26-02-18

4429

 IEDER VOGEL IN VRIJHEID

ZINGT ZOALS HIJ GEBEKT IS

*

Eerst wordt hiernavolgend HLN opgediend. Is anekdotisch maar zeer verhelderend.

Dan komt er als ‘Ode an die Freude’ de Open Brief aan die ene Rechtsonkundige die de Rechtsttaat misbruikt om zichzelf in de kijker te plaatsen. Allemaal vanwege de zonen van die ene vader, die ooit verklaarde (en gehoord vond) dar zijn betrapte zoon bij het forceren van een soort flipperlast, niet schuldig kòn zijn, want hij was van de soort die zelfs nog geen appel zou stelen die niet van he was.

** ** **

INGEHUURDE HOOFDSCHOTEL

*

De braafste van de Abdeslams zit in de cel voor overval: “Hij had affaire met de geldtransporteur”

Mohamed Abdeslam

werd verraden door een jaloerse collega, die afwist van de affaire.

Als ambulancier beroofde hij lijken. Maar voorts leek Mohamed Abdeslam de braafste van de drie broers. Brahim blies zichzelf op in Parijs en Salah wacht nog op zijn veroordeling. Maar nu zit ook Mohamed vast. Voor een gewapende overval op én met zijn vroegere collega’s.

Na de gewapende overval op een paar bedienden van de gemeente Sint-Jans-Molenbeek die op 23 januari met 70.000 euro cash over straat wandelden richting bank, was het heel snel duidelijk dat het een inside job was. Het feit dat de federale politie de overval metéén naar zich toetrok, bewijst dat de naam van Mohamed Abdeslam ook vrij snel genoemd werd. Vorige week arresteerde de federale politie vier verdachten.

Getrouwde vrouw

Naast Mohamed Abdeslam werden ook drie medewerkers van de gemeente Sint-Jans-Molenbeek in de boeien geklonken. Onder hen M.A. en N.D - de getrouwde, vrouwelijke geldtransporteur die overvallen werd. De overval werd overigens gefilmd en uit die beelden blijkt dat de vrouw zich niet verzette tegen de gewapende overvaller. Begrijpelijk, maar nu toch wat vreemd, gezien N.D. een getraind judoka is. Bovendien zou ze, zo wordt in de wandelgangen beweerd, een affaire (gehad) hebben met Mohamed Abdeslam, hoofdverdachte nummer één. Een ietwat jaloerse collega die op de hoogte was van zowel de affaire als de overval, heeft de politie getipt.

Van de vier verdachten werden uiteindelijk twee mannen aangehouden. “Eén van hen is inderdaad Mohamed Abdeslam, broer van...”, aldus het parket. “Hij wordt verdacht van diefstal met geweld in bende en met wapenvertoon.” Welke rol Abdeslam precies had in de overval moet nog uitgeklaard worden. De vrouwelijke bediende en een andere verdachte werden na verhoor vrijgelaten. “Mijn vrouw is slachtoffer in deze zaak”, liet de echtgenoot van de overvallen bediende dit weekend weten. Het geld is vooralsnog onvindbaar.

‘Respectvol beroofd’

De Abdeslams hoeven niet voorgesteld te worden. Oudste broer Brahim (31) blies zichzelf op bij de terreuraanslag in Parijs. Jongste broer Salah (28) werd na een vlucht van vier maanden gearresteerd. Intussen verbleef de middelste broer, Mohamed, thuis bij de ouders in Sint-Jans-Molenbeek. Daar had hij gewerkt tot hij in 2016 ontslagen werd na een ‘vertrouwensbreuk’ en ongepaste uitspraken over zijn broers. Dat hij op dat gemeentehuis, bij burgemeester Philippe Moureaux (PS), sowieso al terechtkon, was verwonderlijk gezien zijn verleden. Als ambulancier had hij immers lijken beroofd van hun bezittingen - geld, goud en juwelen - alvorens de lichamen te transporteren. Hij en een handvol anderen stonden daar in 2005 voor terecht. Eén van de kompanen zei toen dat als ze een gouden ketting van een overleden vrouwtje losrukten, dat ze dat “voorzichtig en met respect voor de menselijke waardigheid deden”. Er kwam een veroordeling, maar het vonnis werd nooit uitgevoerd, waardoor nabestaanden nooit vergoed werden.

 

Broer van Abdeslam opgepakt in verband met overval in Molenbeek

**

*      

De grote broer van terreurverdachte Salah Abdeslam, Mohamed, is opgepakt in verband met de gewapende overval op ambtenaren van de gemeente Sint-Jans-Molenbeek op 23 januari. Dat schrijven La Dernière Heure en de kranten van Sudpresse vandaag.

