugnaro

*

AAN DE VRUCHTEN

KENT MEN DEN BOOM

*

Trouwe lezers van dit (b)log-boekje werden al meer dan één keer getrakteerd op de Geschiedenis van de oorsprong van onze ‘croissant’. Een ècht waar gebeurd verhaal, geloof me!

Overal waar de Islam heerst, worden er waarschijnlijk dan ook geen ‘croissants’ gegeten….

Ik kan mij vergissen, maar de naam van de Burgervader van de Dogenstad Venetië Luigi Brugnaro zal ooit in gouden letters de wereld rondgaan. In de hierboven geciteerde gazet wordt vanzelfsprekend geen reclame gemaakt voor diens gedachten-wereld. Het zou immers zijn Collega’s in ons eigen Land op slechte gedachten kunnen brengen. Google is daarin veel eerlijker, zoals U heeft kunnen vaststellen    via de hierboven geciteerde link… Dubbelcheck dit voor alle zekerheid, nog maar eens bij

https://en.wikipedia.org/wiki/Luigi_Brugnaro

Van mij krijgt U er zelfs gratis een sprekende foto bij….’Centrum-Rechts’. Dat is wel duidelijk. Misschien wel iemand als Fluppe DeWinter, met de klauwende Zwarte Leeuw op Geluw Veld omhangen.

Vaya con Dios, my darling!

*

Enne, voor ik het vergeet, in de Middeleeuwen (ten tijde van de Kruistochten) was de Republiek Venetië een wereldspeler van formaat. De Poort naar het Verre Oosten, naar Indië. Naar China en zo.

Op Wikipedia leest U er alles over…

Het is dus inderdaad zo, dat de Geschiedenis zich voortdurend herhaalt. Want China is, naast het Tsarenrijk Rusland, thans de opkomende wereldmacht. En deze keer klopt het verhaal van de Wassende Halve Maan wel. Al op gelet trouwens dat de naam China begint met de letter ‘C’ van ‘croître’?????

Zou daar (de goede relaties met China) de reden kunnen liggen, dat de Franse President Macroni 3 dagen lang bij Trump op de koffie mocht blijven? In tegenstelling tot die Duitse feeks Angelina, de Kampleidster van The Deep State, die amper ‘n half dagje kreeg.

Ja Ja, die Trump heeft de ogen open!

*

 Digitaliaanse Hemel-rijker


26-04-18

4479 AFSCHEID

 


IEDER VOGEL ZINGT ZOALS HIJ GEBEKT IS

*

Laten we zeggen, dat voor ons aller eeuwenoude Avondland, de kern van alle Beschavingen ter wereld, het zwaartepunt van de islam-invasie pas n

Generaal Charles de Gaulle

(° Rijsel 1890-1971)

van Algerije gedeeltelijk onder dwang en gedeeltelijk uit paniek, een onafhankelijk land heeft gemaakt. Op die manier kon hij niet anders, dan échte Algerijnen die Fransman wilden blijven, samen met de échte Fransen die tot dan toe daar in deze ‘kolonie’ hadden geleefd, in het Moedermand op te nemen. Met dezelfde rechten, maar minder met dezelfde plichten, als de geboren en getogen Franse Burgers. Waardoor hij niet alleen veel mensen het leven heeft gered, maar terzelfdertijd ook de terreur meebracht, zowel in Algerije als in Frankrijk. En meteen in de rest van Europa. Toen was Parijs ‘the hell-hole’

 

Hij deed dat allemaal zeer impulsief, om niet te zeggen met de rug tegen de muur. Jarenlang werden beide landen elk aan de andere kant van de Middellandse Zee, beheerst door de Franse versie van ‘Blut und boden’, en benden zoals

‘De Zwarte Hand’

https://nl.wikipedia.org/wiki/De_Zwarte_Hand_(verzetsbewe...

Dat was een ‘verzetsbeweging naar het voorbeeld van de ‘Resistantie’ van enkele jaren vroeger bij ons in Coburgia, die tekenden voor individuele moorden, massa-aanslagen en… (nieuw fenomeen voor ‘La douce France’) de bouw van ontelbare rattengaten om samen te komen om zogezegd te ‘bidden’... Want ja, totaal bijkomstig voor de Linxe Overheid, bleken veel van die ‘inwijkelingen’ fanatieke Moslims te zijn. Die dankbaar de ook in Frankrijk bestaande ‘godsdienstvrijheid’ vlijtig toepasten. De Overheid liet begaan, alhoewel die godsdienstvrijheid ontstaan was alleenlijk binnen het Katholicisme, het Protestantisme, Catharen, Lutheranen, enz… uit de tijd van de Godsdienst Oologen van lang geleden....

