04-04-18

4472

 

*

 

IEDER VOGEL ZINGT ZOALS HIJ GEBEKT IS

*

Wie na het lezen van onderstaand artikel uit De Schandaard toch nog normaal ademt en normaal met de ogen kan knipperen, bewijst zijn sceptische natuur. Sherlock Holmes heeft er niets aan. En ook Agatha Christie, nochtans alle twee niet de eersen de besten in misdaad-romans, loopt mijlenver, (ook al een Angelsaksische maat-eenheid) achter bij de huidige Engelse Regering.

Een dubbel misdaadverhaal die als een boemerang in het eigen gezicht terecht komt, van zoiets zou onze eigenste Haspeslach een spannender verhaal van gemaakt hebben. Daarmee tenminste had de Poet van de spanning nog kunnen sidderen en beven!!!!

Net als bij pokeren, maakt de winnaar zich slechts kenbaar als alle kaarten op tafel liggen. Dàt is de meet waar d prijzen worden uitgedeeld en de winnaar kusjes krijgt van de vele (net als God en de Hel nu afgeschafte) bloemenmeisjes. Die laatsten mogen slechts terug in beeld komen mits gesluierd en van kop en teen gekleed in modieuze verhullende… tentzeilen.

*

Nog waar ook. Bij Xander las ik op

 

http://xandernieuws.punt.nl/content/2018/04/Moorden-en-mi...

 

dat de Londense Burgemeester Sadiq Khan sedert drie jaar ’n fanatieke islammer zou zijn die zelfs verbiedt de vele honderden uit Syrië teruggekeerde Jihadisten daarover zelfs maar aan te spreken. De Londense criminaliteit zou zelfs met 40% zijn toegenomen.

Vraag: zou May zich niet beter daarmee bezig houden?

de moslim Londense Burgemeester Sadiq Khan

*

Wat in WO II onder Hitler niet mogelijk is geweest, heeft de islammerij nu bereikt: Londen is al 3 jaar gevallen !!!

Zoek de 7 verschillen met voorgaande afbeelding…..

*

 

AAN HUIS GELEVERDE HOOFDSCHOTEL

*

Moorden en misdaden Londen stijgen tientallen procenten onder moslim burgemeester

*

 

Migranten mogen niet meer als aparte categorie worden benaderd of benoemd, met als gevolg 40% meer moorden in slechts 3 jaar tijd (exclusief terreuraanslagen) – Burgemeester Khan verbood in de gaten houden teruggekeerde ISIS terroristen

Afbeelding: (1). (Wanneer komt de tijd dat enkel het plaatsen van zo’n foto al ‘racistisch’ wordt genoemd, tenzij er enkel - of voornamelijk- blanken op te zien zijn?)

 

Sinds Londen zijn eerste moslim burgemeester heeft, Sadiq Khan, is de criminaliteit op bijna alle gebieden in slechts enkele jaren tijd met vele tientallen procenten gestegen. Zo vonden er de afgelopen twee maanden voor het eerst in de geschiedenis meer moorden plaats in Londen dan in New York. Ook het aantal aanrandingen, verkrachtingen en berovingen steeg explosief. De Britse hoofdstad is tevens berucht vanwege de vele ‘zuur aanvallen’. Eén van de oorzaken is het beleid van de politiek-correcte Khan, die een ‘anti-islamofobie’ campagne begon, waardoor agenten bang zijn om voor ‘racist’ te worden uitgemaakt zodra ze migranten aanhouden of fouilleren. Die hebben dankzij Khan nu vrij spel.

 

Khan heeft de politiek en politie in Londen – dat in veel straten meer op een stad in het Midden Oosten lijkt dan op een Westerse stad (zie dit YouTube filmpje)- goed geïnstrueerd, want niemand durft openlijk een verband te leggen met de massa immigratie van de afgelopen jaren.

Hoge politie functionarissen verklaren dan maar dat ze ‘echt geen idee’ hebben waarom de misdaad ineens zo welig tiert in de miljoenenstad. Sommigen zeggen dat het door bezuinigingen komt; anderen geven ‘social media’ de schuld, waarop zogenaamde ‘postcode oorlogen’ zouden worden aangemoedigd. Waarbij ‘postcode’ inmiddels een eufemisme is voor ‘migranten’.