 

Bij de overval op drie bedienden van de gemeente Molenbeek, die met cash geld op weg waren naar de bank toen ze overvallen werden door een persoon met een mes, werd ongeveer 70.000 euro buit gemaakt. Volgens La Dernière Heure werd Mohamed Abdeslam gisteren samen met een andere verdachte door de onderzoeksrechter aangehouden in de zaak. Momenteel zit hij dus in voorlopige hechtenis.

Mohamed Abdeslam is een voormalige werknemer van de gemeente. Hij zou recentelijk zijn ontslagen.

https://www.hln.be/nieuws/binnenland/broer-van-abdeslam-o...

*
Onderwerp: Abdeslam vrij ?

OPEN  BRIEF  AAN  MEESTER  SVEN  MARY                                                                                          

Waarde Meester,

 

U is zeker opgetogen over het onderhoud van de Voorzitters van de Ordes bij premier Michel. Zij steunen U met de verklaring dat “iedere persoon recht heeft op bijstand door een advocaat en dat deze in alle vrijheid en onafhankelijkheid moet verdedigen…”Dat is natuurlijk juist.  Maar U, en uw collega’s, gaan voorbij aan een ander belangrijk rechtsprincipe, dat eenieders vrijheid beperkt is tot de grens waar aan anderen schade wordt berokkend. En dat is nu de kern van het probleem.

 

U is van oordeel dat Abdeslam vrijuit moet gaan omwille van een kleine fout in de procedure : één enkel document(je) in een “foute” taal. Vraagje : is dat document zo essentieel dat het  de rest van de procedure minderwaardig maakt ?

 

Als U uw slag thuis haalt, dan berokkent U enorm veel schade aan velen.

 Schade aan de politiemensen die met veel moeite hebben achterhaald waar de misdadigers zich schuil hielden. Tijd en energie verspild.

 Schade aan de leden van de interventie-eenheid, die  hun leven op het spel hebben gezet om die misdadigers aan te houden.

Schade aan de diensten, die heel veel energie hebben gestoken in  ondervragingen. Zoveel tijd nutteloos besteed.

Schade aan de gerechtsdienaars, die uit het lijvige dossier de aanklacht formuleerden; U slaagt hen KO!.

Schade aan ons land voor de transportkosten van Abdeslam van de gevangenis in Frankrijk naar het gerechtsgebouw in Brussel; alles verspild. Zoals ook de uitgebreide zeg “ongeziene” , dus dure veiligheidsmaatregelen in en om dat gerechtsgebouw.

De lijst is ongetwijfeld nog langer ;  U kan het weten.

En daarbovenop de immense imagoschade voor ons land in het buitenland ; de internationale belangstelling voor het proces is groot ; haast niemand zal U begrijpen…

                                                                                                                                                      

En boven alles : een zware crimineel waarvan de misdaden zijn bekend, gaat vrij uit en kan morgen herbeginnen.

Wil U de gemeenschap daaraan blootstellen ? Nog  meer slachtoffers ?

Vindt U echt dat dit ene foute documentje zwaarder weegt dan dat allemaal ?

 

Legt U eens het pluimpje van dat foute documentje  in de balans van de rechtvaardigheid met de loden gewichten van al die schade !

 “Slaat dan de balans niet gewoon tilt” ?

Een procedure, die strikt verloopt “volgens het boekje”, staat niet altijd borg voor gerechtigheid.

De kritiek van minister Jambon op uw visie was nog zeer mild; in werkelijkheid zouden veel zwaardere bewoordingen passen.

Daardoor wordt niet “de rechtsstaat in vraag gesteld” (wat U graag doet geloven), maar wel Uw visie op een (onbeperkte) vrijheid.

Hopelijk bedenkt U zich nog? Of zou het toch kunnen dat U voor alles Uw eigen glorie zoekt ?

 

Bewijs het tegendeel ?

Met vriendelijke groeten.

** ** **

AAN DE VRUCHTEN

KENT MEN DEN BOOM

*

Het zal srraks zowat 100 jaar geleden zijn, dat Albert De Rotsbeklimmer openlijk verklaarde het lot van zijn Koninkrijk te verbinden aan de opgang van het Socialisme. Dat was in de gloriedagen van het Communisme en dat ‘Socialisme’ was noch min noch meer de zachtere vorm daarvan die als gegoten paste op de schedell van De Kleine Man.