‘Ne touchez pas à mon pôte’….

Daar ligt het begin van de vergissing, om van het islam-samenlevingsmodel dat al eeuwen op gebieds-inname uit is, een mensonwaardige ‘godsdienst’ te maken. Met lachwekkende beelden van volle mosketen van allemaal geknielde mannen met de kont omhoog. Idem dito voor de vrouwen maar die worden zelden of nooit in beeld gebracht. Oog-contact met andere vrouwen is nefast voor de eeuwige zaligheid van elke ‘Gelovige’ man. Die zijn geen 1400 jaar ten achter bij onze tijdrekening, maar 14.000 jaar!

En och Gottekes toch, dat waren werd ons verzekerd, goedkope ‘werkkrachten’ om de industrie weer vlot te helpen trekken. Zij, vervingen inderdaad de miljoenen jonge Fransen, Engelsen, Duitsers, enz., die elkaar met miljoenen moesten afslachten in de twee voorbije wereldoorlogen. En net als voor die twee wereldoorlogen, neemt datzelfde Duitsland onder Merkel opnieuw de nodige initiatieven.

Enne ja, met Algiers en Parijs weet U het al langer: als het regent in Parijs, dan druppelt het in Broeksèl. Dat is inderdaad tot op de dag van vandaag nog altijd zo –zelfs met de NV-A in de meerderheid -gezien de Francofonie in Cobourgia nog altijd als witte konijntjes gebiologeerd en versteend staart naar de Franse lichtbak. Een lichtbak die trouwens mondiaal meer en meer verdrongen wordt door de machtige lichtbundels uit het Land der Cowboys.

Van bij de aanvang van deze islam-intocht wetten maken, of maatregelen voorzien, was ook in ons Land niet aan al die Duits-Amerikaanse Fransdolle Overheden besteed. Want in de meeste Europese landen waren het de ‘Social Democcrats’, samen met de ‘Christen Democrats’ die het voor het zeggen hadden. Die zagen overal zelfs monkelend toe, ja, gaven zelfs hun volle medewerking. In de valse hoop daarmee voornamelijk ons voorvaderlijk Geloof de genadeslag te kunnen toedienen. En te vervangen door de Leer van Karl Marx.

De Algerijnse Onafhankelijkheids-Oorlog, in de meeste gevallen Algerijnse Revolutie genoemd, duurde van 1954 tot 1962 en verliep fataal o.a. door de inzet van het

Franse Vreemdelingen Legioen

met uitermate wrede en bloedige tussenkomsten van ‘Parijs’, hun hoofdkwartier. Dat ‘Vreemdelingen Legioen (Mercenairs) was een verzameling avonturiers uit alle landen, die allemaal gewezen of gevluchte criminelen, SS-oorlogsmisdadigers, enz.. Overal in de grote Franse steden waren er aanwervingsbureau’s – ook in Rijsel) - die geen vragen stelden, maar iedere kandidaat wel voorzag van een nieuwe identiteit. Bovenop een jarenlang dienstcontract.

De Uno-Vredesmacht is vandaag de dag nog niet zo ver. Maar dat komt nog.

De gewezen concentratiekamp bewakers en SS-Elite stoottroepen die de dans ontsprongen waren, brachten hun gespecialiseerde ‘ondervragings-technieken’ mee, die dapper ingezet werden tegen alle soorten ‘terroristen’ all over the world waar er Franse belangen op het spel stonden. Samen met de naar de USA meegebrachte raket-specialisten, of naar daar ontkomen SS-ondervragings- specialisten, kwamen achteraf veel van die Franse Elite-Troepen in Amerika terecht. Waar ze even vlot bij de CIA of de FBI welkom werden geheten. Vooral vanwege hun ver gevorderde ondervragingstechnieken op hoogst belangrijke gevangenen. Zie Guantánamo Bay.