 

Agenten durven migranten niet meer te controleren

 

In februari werden er 15 mensen vermoord in Londen, waarvan 9 onder de 30 jaar oud. In maart steeg het aantal dodelijke slachtoffers naar 22, tegen 21 in New York, dat ongeveer net zoveel inwoners (8,5 miljoen) en agenten heeft. In New York is het aantal moorden sinds de jaren ’90 echter met 87% gedaald. Dat spectaculaire resultaat is het gevolg van een keihard nul-tolerantie beleid.

 

Sinds Khan namens de sociaaldemocratische Labour partij in Londen de scepter zwaait, voert hij juist een tegenovergesteld beleid, vooral ten aanzien van de vele (moslim) migranten. Die mogen niet meer als aparte groep, met net als in Nederland verhoudingsgewijs veel meer criminelen, worden benaderd, noch zo worden benoemd. Het gevolg: in slechts 3 jaar tijd 40% meer moorden, en dat is nog exclusief de bloedige terreuraanslagen die er zijn geweest.

 

‘Jonge blanken, jullie hebben geen idee of en wanneer jullie de volgende zijn’

 

Afgelopen zaterdag werden een 20 jarige man en een 36 jarige vrouw het 29e en 30e slachtoffer van een fatale steekpartij. Donderdag was een 23 jarige man hen al voorgegaan. Jacob Whittingham, hoofd van ‘Fight for Peace’, verklaarde dat de ‘willekeurigheid van deze misdaden in Londen beangstigend is. Jonge blanke mensen in Londen, jullie hebben geen idee of en wanneer jullie het slachtoffer zijn van een gewelddadige misdaad. Daarom vinden ze het nodig om wapens bij zich te hebben.’

 

Daarnaast loopt een inwoner van Londen bijna 6 keer zoveel kans op inbraak, en 1,5 keer zoveel op beroving, dan in New York. Ook het aantal gemelde verkrachtingen ligt bijna 3 keer hoger, hoewel de Telegraph meldt dat dit mogelijk ook komt door het hanteren van verschillende meetmethodes.

 

Khan verbood in de gaten houden teruggekeerde ISIS terroristen

 

De afgelopen jaren keerden honderden extremistische moslims die voor onder andere ISIS hebben gevochten terug naar de Britse hoofdstad. Khan zorgde ervoor dat zij niet extra in de gaten mochten worden gehouden, want dat zou ‘islamofobisch’ zijn.

 

Ondanks de exploderende criminaliteit beweren Khan –die na diverse bloedige terreuraanslagen zei dat mensen deze normaal moesten leren vinden, omdat ze bij het leven in een grote stad zouden horen- en zijn politiefunctionarissen dat Londen nog steeds één van de veiligste wereldsteden is.

Al in 2013, dus nog vóór Europa zijn poorten openzette voor een ware vloedgolf moslimmigranten uit het Midden Oosten en Afrika, bleek uit het officiële British Social Attitudes Survey dat 77% van de Britten wilde dat de immigratie werd beperkt, waarvan 56% voorstander was van een sterke beperking. De politiek besloot juist tot het tegendeel, met alle gevolgen van dien, zoals 1 miljoen illegalen, die volgens officials vanwege het huidige beleid nooit zullen kunnen worden uitgezet. (3)(4)

xander

(1) Zero Hedge
(2) Breitbart
(3) Breitbart
(4) Breitbart

*

AAN DE VRUCHTEN

KENT MEN DEN BOOM

*

Voor de weinigen die hier graag nog ’n tekeningetje hadden bij gewild, raad ik een korte citytrip aan. Liefst met de gpeoe ouwe roest-ferry Oostende-Dover die binnenkort weer van stal wordt gehaald. U reist daar grotendeels op Staatskosten want in de heenreis vergezeld door honderden ‘transmigranten’ onderweg van Afrika of de woestijn naar Trafalgar Square. Naar Londen, de bron van onze democratie… Uw veilige terugkeer is bovendien gegarandeerd. Desnoods tussen vier planken, maar U komt terug !!! Daar verwed ik zelfs een kop thé op !!!!

 

till we meet again….

*

The whirte Cliffs of Dover, ooit (1066) op de stranden van East Sussexin het Zuid-Oosten (via het estuarium van Hastngs. Moet U die burcht-ruüne eens gaan bezoeken. De desolate sfeer is er tot op de dag van vandaag gewon hallucinant !)! binnengevallen in Groot Brittanië door de Willem de Veroveraar (1008-1087) afkomstig uit Klein Brittanië (Frankrijk). Bij helder weer kunt U van langs onze kant van Het Kanaal die klippen bijna aanraken. De Duitse Feldgrauen in 1940-‘44 konden er zelfs de auto’s aan de overkant zien rijden….