Het is trouwens nog niet zo lang geleden, dat Che Guevara, Nelson Mandela en nog ‘n paar van die terroristen, zo goed als heilige werden verklaard. Ondertussen ween we wel veter.

Maar dit land, dat al vele decennia vierkant draait, met Brussel als orgelpunt, blijft het maar rekken. Want het is gebouwd op het spreekwoordelijk geduld der Vlamingen.

De pretentie van dat waterhoofd en krabbenmand Broeksèl groeit zelfs nog met de dag. Vooral nu het zich, bij de gratie van Berlijn, de Hoofdstad van Europa mag en moet noemen.

Niettegenstaande de vele fouten, is hier en daar, als door een vergrootglas per toeval ontdekt, een of ander goed kantje. Waardoor de mensen blijven zwijgen en knikken. Al loopt de rest nog zo verkeerd.

En dat blijft maar duren.

Overal elders in Europa gist en borrelt het. Zondag 4 Maart wordt de succesdag voor Silvio Berlusconi in Italië. Bijzonderste programmapunt: finito met dit Europa en bovenal finito met de overlast van al die vreemdelingen. Meer dan 2.000.000 zouden het akl zijn. Geregistreerd. Maar die zijn maar het tipje van de ijsberg…

Vergeten we daarbij vooral niet, dat in 1957 ‘Rome’ een van de ‘Founding Fathers’ was van datzelfde Europa.

België is een schurkenstaat geworden. Ziet war allemaal heeft gemogen in die 17 Baronnen waar meer dan 540 profiteurs nodig zijn om te blijven ‘draaien’.

Zij betalen zichzelf meer dan vorstelijk, eerst als vast benoemd ‘Ambtenaar’ met daar bovenop het honderdvoudige als ‘Consultant’. Benieuwd wat de Fiscus hierover denkt….

Molenbeek is niet de uitzondering. Maar het eerste opengebarsten kankergezwel waarvan heel het Zuiden des Lands bezaaid is. De Vorstelijke ‘Beslissing’ om de troon te verbinden met het Socialisme is ten einde. WalloBrux en alles beneden de Taal- en Armoegrens kunnen doen wat ze willen. Das Lued ist ausgsungen! Vlaanderen trekt zich terug.

*

Wat we zelf doen, bevrijd van al die mee*eters, doen we beter.

*

Hemelrijker

 

4428

IEDER VOGEL IN VRIJHEID

ZINGT ZOALS HIJ GEBEKT IS

*

Neen, hoor! Naar Canossa gaan, da’s niks voor de Elite die overtuigd blijven altijd gelijk te hebben, zelfs gelijk in het ongelijk. Trouwens, de uitvinder van die Canossa-gang is vooral bekend voor ‘nicht nach Canossa gehen’. Daar is zelfs achteraf ’n monument voor opgetrokken.Met ongeveer deelfde betekenis als de ‘hymne’ dat alle mensen ooit wel eens broefers zullen worden.

Neen, van die vermeende Russische inmenging ten voordele van Trump in de Amerikaanse Verkiezingen gaan we niet veel meer horen. Want geen spaander van waar. Zelfs al moest het Congres daar The Clinton Gate wijd voor openstellen, onze ‘Media’ zullen nog verder de andere kant opkijken. En Trump zal nog veel zaken aanpakken waarmee zij, alle ‘democ’-rats ter wereld, in al hun blinde hoogmoed, niets van begrijpen… Trump namelijk, bestuurt de Staat zoals een ondernemer zijn onderneming leidt. Met verstand en doorzicht.

Kortim, Trump bestuurt totaal anders dan de Brusselse ratten van de PS.

Zouden die Breedsmoel-kikkers van de Pers dan niet beseffen, dat zwijgen gelijk staat met schuld bekennen? Achten zij hun publiek dan zo dom, dat Kuurne-Brussel-Kuurne belangrijker moet zijn dan de wereldvrede die dreigt ons te ontglippen? Het is dàt of het dood bombarderen van vrouwen en kinderen in Syrië, wat nog altijd de schuld blijft van Trump.

Of snaptet nie?