Aan de lezer wordt HIER en NU aangeraden even de samenvattende INLEIDING hierboven te herlezen, waarin mijn persoonlijke ontboezemingen staan, als aanvulling voor de sterk vereenvoudigde woorden en bedoeling van Geert Wilders. Heb dat gedaan, uit overtuiging dat de meeste gewetensvolle politiekers die het goed menen, ongeveer hetzelfde denken. Zonder daar natuurlijk ooit een begin van uitvoering aan te durven geven. Maar hadden de Europese landen van bij het begin degelijke maatregelen genomen – wat niet meer dan hun oplicht was - dan was het nooit zo ver gekomen.

Ja, want wat zeg ik al jaren over hen? Dat ze regeren omwille van het smeer, via hun achteruitkijkspiegels….

‘Gouverner, c’est prévoir’, is een gezegde van de Frans Koningen van vóór de Franse Revolutie…. Het is door de ‘Mei-68-ers’ achteraf vervangen door ‘Verboden te verbieden’.

En daar staan we dan….

Spreken van ‘une invasion’ door vreemdelingen, wordt in La douce France reeds bestraft met een boete van € 500.00.

Het is maar dat U dat weet.

*

SPIEKEN MAG WÈL

SEDERT MEI’68 IS HET VERBODEN TE VERBIEDEN !!!!!

**

*

Wilders tornt aan kiesrecht

*

Geert Wilders wil dat mensen die geen afstand nemen van hun dubbele nationaliteit het kiesrecht verliezen. Wie niet uitsluitend een Nederlands paspoort bezit, mag wat hem betreft ook niet langer verkiesbaar zijn.

 

"Nederland is ons land. Het moet door Nederlanders worden bestuurd, die door Nederlanders gekozen worden. Door Nederlanders die niet eens de schijn van dubbele loyaliteit hebben”, zegt hij in een interview met De Telegraaf’.

*

De PVV-leider ziet door de toenemende migratiestromen van mensen met een niet-westerse achtergrond een loyaliteitsprobleem ontstaan voor het bestuur van Nederland. Hij noemt de opkomst van de partijen ‘Denk en Nida’, maar eveneens ‘D66’ers’ met een Turkse achtergrond die van onverkiesbare plaatsen bij de lokale verkiezingen ineens met voorkeursstemmen gekozen werden.

 

“Kijk eens naar de namen van de gekozenen in de vier grote steden. Je ziet nu al dat ongeveer een kwart van al die gekozenen geen Nederlandse naam heeft, een naam die niet-westers allochtoon lijkt. Dat zegt nog niks, dan heb ik het alleen over de naam”, aldus de PVV-leider. Hij komt met een wetsvoorstel en wil bovendien de Grondwet veranderen naar Australisch voorbeeld.

In Nederland zijn volgens de laatste telling in 2014 circa 1,3 miljoen mensen met een dubbele nationaliteit.

Interview:

Geert Wilders maakt zich grote zorgen over de toekomst van ons land. Massa-immigratie en de dubbele nationaliteit zorgen er volgens hem voor dat Nederland er steeds minder voor de ’Nederlanders’ is. In een exclusief interview met De Telegraaf ontvouwt hij zijn plannen om de Grondwet aan te passen, omdat we ons land volgens hem ‘aan het kwijtraken zijn’.

Vlak na de gemeenteraadsverkiezingen schoof Geert Wilders (54) alweer aan voor een urenlange sessie in het kantoor van zijn advocaat Geert-Jan Knoops. Volgende maand beginnen de zittingen voor het hoger beroep in de zaak ’minder minder Marokkanen’. Veel tijd om de verkiezingen te evalueren is er niet geweest, terwijl enkele schandalen rond kandidaat-raadsleden de campagne van de jonge partij leken te overschaduwen. Zelf vindt Wilders de commotie wel meevallen. „Terugkijken is altijd gemakkelijk. We hebben in tientallen gemeenten de goede keuze gemaakt en het is ook een keer fout gegaan. Dat is bij andere partijen ook zo.”

 

Er waren relatief meer kandidaten bij de PVV waar het mis mee ging. In uw eigen fractie werd er gesproken van ’debielen’.

„Ik heb niemand hen debielen horen noemen.”

 

Dat durven ze niet tegen u te zeggen, maar wel tegen ons.

 

„Ik heb het niemand ’on the record’ horen zeggen. Het zijn helden.”

 

Nu komt het er voor de lokale afdelingen op aan om zich in de raadzalen te laten gelden. Mogen ze hun eigen koers varen?

 

„Ja natuurlijk, volgens hun eigen lokale verkiezingsprogramma en de partijlijn. Ik maak me er niet druk om. Maar vraag me het over een half jaar nog eens, hahaha.”