Ik mag er niet aan denken dat, voor wie op de stranden van daar verlangend uitkijkt naar onze kant, bijna hunkerend nadenkt om zelfs al zwemmend de kans te wagen. Met het kromzwaard tussen de tanden…

*

Vergeten we vooral niet, dat de fanatieke vijand al overal ‘binnen de poorten’ staat. Ze zijngewoonoveral. Vòòr ons van uit de zee, lijk bij de Landing in Normandië op 6 Juni 1944, en in onze rug, lijk bij de terreur-aanslagen in Maart 2016 op Zaventem.

Maar daarover bericht verspreiden, is islamofoob, populistisch en vooral verwerpeijk racistisch. Bijlange niet tolerant genoe

*

 

Hemelrijker 

44714471

.

*

 

IEDER VOGEL ZINGT ZOALS HIJ GEBEKT IS

*

Ja, ’t zijn droeve tijden

Als het oorlog wordt,

Als men mensen slacht lijkt dieren,

als het mensenbloed bij beken stroomt…

*

Dat is ’n flard van een gedicht uit mijn prille jeugdjaren waarvoor er mij lang geleden nog ’n prijs werd uitgereikt voor voordrachtkunst v/h Eerste Studiekaar. De schrijver? Dezelfde als die van ‘Jantje zag eens pruimen hangen’, namelijk Hieronymus Van Alphhen.

 

*

‘tSCHEKDT draait er inderdaad nooit dokjes rond en gooit op straat en in de goot dat wat the inner circle al geruime tijd moet geweten en getolereerd hebben. Er dus ook helemaal fundamenteel niets aan doen. Gezien de steun en het vertrouwen die ‘Betteke’ blijft genieten. Ze is inderdaad een Sterke Vrouw. Misschien wel met dezelfde leuze die ons Morelleke Forelleke. Die ooit op haar weblog van mij (en van nog iemand anders die ondertussen ook al in ongenade is gevallen) overnam, namelijk dat ‘alles wat U niet kapot krijgt, U sterker maak’.

Voorlopig ziet het er naar uit, dat we dat standbeeld op de Grote Markt van Brugge maar zullen laten ‘t is. Alle blikken dus naar de Gentsche Vrijdagmarlt, naar Jacob van Artevelde. Zinnebeeld vooras de wever hoofdman van Handwerpen..

Aan Helden uit het verleden geen gebrek. Het heden is het probleem. Minstens nog tot mei 2019n de nacht na de volgende landelijke verkiezingen…..

AAN HUIS GELEVERDE HOOFDSCHOTEL

SOCIALISME

OP ZIJN BEST

*

Liefde is blind zegt men. In het geval van madame Homans stekeblind. Of was ze (weer) dronken, stiepelzat?

Een nationaliste die verliefd wordt op wat men minstens als een rood politiek crapuul kan beschouwen: il faut le faire!

En zoiets wordt minister?

Maar ja iemand in de top van de partij opnemen die openlijk de Vlaamse vlag als een ‘vod’ bestempelt is ook niet bevorderlijk voor het geloof in het Vlaamsnationalisme van de N-VA.

 

Adriaan van Gansen

*

AAN DE VRUCHTEN

KENT MEN DEN BOOM

*

Het is natuurlijk ook zò, dat hoge bomen veel wind vangen. Die moeten er wel mee leren leven. Net zoals ooit een wildplassende Franse President het zei toen het bekend werd naast de pot te hebben geplast: ‘Et alors’?

Moraal van dit verhaal. Over dezelfde feiten, het verschil in toon tussen die opiniërende hoofdredacteur van (deze keer) het Knackske, en de stoere taal van ‘tSCHELDT. Het is bladzijden lang ‘téwelen’ om vooral ‘Rechts’ te treffen, terwijll ‘TSCHEMDT zoals het past, kort en goed de vinger op de bloedende wonde legt: in volle vaart naar de Hoogste Toppen, treft Cupido dat warm kloppende vrouwenhartje in de richting van een vulgaire Slinxe bedrieger.

Il fait le faire, inderdaad.