Dat al die oorlogen begonnen zijn onder Moh Bama, is effe van geen belang. Trump had ze maar moeten voorkomen. Waarmee denkt Europa zich te moeten bemoeien? Toch niet met het Heilige der Heiligen van de ziel van elke Amerikaan, de ‘Wapenwet’…

Kijk, da’s nu eens ’n kolfje naar hun hand. Ze kunnen hun vuile tong haar gang laten gaan, doe aanslagen op die zovele scholen: da’s toch de schuld van Trump? Die doet daar gewoon niets aan. Want verbrand aan de ‘wapenlobby’ die zijn kiescampagne heeft gekocht… Neen, Hilary treft geen schuld. Spijts dat vele geld van die kant, werd ze niet verkozen. Alhoewel ze méér stemmen had…

En hun kritiek kan blijven duren: Trump is n-niet bij machte ook maar één komma aan die Wapenwet te wijzigen, want ingeschreven in de Grondwet.

En de Grondwet in Amerika is niet lijk bij ons, ’n vodje papier.

**  **   **  **

 

INGEHUURDE HOOFDSCHOTEL

Hudson Instituut: Alles waar Trump valselijk van werd beschuldigd, deed Obama echt

Mueller heeft inderdaad geen enkel bewijs tegen Trump gevonden – Hillary gaf 53 x meer uit dan Russen aan campagne, maar verloor toch – CIA veteranen: Rusland heeft niets verkeerds gedaan, wij bemoeien ons ook altijd met verkiezingen andere landen (‘maar wij hebben de juiste motieven’)

 

Nu de speciale aanklager

Robert Mueller

feitelijk tot de conclusie is gekomen dat er geen enkel bewijs is van een samenzwering tussen president Trump en de Russen (2), heeft Lee Smith van het Hudson Institute gezegd dat ‘alles waar ze Trump van hebben beschuldigd... door de regering Obama werd gedaan.’ Tevens heeft een groep CIA veteranen en researchers in een artikel in

bevestigd dat Rusland niets verkeerds of vreemds deed, en dat de VS zelf altijd en overal de verkiezingen probeert te beïnvloeden. ‘Maar wij mogen dit, want wij hebben de juiste motieven.’

Trump-Rusland dossier nu ook officieel een leugen

Smith beschuldigt de grote Amerikaanse media van hypocrisie, omdat die in alle stilte zijn gestopt met hun berichtgeving over de ‘geheime samenwerking’ tussen Trump en Rusland, nu dit ook officieel puur nepnieuws is gebleken. En ‘nepnieuws’, dat is – overigens ook in Nederland- volgens de massamedia alleen iets dat door de onafhankelijke alternatieve (internet)media kan worden verspreid, en nooit door de zichzelf verklaarde ‘kwaliteitsjournalisten'.

 

Zoals we van meet af aan hebben geschreven blijkt Muellers onderzoek ‘gebaseerd op de leugens in het Christopher Steele dossier,’ waarmee hij verwijst naar de voormalige Britse MI6 spion, die in opdracht van de Democraten een fake dossier over Trump en Rusland samenstelde. Mueller klaagde wel 13 Russen en Russische bedrijven, en drie instanties aan wegens het voeren van ‘een informatie oorlog’ tegen de Verenigde Staten, omdat ze geprobeerd zouden hebben ‘tweedracht te zaaien’ via berichten op Facebook en Twitter.

 

Hillary gaf per maand 53 x meer uit, maar verloor toch

Al eerder werd bekend dat Russen in Rusland daar ‘maar liefst’ $ 1,2 miljoen per maand voor uittrokken – een schijntje, zeker vergeleken met de $ 66 miljoen die Hillary Clinton en de Democraten maandelijks uitgaven voor hun mislukte campagne.

 

Daar komt bovendien nog bij dat lang niet al het Russische geld voor pro-Trump berichten werd uitgegeven, maar ook voor Hillary’s Democratische tegenstanders Jill Stein en Bernie Sanders (3).

 

Absoluut obscene campagne van de pers’ om aandacht van Hillary af te leiden

 

Smith wijst erop dat de grote media en bekende journalisten bewust deelnamen aan een politieke campagne tegen Trump, mede omdat er op dat moment al een geheim FBI onderzoek naar Hillary’s criminele handelingen – zoals het illegaal verkopen van een deel van Amerika’s verrijkte uranium aan Russen - liep. ‘Toen dachten ze: laten we Trump ook onderzoeken, en dat gebeurde, wat op zich al krankzinnig genoeg was.’

 

‘En na de verkiezingen werd het zelfs nog erger. Toen werd het een aanval, niet alleen op de president... maar ook op de keuze van de Amerikaanse kiezers, op wie zij als president wilden. Dat was een absoluut obscene campagne van de pers – eerst tegen Trump, daarna tegen het Amerikaanse publiek.’