 

In Amsterdam en Rotterdam wonnen islamitische en migrantenpartijen terrein. Er wordt ook wel gezegd dat zij de tegenhangers zijn van waar de PVV voor staat.

 

„Ze zien ons als een soort natuurlijke vijand.”

 

Denkt u bij hun winst: zo werkt democratie? Of vindt u het een verkeerde ontwikkeling?

 

„Allebei. Zo werkt dus nu onze democratie, maar ik vind het een hele verkeerde ontwikkeling. Het raakt onze existentie. Er zijn veel mensen gekozen die op zijn minst de schijn van een dubbele loyaliteit hebben. Dan gaat het om ‘Denk en Nida’, maar bijvoorbeeld ook om D66 in Dordrecht. Daar werden de nummer negen en de nummer dértig met voorkeurstemmen gekozen vanwege etnische reden. Daarmee zijn ze niet per saldo zelf fout, maar ze zijn gekozen vanwege hun naam of hun Turkse achtergrond.”

 

https://www.pvv.nl/index.php?option=com_acymailing&ct...

*

KENT MEN DEN BOOM

*

AFSCHEID

 

Na enkele dagen intensief nadenken en vooral door mijn toenemende blindheid moet ik, Digitalia, achteraf in de huid van Hemelrijker, ietwat inbinden. Ook worden de hier behandelde onderwerpen stilaan veel te gevaarlijk om, ze als klein burgermannetje, publiekelijk te commentariëren. Ik heb als 82-jarige namelijk als jonge knaap de verschrikkingen van de ‘Repressie II’ meegemaakt die begonnen is onmiddellijk na WO II. Deze was inderdaad nog ’n hel stuk brutaler dan de ‘Repressie I‘, volgend op den Groten Oorlog ’14-’18. Dat was de tijd van o.a. René Declercq (Deerlijk) ter dood veroordeeld en als banneling naar Nederland ontkomen. Het was de tijd van ‘De Fronters’ die van de Soldaat-Ridder Koning Albert I als Heilige Eed de verzekering hadden gekregen, dat als ze goed hun best deden tijdens hun front-dienst aan de IJzer, hij zich engageerde om eindelijk de Vlamingen na de oorlog, ‘gelijke rechten en gelijkheid in de feiten’ beloofde. Koninklijke Belofte die na de oorlog compleet vergeten werd…. Integendeel zelfs. Daarvan kon Senator August Borms (Antwerpen) alleen van uit zijn cel getuigen. Bij Repressie II kreeg die, als krukkenvent op een stoel gebonden, de dood met de kogel.

 

Na WO I konden in Cobourgia ‘de Elitairen’, (Francofoon en Dictatoriaal) zich al-bij-al nog enigszins inhouden, maar na WO II gingen die onmenselijk tekeer. Met als enige bedoeling te kunnen blijven profiteren van de hardwerkende Vlaamse meerderheid in het land.

Voorwendsel daartoe: een kleine minderheid van die meerderheid daar tot tweemaal toe ‘gecollaboreerd’ met de vijand, Duitsland. Iedere keer vanzelfsprekend werd dat ‘verkeerd zijn’ vastgesteld nadat Duitsland de oorlog had verloren. Die ‘repressie’ trof niet alleen uitermate hard de Leiders van de Vlaamse Beweging, maar ook ‘de zwijgende meerderheid’ der Vlamingen. Broodroof was het ordewoord. Dat was dus iedereen die onder de Bezetting niet officieel was toegetreden tot de ‘Resistencia’, de ondergronds terroristische beweging tegen het 4 jaar durend Duitse Bezettings Leger van ’n paar duizend man + de terecht gevreesde Duitse Geheime Staats Politie, de Gestapo.

Repressie II. Het was de tijd van Priester-Dichter Cyriel Verschaeve (Alveringem) die na de oorlog ter dood veroordeeld, in ballingschap in Zwitsersland overleed. Dat was de tijd dat de ‘Oostfronters’ die hand-in-hand het met de Duitse Elite Soldaten van de SS het ‘Goddeloos communisme’ in Rusland waren gaan bevechten, bij hun terugkeer na de oorlog gewoon gefusilleerd werden.

 

???