*

Verlà. Dat is de Waarheid, geheel de Waarheid e niets anders dan de Waarheid. Zo helpe mij God Almachtig.

 

 

Hemelrijker 

03-04-18

4470

 

 

*

IEDER VOGEL ZINGT ZOALS HIJ GEBEKT IS

*

Knack-hoofdredacteur Bert Bultinck (Bébé of Bèbè?) reageert als de stuurman op een zwalpend schip. Want zijn mannen zijn hun (en dus zijn) boekje te buiten gegaan. Rap dat boetje even recht zetten, door er nog ’n schep bovenop te doen.

Zou die dan niet weten, dat niets zeggen, gelijk staat met zwijgen? Dat is een wijsheid die zelfs Gust Flater kent van in de wieg !!!!

*

Vooral het gekronkel en gedraai rondopm het begrip ‘politiek relevant’ riekt volgens mij teveel naar de Oriënt waar er meestal met de zweep geargumenteerd wordt. Zò is het, en niet anders.

Maar kan er op die manier op los gaan zoveel men wil. Het vooral een voorrecht van elke ‘hoofdredacteur’, inzonderheid die van een Knackerihg boulevard-blad…. Want in het land der blinden is Éénoog koning.

*

Maar ja: het is mijn eigen leuze. Ieder vogeltje zingt zoals het gebekt is0 En in het geval van BèBè voeg ik daar aan toe, dat het vat maar kan geven wat het inhoudt. Vergift !!!

AAN HUIS GELEVERDE HOOFDSCHOTEL

*

Waarom Knack over Tom Meeuws en Liesbeth Homans schreef

*

Knack-hoofdredacteur Bert Bultinck reageert op de commotie die ontstond na een artikel dat gepubliceerd werd over de politieke strijd in Antwerpen: 'Zonder de informatie uit het artikel 'Waarom de N-VA Tom Meeuws "kapot" wil', valt de heftigheid van de Antwerpse kiesstrijd niet te begrijpen.'

 

'Het lijstje van media die door Bart De Wever zijn zwartgemaakt is ondertussen zo lang dat media die er niet op staan zich ernstige zorgen moeten maken.' © Belga

 

De politieke analyse die Knack afgelopen Donderdag 29 Maart (1 werkdag + ‘ verlofdagen geleden!) online heeft gepubliceerd, met als titel 'Waarom de N-VA Tom Meeuws "kapot" wil', doet dagen later nog altijd stof opwaaien. In dat stuk werden verschillende verklaringen aangereikt voor de uitzonderlijk felle strijd tussen de SP.A en de N-VA in de aanloop naar de Antwerpse gemeenteraadsverkiezingen. Een van die redenen situeert zich buiten de contouren van het gebruikelijke politieke debat. Van een zeer prominente N-VA-bron, maar ook uit SP.A-hoek, kregen we te horen dat de uitzonderlijke heftigheid van de aanvallen op de Antwerpse SP.A-voorzitter Tom Meeuws niet louter politiek gemotiveerd is. De bittere strijd vindt voor een belangrijk deel haar oorsprong in een afgesprongen liefdesaffaire tussen N-VA-politica Liesbeth Homans en Meeuws, zo bevestigden verschillende bronnen. In de woorden van de hooggeplaatste N-VA-bron: 'We hebben Liesbeth keer op keer gewaarschuwd, maar zij dacht in Tom Meeuws de liefde van haar leven gevonden te hebben. Ze dacht echt dat hij zijn gezin voor haar zou verlaten. Dat is niet gebleken, maar het is niet vergeten. Bij ons wordt inderdaad gezegd: "Meeuws moet kapot." Om wat hij Liesbeth heeft aangedaan.'

De beslissing van Knack om dit verhaal naar buiten te brengen was goed overwogen. Dit blad heeft niet de gewoonte om privéverhalen naar buiten te brengen. Wat privé is, hoort privé te blijven. Ook in de toekomst zullen we geen verhalen over affaires publiceren.

Maar er is één belangrijke uitzondering op die regel: wanneer het persoonlijke politiek wordt. Dat is geen nieuwe regel. Het is een richtlijn die vroeger ook werd gevolgd, bijvoorbeeld bij de bekendmaking van de relatie van voormalig voorzitter van het Vlaams Blok (VB) Frank Vanhecke met VB-kopstuk Marie-Rose Morel. De geschiedenis van het huidige Vlaams Belang is niet te begrijpen zonder die affaire.