Fox kopstuk Laura Ingraham

pleitte er dan ook openlijk voor dat Mueller een onderzoek opent naar Hillary Clinton, John Kerry, Susan Rice, en mogelijk ook Obama. (4)

 

Westerse media negeren dat ze weer nepnieuws hebben verspreid

 

De Amerikaanse, maar ook de Nederlandse media doen nu alsof hun neus bloedt en nooit hebben deelgenomen aan deze schandalig bevooroordeelde campagne vol nepnieuws en leugens.

‘Alles waar ze Trump van beschuldigden, werd door de regering Obama gedaan,’ vervolgde Smith. ‘In Oekraïne, in Syrië, of je het nu wel of niet met zijn beleid eens was - ik overigens niet. Plotseling blijken al die bekende journalisten, die vaak intensief en persoonlijk met Obama spraken, op de een of andere manier steeds te negeren wat hij heeft gedaan, en te stellen dat niet hij, maar Trump de krankzinnige leugenaar was... Dat op zich was al een enorme aanwijzing.’ (1)

 

‘Russen deden niets verkeerds’

 

Een groep voormalige CIA veteranen en researchers heeft in een artikel in de New York Times gesteld dat de Russen inderdaad niets bijzonders hebben gedaan. ‘Als je aan iemand van de inlichtingendienst vraagt of de Russen de regels hebben overtreden, of iets bizars hebben gedaan, dan is het antwoord: nee, helemaal niet,’ aldus Steven Hall, die 30 jaar lang bij de CIA werkte, en er tevens op wees dat de VS er nog nooit een probleem van heeft gemaakt om zich met de verkiezingen in andere landen te bemoeien.

 

VS mag wel bemoeien, want ‘wij hebben de juiste motieven’

 

Volgens Hall en de andere veteranen en analisten is Amerika in tegenstelling tot Rusland hiertoe gerechtvaardigd, ‘omdat het om de juiste motieven gaat’. Ja, en daarom zijn het niet de Russen, maar de Amerikanen die overal ter wereld oorlogen beginnen, waar alleen al sinds ‘Irak’ naar schatting minimaal één miljoen, maar vermoedelijk een paar miljoen mensen bij zijn omgekomen. Want dat is om de ‘Westerse waarden’ en ‘democratie’ te verspreiden, en dan mag je klaarblijkelijk, zoals Obama deed, straffeloos –en geregeld zonder instemming van de VN Veiligheidsraad en het Amerikaanse Congres- 9 landen laten bombarderen.

*

 

Xander

(1) Breitbart
(2) Infowars
(3) Infowars
(4) Breitbart

 

http://xandernieuws.punt.nl/content/2018/02/Hudson-Instit...

*

 

AAN DE VRUCHTEN

KENT MEN DEN BOOM

*

Kijk, ik weet het ook niet, wat er ineens in die Amerikaanse jongeren is gevaren. Ik weet het niet, maar het laat zich gemakkelijk raden. Er zijn de drugs. Daar is de zedenverwildering. Er is veel werkloosheid. Er is de sfeer van geweld.

Er is vooral de islammerij, die geweld in het vaandel voert. Onder Moh Bama is de invasie werkelijk de spuigaten uit binnengelopen. Amerika zal nooit meer het Amerika zijn van vòòr de ongestoorde rooftocht der Moslim Broeders. Het Pentagon is op het nippertje tegen gehouden door het gezond verstand om zelfmoord te plegen. De remedie heet Trump.

Mij is het niet bekend, of een van die zovele daders van die schoolmoorden ooit naar behoren zijn bestraft. Publiekelijk de doodstaf uitvoeren, met zoveel bombarie als mogelijk. De schandblok is niet meer van onze tijd, maar ik durf er op te wedden dat de ouders van al die vermoorde kinderen dat marteltuig maar al te graag terug zouden zien weer opduiken.

 

*

Het Volk wil bloed zien vloeien, en Trump kan hier tonen dat er met vaste hand moet opgetreden worden. De samenleving is verruwd tot op de rand van het primitieve. En bovenal zijn er de geweldspelletjes op video Daar knalt men er op los en de jongeren zitten er als gebiologeerd met verglaasde ogen naar te staren. De huiskamer zit a.h.w. vol rook. Ze zijn al lang de experimenten op elkaars lichaam ontgroeid. Hebben ze trouwens alles over geleerd in de lessen biologie. En eenmaal 18 zijn er geen grenzen meer. Zeker niet aan het het gebrek aan fatsoen.