Want inderdaad, de paar naar het buitenland gevluchte Elitaire ‘Groten des Lands’ die tegenin de heersende volks-mening, nog altijd bleven denken het Land van daar uit te moeten vertegenwoordigen – door o.a. wetten uit te vaardigen met terug werkende kracht - stonden ‘aan de andere kant’. Dit is de kant van het zo goed als verslagen Engeland en de ook ’n paar naar Londen gevluchte Franse Ministers, later ook de kant van de USA (die eerst de kat uit de boom had gekeken). De kant die hoopte eerstdaags, met de hulp van (Communistisch) Rusland, Hitler te laten in het zand bijten.

Adolf Hitler, de enige Leger Hoofd Opperbevelhebber van Land- Zee- en Luchtmacht, kortom van de ‘On onverwinnelijke’ Duitse Wehrmacht, dat was, na Bismarck en von Hindenburg, de democratisch verkozen Kanselier van Het Derde Rijk (dat na Het Heilig Roomse Rijk, het Keizerrijk van het eengemaakte Duitsland en, tot en met Willem II die WO I verloor) de Weimar-Republiek van het verslagen Duitsland.

Hij was meteen de verschrikkelijke man die de hele wereld deed beven, zowel letterlijk als figuurlijk, waarvan J.F. Kennedy, de latere (vermoorde) President van Amerika voor de Democratische Partij, bij een bezoek aan Berlijn de historische woorden sprak, dat die ‘het grootste genie aller tijden was /is geweest, maar dat de ganse wereld dit pas zou erkennen, eenmaal de haat jegens hem was geluwd’.

Woorden met profetische bijklank.

Ons werd dit, vooral na de gewonnen oorlog, (en met reden?) totaal anders verteld. En wie ben ik, om een ‘democrats ‘Amerikaans President tegen te spreken? Ik zou niet durven.

 

Om af te sluiten, nog even terug komen op het fameuze Franse woord ‘Repression’. In Frankrijk, het zogezegde ‘Moederland’ van de Cobourger Elite, werd het met de Nazi’s collaborerende Vichy-Regime zwaar aangepakt. Vooral door Generaal de Gaulle, voornoemd. Ook bij de Noorderburen ging men er duchtig op los. Het verslagen en grotendeels vernietigde Duitse volk werd grondig ‘ge-dénzifiëerd’, wat dat ook wil betekenen. En bij ons in Cobourgia, waar de collaboratie in het Franssprekend gedeelte het ergst was (zie Leon Degrelle, Hitlers aangenomen zoon).

Maar daarover bestaan er al lang geen archieven meer. Dus de Waalse collaboratie heeft nooit bestaan.

 

Met wat circa ’n week geleden in de dichte omgeving van Damascus, de hoofdstad van Syrië is gebeurd, wordt dus het definitieve codewoord voor deze laatste en beslissende wereldoorlog. Het is de laatste die wij levend en wel nog zullen weten beginnen, en gaat de Geschiedenis der Mensheid in als de Kemikal Weapons War …

De naam komt van de zogezegde chemische raketaanval op de Moslim Rebellen die het land willen overnemen. Allemaal ‘fake’ en in scène gezet wat nu al wordt beweerd.

Dat is tenminste de korte inhoud van deopdringerige ‘ferek news’ verspreid door ‘de Diep Street’ met als voortrekkers de vergane glories van de vroegere Koloniale Wereldrijken (Groot Brittanië en Frankrijk), die slaafs de instructies volgen van het Nieuwe Duitsland, de werkelijke ’Voorman’ (Führer) van de Europese Nazistaat.

 

Nota. Ten gerieve van alle niet-perfect Amerikaanstalige sprekende lezers werden de begrippen ‘fake news’ en ‘Deep State’ dan maar phonetisch gespeld.

 

Het Duitse woord ‘Führer’ = Voorman, Leider, Aanvoerder, Bevelhebber, kent iedereen nog wel van Vroeger. En laat er geen misverstand over bestaan, het Driemanschap der 3M (Melkbrigade)

 

May (Engeland)

Macroni (Frankrijk)

Merkel (Duitsland),

staan onder het eigenlijke OKW (Ober Kommando Wehrrmacht) van

*

waarvan die de legale Syrische Regering van Assad zonder de minste bewijzen wordt beschuldigd door de Nato en de ‘Verenigde Europese Naziestaten’.

Voor wie oorlog wil, is het relatief eenvoudig om een aanleiding te vinden. Hou daarbij vooral de naam Georges Soros, de persoonlijke vriend van The Clinton Wife, in de gaten…

*

Hemelrijker