*

In de kwestie Meeuws/Homans is de politieke relevantie overduidelijk. Het verhaal werd ons door verschillende politici bevestigd, aan beide kanten van de politieke strijd - niet alleen het verhaal van de affaire zelf, maar ook de politieke geladenheid ervan. Het is daarbij belangrijk om te benadrukken dat de hooggeplaatste N-VA-bron zeer goed wist met wie hij aan het praten was, en waarom. Niet één, maar twee Knack-redacteurs waren aanwezig toen hij zijn verhaal deed, en Knack had vooraf duidelijk gemaakt dat ze over de kwestie zouden berichten, op voorwaarde dat het verhaal politiek relevant bleek. Wie met die wetenschap, en op dat moment, als lid van de 'inner circle' van de N-VA-top, niet alleen het verhaal over Meeuws en Homans bevestigt, maar - en dat is cruciaal - eraan toevoegt dat die kwestie een belangrijke reden is voor de politieke animositeit tegenover Meeuws, die zou heel goed moeten weten wat hij aan het doen is.

 

De zin 'Bij ons wordt inderdaad gezegd: "Meeuws moet kapot"' laat qua duidelijkheid weinig te wensen over. Het is op dat moment dat de persoonlijke affaire van politieke betekenis wordt. Het zijn de woorden van de N-VA-bron die cruciaal waren in onze beslissing om het verhaal te brengen: zonder die woorden hadden we het verhaal niet gebracht. Het vermoeden van de politieke relevantie van de affaire - een breed gedeeld vermoeden, zowel onder journalisten als onder politici - was niet genoeg om de publicatie te rechtvaardigen. Maar na de getuigenis van de prominente N-VA-bron hadden we in beide kampen de bevestiging dat het verhaal van grote betekenis is in de strijd tussen SP.A en N-VA in de Antwerpse gemeenteraadsverkiezingen. Het zou fout geweest zijn om daar niet over te berichten.

Dat het precies de N-VA-bron is die beslissend was in de afweging om te publiceren, maakt de recente aanvallen van N-VA-voorzitter Bart De Wever op Knack des te curieuzer. Misschien is het hem ontgaan dat de Vlaamsgezinde website Doorbraak (*****) een hele tijd geleden al de relatie tussen Meeuws en Homans heeft uitgebracht. Dat gebeurde in een satirische column, die weinig ruimte voor twijfel liet. Dat de N-VA-voorzitter niet gezien zou hebben dat Koen Meulenaere, een andere satiricus, ook in de door hem gerespecteerde zakenkrant De Tijd het nieuws al had gemeld, is minder waarschijnlijk. Afgelopen woensdag schreef Meulenaere over 'de romance tussen Tom Meeuws en Wouter Van Besien', een romance 'die al even snel was afgelopen als die tussen Tom Meeuws en Betteke'. Ook politieke redacteurs van twee andere kwaliteitskranten hadden al gehint naar het bestaan van de 'diepere passie' in het Antwerpse gevecht, zij het zonder namen te noemen.

 

Het lijstje van media die door Bart De Wever zijn zwartgemaakt is ondertussen zo lang dat media die er niet op staan zich ernstige zorgen moeten maken. Dat De Wever, die vorig jaar meer interviews heeft gegeven aan Dag Allemaal en Story dan aan De Standaard, Knack naar aanleiding van de publicatie van het verhaal over Meeuws en Homans een 'boulevardblad' noemt, is in het licht van de ontstaansgeschiedenis van het verhaal zeer curieus. Dat het precies een N-VA-bron is die de politieke relevantie van de affaire zo duidelijk heeft gemaakt, maakt de verwijten van Bart De Wever aan het adres van Knack wel zeer opvallend.

 

Heeft iemand uit zijn inner circle zijn mond voorbijgepraat? Schat hij het effect van zijn woorden fout in? Of was het nu net de bedoeling om het verhaal in de markt te zetten? Antwoorden op die vragen blijven hoogst speculatief. Knack kent de antwoorden niet en voor onze beslissing deden ze er ook niet toe. Alleen de politieke relevantie van het verhaal was van tel. Het is op basis van die politieke relevantie, die door beide kampen werd bevestigd, dat Knack heeft beslist om het verhaal te brengen. Zonder de informatie uit het artikel 'Waarom de N-VA Tom Meeuws "kapot" wil', valt de heftigheid van de Antwerpse kiesstrijd niet te begrijpen.