Gezag van ‘Hogerhand’ is er al lang niet meer. Zij, de jeugd, hebben nu ineens alle rechten. Plichten? Da’s voor Pastoors…

Er moeten gewoon voorbeelden worden gesteld. Exact de toepassing van wie het geweer bemint, zal er aan ten onder gaan. Geen kosten of moeite voor doen. Gewoon standrechtelijke executie…

Amerikadat is toch het land der Onbegrensde Mogelijkheden?

*

Hemelrijker

24-02-18

5537

IEDER VOGEL IN VRIJHEID

ZINGT ZOALS HIJ GEBEKT IS

*

Liegen, halve waarheden en hele leugen, het is opperbest vast te leggen in het woord ‘bedotten’. ’n Dotje hier, en ’n dotje daar, de wond is gedept. Een watje doet wonderen en de pijn is weg…

*

Ik ben overtuigd Flamigant en bedot niemand. Gij hebt ’n andere mening, maar ook gij bedot niemand. Hij is Linx Progressief en gaat bedottend door het leven. Zij, de islammerij doen dat in de overtreffende trap. Wij, onbezoldigde free-lancers van de Vrije en Ongebonden Media, bedotten niemand, noch vriend noch vijand. Zij, de Slixe Machthebbers, bedotten zelfs hun eigen persoontje..          

Al die ij ons binnengedrongen bedotters spannen samen om zich van onze Vrouwen, onze Beschaving, ons Land en onze Welvaart meester te maken. En als lammeren worden wij ter slachtbank geleid…. En onze Leiders, de Verlichte Grote Vertstanden, doen hu mondd niet open.

Toen onze verre voorouders, in de jaren 1.000 onder leiding van de Graven van Vlaanderen, vernamen dat de Heilige Plaatsen in Jeruzalem, helemaal in handen gekomen waren van Moslim-Broders die de Christenen overal te lande hadden uitgeùoord, schoten zij saen met de Frankische Koningen, in ’n Fran se colère en trokken ter Kruisvaart. In een wip was de klus gekllard (1095-1096) en de Ridderorde der Tempeliers zorgde lange tijd voor de rest, de rsust en de vrede.

Daar kwam slechts een einde aan na de nederlaag van de Schone Frankische Koning, Phulippe, die in 1302 de Vlamingen, wier geld hij voortdurend en met hardere hand wilde aftroggelen, hel in de modder van de Kortrijkse Groeningekouter deden bijten. Niet hij liet daar het leven, maar zijn bevelhebber, de wrede de Châiloon, samen met zijn marionet, Robert D’Artois di o zo graag de plaats had ingenomen van Gwijde van Dampierre (1226-1305), Oom en bijzonderste Raadgever van Schone Filip.

Groeninge Park - Kortrijk

*

Nu nog over De Slag van 1302 spreken is de dag van vandaag niet politiek correct meer. De Maagd van Vlaanderen in dat Kortrijks binnenparkje wordt geschuwd als de pest. Het is er zelfs, bij politie bevel verboden toegang bij donkeren. Wegens de niet in te tomen drughandel, de criminaliteit e, de vele gender-verdwaalden die daar tussen de struiken op zoek zijjn naar dierenplezier

Hierna is het tijd om verstandige mensen aan het woord te laten. Wilders in Hongarije: het is bijna de Zending van Pieter de Kluizenaar, die ten tijde van de 1ste Kruisvaart, onze landen afdweilde om de mensen op te roepen om in beweging te komen.

Verzamelen geblazen, om eindelijk de koe bij de horens te vatten.

*

INGEHUURDE HOOFDSCHOTEL

*

Geen moskeeën in Hongarije

Nieuwsbrief - Partij Voor de Vrijheid

*

Afgelopen maand was ik in Hongarije om er de Hongaarse vertaling van mijn eerder in Amerika uitgegeven boek Marked for Death voor te stellen. Een bezoek aan Hongarije is een fantastische ervaring voor wie met eigen ogen wil zien hoe Europa er zonder islam uit ziet. Maar het meest fantastische is wel het feit dat de Hongaren er geen geheim van maken dat ze het zo willen houden.

 

In Hongarije, en in Centraal-Europa in het algemeen, vind je bijna geen moskeeën, geen islamitische scholen, geen halal-zaken en geen islamitische hoofddoekjes die het straatbeeld domineren. Mijn boek staat er open en bloot in de rekken van de boekhandels.

*

In Hongarije en Centraal-Europa kan je veel vrijer over de islam praten dan hier. Ze beseffen er veel meer wat er op het spel staat. Ze bouwen er hekkens om immigranten tegen te houden. De Hongaarse premier Viktor Orban, die me uitnodigde voor de lunch, doet op zijn eentje meer voor onze veiligheid dan Mark Rutte.

Net als de Poolse, Tsjechische en Slovaakse leiders herhaalt hij voortdurend dat zijn land christelijk is en dat dit zo moet blijven. In tegenstelling tot de Europeanen in het Oosten durven die in het Westen hun eigen identiteit, gestoeld op de joods-christelijke en humanistische waarden, niet meer verdedigen.

 

Het Pew Research Center waarschuwde recent dat Nederland als de massa-immigratie doorgaat in 2050 meer dan 15% islamitisch kan zijn. Ons land zal dan buren hebben zoals België, Frankrijk, Duitsland en Oostenrijk, die bijna 20% islamitisch zijn, terwijl Zweden zelfs meer dan 30% islamitisch zal zijn. Dit is enorm gevaarlijk. Want de islam – niet het “islamisme” maar de islam zelf – predikt de politieke onderwerping van de hele wereld aan Allah. Mohammed liet er geen twijfel bestaan in zijn afscheidstoespraak: “Ik heb het bevel gekregen om alle mensen te bestrijden tot ze zeggen: ‘Er is geen god dan Allah’.”

Die opdracht nemen sommige van zijn volgelingen heel ernstig. Afgelopen maand nog wees een onderzoek in de aan ons land grenzende Duitse deelstaat Nedersaksen uit dat 30% van de islamitische schooljeugd er zich “goed kan voorstellen persoonlijk voor de islam te vechten en mijn leven te riskeren.”

 

Hoe komt het dat je in Hongarije en de andere Visegrad-landen zoveel vrijer over de gevaren van de islam kon praten dan hier? Lijden de elites in Nederland en West-Europa in zijn geheel aan een Stockholmsyndroom waarbij ze kritiek op de islam uit de weg gaan omdat ze bang zijn voor de hier reeds zo massaal aanwezige islam? Dat onze elites laf zijn is zeker, maar ik denk dat de oorzaak nog dieper zit.

Vijftig jaar geleden brak overal in West-Europa de “weg met ons”-beweging van de zelfverklaarde “progressieven” door. In Nederland ging dat gepaard met de doorbraak van de D66. Westerse zelfhaat werd de nieuwe mode. Cultureel relativisme werd hip. Dát is het grote verschil tussen een land als Nederland en Hongarije. Bij ons kwam een generatie aan de macht die de islam op minstens drie manieren heeft gefaciliteerd.

 

Ten eerste door te weigeren om van immigranten te eisen dat zij zich aan ons zouden aanpassen. Daardoor zou men immers toegeven dat onze cultuur beter is dan de hunne. En dat mocht niet. Ten tweede door al wie het niet met de progressieve gekkigheid eens is te intimideren en op die manier de mond te snoeren. En als het volk in zijn geheel het met de linkse gekkigheid niet eens is, dan schaffen we gewoon het referendum af. En ten derde door meningen bij wet te criminaliseren en vervolgens mensen voor de rechter te slepen omdat ze “foute” dingen hebben gezegd.

 

Geen van deze drie dingen gebeurt in landen zoals Hongarije. De Hongaren worden niet dag in dag uit geïndoctrineerd met de boodschap dat ze schuldig zijn aan het onrecht in de wereld, zoals bijvoorbeeld de slavernij. Het eigen cultureel erfgoed wordt er niet stelselmatig ondermijnd, zoals bij ons gebeurt met Zwarte Piet. Het eigen verleden wordt er niet verdacht gemaakt door beroepsactivisten en andere zuurpruimen. Hongaren zijn trots op het eigen land en volk. In Nederland wordt ons alleen maar schaamte aangepraat.

 

Het is aan deze schaamte dat wij ten onder gaan. Als we willen overleven, als we de existentiële crisis waaraan we lijden willen overwinnen, dan moeten we de schaamte vervangen door de trots. Dat is de belangrijkste les die Centraal-Europa ons vandaag kan leren. Een volk dat zich schaamt verdwijnt, een land dat trots is op zichzelf blijft bestaan.

 

Dit opiniestuk van Geert Wilders is vrijdag 16 februari 2018 gepubliceerd in de Volkskrant.