*

AAN DE VRUCHTEN

KENT MEN DEN BOOM

*

Tot zover deze lezing.

 

De sfeer van de Koekenstad zit er goed in. Al weze het iet of wat verwrongen wegens de krampachtigheid van de redenering om vooral de NV-A in een kwad daglicht te stellen.

Ze zijn ok niet altijd mijn vrienden geweest. Uitsluitend wegens hun houding tegenover de broeger-partij Vlaams Belang, hun eigen voorvechters. Maar ere wie ere toekomt. Als ploeg doen ze het uitzonderlijk goed. En vooral: ze zijn met BDW op kop, de eerste ‘beleidspartij’ die (in de mate van het mogelijke) het algemeen Vlaams belang voorop stelt… E, ernaar handelt.Niet enerzijds of anderzijds, aar recht-toe recht-aan. Als échte Staatsmannen. Die niet te koop zijn voor een bord linzensoep.

Nu vraag ik m’n eigen toch af, wat begot ons eigen maar dode MRM met haar Frankske in dit verhaal komt doen. Buiten het feit dat ze alle twee fervente VBërs zijn geweest, de favoriete ‘targets’ voor bladen lijk ’t kapitalistisch Knackske.

Waarom konden de Kanaalduiker uit Hasselt met Z’n Goeleke hier niet opgevoerd worden? Die geschiedenis was pas relevant!=Om maar die twee te vernoemen, want inderdaad, op deze blog wordt er niet geroddeld.

Hier blijven we bij de feiten, relevant of niet. Want het ligt mij zwaar op de maag, net als de sacrosante ‘Scheiding van ‘Kerk en Staat’ (waar die twee eerder zouden moeten, de handen in elkaar slaan, samenwerken voor het welzijn van hun Burgers) dat privé en ‘zaken’ moeten gescheiden blijven. Arie en apekool!

Het zakelijke mag zeker niet misbruikt worden voor privé bevoordelingingen. Want dat is belangenvermenging en eventueel misbruik van voorkennis.

Maar dat bijvoorbeeld de privé-misdragingen en/of schandalen voor Openbare Ambten onder de mat zouden moeten blijven, doet mij denken aan corruptie. Of erger. Zo iets geeft dezelfde indruk als de vrees voor een dief daarop bekend te worden. Wie ‘vreemd gaar’ en zijn ‘partner’ publiekelijk of privé bedriegt, is een onbetrouwbaar persoon en als dusdanig niet geschikt voor een Openbare Functie.

Anders gezegd: leef er maar op los, zoalng het maar niet uitkomt.

 

Ps

Doorbraak dus. Ken ik s nog niet zo heel lang, maar als nieuwbrenger t volgens mij een schot in de roos. In ieder geval niet bekrompen van geest en vooral zeer ‘naarstig’ in zijn berichtgeving..

Dat bericht over Bell en het Beest heb ik dus niet gelezen. Maar het had mij zekerlijk niet beroerd. Tenzij misschien om de voorman van de Sossen (wegens zijn wangedrag mrt een groen blaadje) af te kammen.

Bij het ‘aankomen’ van de NV-A in 2014 was er indertijd wat gespot waaraan ik best heb meegedaan, over Liz-a-Bed als slaapmatrtas vooor BDW. Maar zeer vlg hebben anderen en ikzelf het ongerijmde daarvan ingezien. Om ons loest te houden. ZJ was weliswaar ‘vrij’ op de huwelijksmarkt, maar den Bart daarentegen was een goede deftige familievader, trouw aan vrouw en kinderen. Komt daarbij, naast een ijzersterk Vlaams bewustzijn, ook een ijzersterk karakter. In korte tijd van +120 Kgr op 80 Kgr terugvallen en dat gewicht volhouden: U moet het hem maar nadoen! Vanaf dan deed dat duo mij eerder denken aan de stoere gestalten van Jan Breydel en Pieter DeConinck  die met de armen om elkaars schouder, als standbeeld op de Grote Markt van Brugge staan.

Goedkope liefde in Antwerpen!!! Met de Euro ?!! Laat me niet lachen. Antwerpen is een wereldhaven en daar vindt men liefde als Klein Gevaarlijk Afval aan de dokken!

*

Hemelrijker