*

AAN DE VRUCHTEN

KENT MEN DEN BOOM

*

Vreemd, dat nostalgie bijna onmiddellijk het verwijt oplevert van onfatsoenlijk conservatisme. En met conservatisme wordt dan zekerlijk niet de nadruk gelegd op de positieve kanten er van. Ik noem het heimwee baar betere tijden. Liefst naar ‘Het Licht van vroeger Dagen’…

Vernieuwing is inderdaad van alle tijden en alleen het beste daarvan is waard om te worden gerespecteerd. Het minder goede of het ronduit slechte van vernieuwingen is vooral dat wat niet t overeenkomt met onze opvoeding. En vooral dàt soort ‘vernieuwingen’ die ons andere culturen opdringt. Waar de waarheid altijd is wat er verteld wordt, en niet wat er zoch voor Uw ogen afspeelt. Een van onze meisjes verkrachten omdat de hunnevolgens de voorschriften van hun ‘Geloof’ verborgen lopen onder vodden en vellen. Of had U liever gelezen, datdeze gang van zaken het natuurrecht is van elke overwinnaar?

Dan waren de ‘Feldgrauen’ in Mei ’40 van ’n ander kaliber. Woe ook maar één vingger had uitgestoken naar andermans vrouwelijk schoon, die kwam voor de eigen Krijgsraad en stond 12 uu later tegen de muur. Vastgebonden aan een paal, de handen op de rug.

Trouwens, dat waren ‘vijanden’ die goed herkenbaar en n uniform, geweer aan de riem, op straat rondiepen. Nu lopen de nieuwe bezetters onherkenbaar als een der onzen op straat en zelfs ongestraft in onze huizen. Ze zijn soms tewerk gesteld in onze Gemeentehuizen zoals in Mool’nbèk. Waar ze ‘van horen zeggen’ inside informatie lekten naar hun kompanen in het misdaadmileu. Da’s ietts voor maandag of zo, als Terzake het Licht heeft laten schuinen op deze onvergefelijke blunder. Maar ach, het was zone brave gast! Hij zou niet eens ’n appel stelen die niet de zijne was… En die video-opname van een bewakingscamera, waar hij ’n gokautomaat openbreekt, ja daarvoor werd die gestraft en dus mag er oer dit misdrijf niets meer worden gezegd.

**

*

Maar genoeg over deze Mohammed en alle andere Mohammetten. Er zijn ook nog andersoortige katjes te geselen. De idealen van Marx, Engels en het hele zootje daarrond, inbegrepen alle soorten rats van de YSA democRATS. Ze zijn een utopie gebleken en moeten uitgeveegd worden uit ons collectief geheugen.

*

Zelfs het woord ‘democratie’ is gerat in zijn oorspronkelijke betekenis. Want wat we nu kennen en verplicht zijn te waarderen, is …dirigisme. Wilfried Martens had ooit de pretentie het begrip ‘Geleide Democratie’ in het leven te roepen. Hij had beter gekozen voor Het ‘Verlichhte Despotisme’ want de essentie van de ideale vorm van ‘samanleven’ is juist de volkswil. Regeerders zijn machtshebbers die de wil van het Volk moeten concretiseren en uitvoeren.

Voorbeeld: onlangs wist Emmanuel Macaroni, de democratisch verkozen President van Frank rijk arm, te vertellen, dat hij geen referendum over een eventuele Franxit durfde uit te schrijven, omdat hij voordien al vreesde voor de uitslag. De meerderheid wil naar RECHTS, en de Elite Potentaten sturen naar LINKLS.

De nooit verkozen EU Elite Potentaten doen hun eigen ‘goesting’, of hoogstens de goesting van een nog hoger échelon Allesweters, die als het erop aankomt, dienen te worden teruggefloten en uiteindelijk te worden bestraft door een Volkstribunaal. Denk aan Nürnberg, waar de Nazikopstukken berecht werden. En dat is juist wat niet gebeurt. Afgedankte of overtollig geworden mini-despoten genre Verhofstadt of Ivo Belet, worden opgevist en elders op onze kosten aan het werk gezet. Zonder ooit bestraft te worden De politiek is een goed betaalde job geworden, zonder de minste verantwoordelijkheid en met uitzicht op een repectvolle fin-de-carrière.

Als er in ons apenland uitzonderingen zijn, dan zijn die uitsluitend te zoeken bij idealisten die luisteren naar de Stem van het Volk. Niet naar De Stem uit Amerika, Rusland of China. En al zeker niet naar de Stem uit de Pietrol-landen, die beter dan wie ook beseffen dat hun ondergrondse voorraden òp geraken, en zij zich dus moeten haasten om in de tijd de hen nog rest, Meesters van de wereld te worden….

Nog méé leegpompen, en ze vallen op Het Hellevuur..


*

Hemelrijkerµ